Könyvek, kiadványok
Bras - The Tastes of Aubrac
!['Bras - The Tastes of Aubrac Bras - The Tastes of Aubrac](/static/content/books/cover_img/0//thumb/893.jpg?679392756114942)
A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
Cenador de Amós
!['Cenador de Amós Cenador de Amós](/static/content/books/cover_img/0//thumb/891.jpg?359986656145332)
Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli.
Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean
!['Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean](/static/content/books/cover_img/0//thumb/889.jpg?379689556191402)
Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent.
Lanka Food
!['Lanka Food Lanka Food](/static/content/books/cover_img/0//thumb/887.jpg?225474556189852)
A Lanka Food egy átfogó útmutató a Srí Lanka-i főzésről az elismert ausztrál séftől O Tama Carey-től
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023
!['Hugh Johnson's Pocket Wine 2023 Hugh Johnson's Pocket Wine 2023](/static/content/books/cover_img/0//thumb/884.jpg?508458456147654)
Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
So Good Recipes 3
!['So Good Recipes 3 So Good Recipes 3](/static/content/books/cover_img/0//thumb/882.jpg?937703356181731)
A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
Let's Eat France!
!['Let's Eat France! Let's Eat France!](/static/content/books/cover_img/0//thumb/880.jpg?680544256104583)
Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.
Modern Pressure Cooking
!['Modern Pressure Cooking Modern Pressure Cooking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/877.jpg?268341156126613)
Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.
The Cocktail Cabinet
!['The Cocktail Cabinet The Cocktail Cabinet](/static/content/books/cover_img/0//thumb/875.jpg?116904946138702)
A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
Langdon Hall - A Cookbook
!['Langdon Hall - A Cookbook Langdon Hall - A Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/873.jpg?320147846197503)
Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
So Good Magazine #28
!['So Good Magazine #28 So Good Magazine #28](/static/content/books/cover_img/0//thumb/892.jpg?219045756193352)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
The Perfect Loaf - A Baking Book
!['The Perfect Loaf - A Baking Book The Perfect Loaf - A Baking Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/890.jpg?982099556126272)
Dinamikus, hiteles kovászos biblia azok számára, akik a mesterségbe vetett bizalomra vágynak a bolondbiztos receptek széles skálájával, a formakenyerektől a pizzán át a fánkig, a Food52 szeretett bloggerétől.
Ikarus invites the world's best chefs VOL8
!['Ikarus invites the world's best chefs VOL8 Ikarus invites the world's best chefs VOL8](/static/content/books/cover_img/0//thumb/888.jpg?437845556175961)
Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.
Mediterranean - Andreu Genestra
!['Mediterranean - Andreu Genestra Mediterranean - Andreu Genestra](/static/content/books/cover_img/0//thumb/885.jpg?283954556116253)
Mediterrán alkotások és a legkifinomultabb jelenlegi kulináris technikák. Több mint 50 alkotás, amelyek bejárják a Földközi-tengert egy 272 oldalas könyvben.
All About Baguette
!['All About Baguette All About Baguette](/static/content/books/cover_img/0//thumb/883.jpg?735674356197393)
Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
KOKS - Faroe Islands Flavour
!['KOKS - Faroe Islands Flavour KOKS - Faroe Islands Flavour](/static/content/books/cover_img/0//thumb/881.jpg?188496256111801)
Feröer-szigeteken a természet erői vesznek körül bennünket. Több mint ezer éve leginkább azt fogyasztjuk, ami helyben elérhető, a növényeket, állatokat és halakat, amelyek ebben a vadon élő környezetben élnek. Még ma is nagyon érezzük az évszakok finom mozgását, és az időjárás apró eltéréseit, amelyek befolyásolják, hogy egy adott napon mit tehetünk és mit nem.
Let's Eat Italy!
!['Let's Eat Italy! Let's Eat Italy!](/static/content/books/cover_img/0//thumb/879.jpg?903048156153433)
Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.
Complete Bordeaux - 4th edition
!['Complete Bordeaux - 4th edition Complete Bordeaux - 4th edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/876.jpg?663214946119503)
A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
La Boulangerie
!['La Boulangerie La Boulangerie](/static/content/books/cover_img/0//thumb/874.jpg?132704946105033)
Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.