Könyvek, kiadványok

Cooking Meat

Cooking Meat

Peter Sanagan minden tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


Szerzők: Peter Sanagan

The Franklin Barbecue Collection

The Franklin Barbecue Collection

A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.


In Search of Tea

In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb teaféléinek felkutatásában.


The Chocolatier's Kitchen

The Chocolatier's Kitchen

A csokoládé készítési szakértelem legmagasabb szintjén emelkedik ki a díjnyertes chocolatier, Davide Comaschi (World Chocolate Master 2013; globális kreatív vezető Barry Callebaut-nál).


The Ultimate Book of Chocolate

The Ultimate Book of Chocolate

A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait. 


Szerzők: Mélanie Dupuis

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


Szerzők: Jung Hayeon

Australia

Australia

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


Charcoal

Charcoal

Josiah Citrin az egyik legnagyobb névnek számít a Los Angeles-i gasztrovilágban; étterme, a Melisse a fine dining temploma. 


Szerzők: Josiah Citrin

The Italian Deli Cookbook

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Szerzők: Theo Randall

Entremets

Entremets

Kedvenc cukrászduójának pazar desszertjei, az év ünnepi alkalmait követve. Legyen nyár vagy tél, tavasz vagy ősz, ezek a cukrászdesszertek kisebb és nagyobb események asztalát egyaránt díszíthetik. 


A l'école de la pâtisserie vegan

A l'école de la pâtisserie vegan

Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.


Szerzők: Linda Vongdara

The Soup Book

The Soup Book

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.


Kategória: Technológia

Essential

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Szerzők: Ollie Dabbous

Pie for Everyone

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Szerzők: Petra Paredez
Kategória: Alapanyag

The New Cucina Italiana

The New Cucina Italiana

Mindenki szereti az olasz ételeket. Az olasz az a konyha, amiről a legtöbbet beszélnek, írnak és globális népszerűségnek örvend. 


Szerzők: Laura Lazzaroni

The Chef's Garden

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

Azurmendi

Azurmendi

Azurmendi egy egyedülálló bioklimatikus épület Larrabetzu-ban (Bizkaia) található és beépül az őshonos szőlő ültetvényekkel beültetett hegy oldalába. 


Szerzők: Eneko Atxa

The Origins of Cooking (SIGNED EDITION)

The Origins of Cooking (SIGNED EDITION)

A főzés születésének hiánytalan felfedezése, az első számú szakértelemként ismert Ferran Adrià vezette elBullifoundation írásában.


Szerzők: Ferran Adriá

Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie
«12345678910...»