Barion Pixel

Könyvek, kiadványok

Homemade Ramen

Új
Homemade Ramen

A ramen – akárcsak a pizza vagy a hamburger – hagyományok, szabályok, kulturális trendek, tiltások és szenvedélyes vélemények összessége. 


Szerzők: Sho Spaeth

Cold Canning

Új
Cold Canning

Fedezd fel a modern szakács számára készült élelmiszer-tartósítási bibliát, amely 425 receptet kínál kis adagban készíthető lekvárokhoz, zselékhez, chili cripshez, savanyúságokhoz, savanyított káposztákhoz (kraut), kimchikhez és sok minden máshoz – mindezek hónapokig vagy akár évekig is biztonságosan eltarthatók a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.


The Sommelier Prep Course - Second Edition

Új
The Sommelier Prep Course - Second Edition

Illusztrált, holisztikus bevezetés a bor, a sör és a szeszes italok világába, nyersanyagokkal, gyártási folyamatokkal, stílusokkal, régiókkal és egyebekkel kapcsolatos információkkal.


Szerzők: Michael Gibson

Japan - A Culinary Travel Diary

Japan - A Culinary Travel Diary

Ez a gasztronómiai utazás Japánon keresztül kulturális érintkezési pontokat és autentikus recepteket ötvöz, hogy bemutassa azokat az ízeket, alapanyagokat és hagyományokat, amelyek felépítik a szigetország lenyűgöző ételkultúráját.


The World Atlas of Coffee 3rd edition

Új
The World Atlas of Coffee 3rd edition

Részletes útmutató a kávétermelés dinamikus világához James Hoffmann tollából, aki a Sunday Times sikerlistás How to Make the Best Coffee at Home (Hogyan készítsük el a legjobb kávét otthon) című könyv szerzője. Mindenkinek, aki szeretne többet tudni a kávéról, annak csodálatos árnyalatairól és lehetőségeiről, ez a könyv kihagyhatatlan. 


Szerzők: James Hoffmann

Einfach Bau - Sterneküche für zu Hause

Új
Einfach Bau - Sterneküche für zu Hause

Valódi 3 csillagos konyhaművészet otthonra! Emelkedett szint, de megvalósítható: 64 recept a csúcsgasztronómiából ambiciózus hobbiszakácsoknak.


The Vegan Pantry - Your First Step into Everyday Plant-Based Cooking

Új
The Vegan Pantry - Your First Step into Everyday Plant-Based Cooking

The Vegan Pantry Sung Siwoo séf első szakácskönyve, amely gondosan válogatott, növényi alapú ételeket mutat be – egyszerre könnyen elkészíthetőeket és ízleteseket.


Szerzők: Sung Siwoo

Fragile - Lorenzo Puca

Fragile - Lorenzo Puca

Egy technikai kézikönyv, amely az alapoktól indulva magyarázza el a húzott, öntött és fújt cukor minden egyes technikáját egészen a legmagasabb kifejezési szintig.


Szerzők: Lorenzo Puca

Nukazuke - The Japanese Art of Fermented Pickling

Nukazuke - The Japanese Art of Fermented Pickling

A nukazuke erjesztett savanyúságok igazi szuperételek, amelyek elősegítik a bélrendszer egészségét!


Szerzők: Nami Yamada

Wagyu - Das beste Fleisch der Welt

Új
Wagyu - Das beste Fleisch der Welt

Koncentrált Wagyu-szakértelem a profi- és hobbikonyhák számára. A Wagyu különleges márványozottságával és egyedülálló, diós-vajas ízvilágával a húsélvezet csúcsa. 


The Noma Guide to Building Flavour

Új
The Noma Guide to Building Flavour

Végre napvilágra kerül a Noma titkos szósza — a nagy várakozásokkal övezett folytatás (a bestseller The Noma Guide to Fermentation kötethez), amely több mint 150 receptet kínál ízesített / infúziónált olajokhoz, vinaigrette-ekhez, fudge-okhoz, fűszerkeverékekhez, rub-okhoz, szószokhoz és más ízfokozó fűszerkészítményekhez, amelyeket mostantól profi és otthoni szakácsok egyaránt elkészíthetnek és felhasználhatnak, hogy főzésük minden elemét magasabb szintre emeljék.


Szerzők: Rene Redzepi

The Next Dessert - For a Better Tomorrow

Új
The Next Dessert - For a Better Tomorrow

A desszertek világa gyors ütemben változik. Ma már nem elég, ha az édességek egyszerűen szépek és finomak – napjainkban a fenntarthatóságot, a hatékonyságot és az innovációt is képviselniük kell.


Szerzők: Several Authors

Korean Temple Cooking by Jeongkwan Snim

Új
Korean Temple Cooking by Jeongkwan Snim

Egy gyönyörű fotókkal illusztrált krónika Korea Baekyangsa templomának ételeiről és hagyományairól. A Korean Temple Cooking a szeretet himnusza az egyszerű, tápláló ételek költészetéhez. 


Hugh Johnson's Pocket Wine 2026

Új
Hugh Johnson's Pocket Wine 2026

A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book elengedhetetlen kézikönyv mindenkinek, aki bort vásárol – legyen szó boltról, étteremről vagy akár az internetről. A kiadvány immár a 49. évfolyamánál tart, és az új kiadásban 32 extra oldallal bővült. Nincs párja, amikor a borokról szóló, átfogó és naprakész éves kalauzról van szó.


How to Cook the Finest Things in the Sea

Új
How to Cook the Finest Things in the Sea

Los Angeles népszerű Found Oyster és Queen St. éttermeinek tulajdonosa egyszerű, közérthető útmutatókkal oszlatja el a tengeri ételek készítésének misztikumát. A könyvet a Los Angeles Times és a Publishers Weekly is az év legjobb új szakácskönyvei közé választotta.

 


Szerzők: Ari Kolender

PLATE by PLATE - 30 Culinary Journeys

Új
PLATE by PLATE  - 30 Culinary Journeys

A könyvben bemutatott séfek között megtalálhatók MICHELIN-csillagos vagy a MICHELIN Guide Seoul & Busan által jegyzett éttermek séfjei, valamint olyan elismert szakácsok, akik régiójuk gasztronómiáját képviselik, vagy szeretett éttermeket vezetnek szerte Koreában.


Szerzők: Several Authors

Bachour - The New Era of Viennoiserie

Új
Bachour - The New Era of Viennoiserie

Antonio Bachour új kötete: The New Era of Viennoiserie! A világhírű, díjnyertes cukrász-pék Antonio Bachour megosztja úttörő szemléletét – a klasszikus francia viennoiserie és a kortárs cukrászművészet tökéletes ötvözetét. 


Szerzők: Antonio Bachour

The GELATO you are looking for

The GELATO you are looking for

A tanulás, kutatás és a megosztás iránti nagy vágy képezi Martino Liuzzi, tréner, tanácsadó, az Olasz Dietetikai és Klinikai Táplálkozástudományi Társaság tagja, az Aguglianoi Artisan Gelato Tanulmányi Központ elnöke könyvének alapját.


Szerzők: Martino Liuzzi

Plant to Plate - 100 Delicious and Versatile Plants-Only Recipes

Új
Plant to Plate - 100 Delicious and Versatile Plants-Only Recipes

Néhány évvel ezelőtt Gaz Oakley vidéki otthonában, a walesi tájak között, konyhakertet ültetett azzal a céllal, hogy a növényeket teljes potenciáljukban használja fel. 


Szerzők: Gaz Oakley

Saucen - Exzellente Rezepte, Grundlagen und Profiwissen

Új
Saucen - Exzellente Rezepte, Grundlagen und Profiwissen

Bár a tányéron gyakran szerényen jelennek meg, a szószok a főzés igazi mesterművei. Jens Rittmeyer egész szenvedélyét ennek a témának szentelte, és megalkotta ezt a csodálatos szószkönyvet, több mint 80 kiváló recepttel. 


Szerzők: Jens Rittmeyer
«12345678910...»