Barion Pixel

Könyvek, kiadványok

The Restaurant - Das Kochbuch

The Restaurant - Das Kochbuch

Heiko Nieder exkluzív betekintést nyújt összetéveszthetetlen konyhaművészetébe. Heiko Nieder bázisa a zürichi "The Dolder Grand" Hotel "The Restaurant" nevű étterme. Nieder receptjei meglepőek és precízek, mindegyik egy műalkotás.


Szerzők: Heiko Nieder

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


Patisserie Ferrandi Paris

Patisserie Ferrandi Paris

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig. 


Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.


Japanese Art of the Cocktail

Japanese Art of the Cocktail

A New York-i Katana Kitten díjnyertes mixológusának, Masahiro Urushido első koktélkönyve a japán koktélkészítés mesterségéről.


Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Take One Fish

Take One Fish

A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.


Szerzők: Josh Niland

Csokoládé Le Cordon Bleu

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


The Chicken Soup Manifesto

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Szerzők: Jenn Louis

Csokoládé Ferrandi Paris

Csokoládé Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

Pasta Reinvented

Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.


Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


Bread Book

Bread Book

Egy látnoki képességekkel megáldott pék elárulja, mi következik a kenyérben, a gabonatermesztés, a lisztőrlés és az erjesztési technikák évtizedes innovációira támaszkodva, hogy úttörő recepteket nyújtson a tápanyagban gazdag, kivételes ízű kenyerekhez és a velük elkészíthető tápláló ételekhez. 


The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

Frantzén - The Cookbook

Frantzén - The Cookbook

Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban. 


So Good Magazine #26

So Good Magazine #26

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors
«12345678910...»