Barion Pixel

Könyvek, kiadványok

A Pékmesterség Nagykönyve

A Pékmesterség Nagykönyve

Egy könyv, amit 3 hivatásos pék neve fémjelez: Thomas Marie (Meilleur Ouvrier de France 2007-ben és a felsőoktatás vezetője a Lausanne-i vendéglátóipari iskolában), Jean-Marie Lanio (az INBP mesterkurzus vezetője az SPC-nél, Szöulban) és Patric Mitaillé (szintén a Lausanne-i vendéglátóipari iskola tanára).


Core by Clare Smyth

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Szerzők: Clare Smyth

Des gâteaux & des saisons

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


Szerzők: Claire Damon

Nordic Family Kitchen

Nordic Family Kitchen

Ha úgy gondolja, hogy nem érheti el a skandináv eleganciát, amikor a gyerekekkel együtt főz, Mikkel Karstad megmutatja, hogyan kell. 


Szerzők: Mikkel Karstad

Sourdough baking a treatise

Sourdough baking a treatise

Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.


Notebook - Pastries for Restaurants

Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.


12 saisons de Yann Couvreur

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Szerzők: Yann Couvreur

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

The Restaurant - Das Kochbuch

The Restaurant - Das Kochbuch

Heiko Nieder exkluzív betekintést nyújt összetéveszthetetlen konyhaművészetébe. Heiko Nieder bázisa a zürichi "The Dolder Grand" Hotel "The Restaurant" nevű étterme. Nieder receptjei meglepőek és precízek, mindegyik egy műalkotás.


Szerzők: Heiko Nieder

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


La France des Pâtisseries

La France des Pâtisseries

Franciaország gazdag édes hagyományokban és tehetséges cukrászokban. Ez a könyv megtiszteli ezt a mesterséget azzal, hogy 50 cukrászmestert és 100 receptet mutat be, hogy minden rajongó megismerje alkotásaikat.


Szerzők: Francois Blanc

Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


Le Grand Livre du Snacking

Le Grand Livre du Snacking

Három MOF szakember (Meilleurs Ouvriers de France) és egy volt séf, aki az Ecole Hôtelière de Lausanne tanára lett, összefogtak, hogy a péksütemények és hentesáruk legjavát kínálják egy könyvben, amely a szendvicseknek, de a sült- vagy csemegetermékeknek is szól, anélkül, hogy elfelejtené az alapokat (kenyereket, pástétomokat, szószokat, fűszereket).


Next

Next

A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.


Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits

Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits

A Rare Whiskey a világ legkiválóbb és legritkább whiskyinek stílusos felfedezése, kitűnően csomagolva egy keménykötésű könyvbe, külső tokkal védve azt. 


Szerzők: Patrick Mahé

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

Fleurs

Fleurs

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet

Break! by Eric Ortuno

Break! by Eric Ortuno

Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.


Szerzők: Eric Ortuño

Csokoládé Le Cordon Bleu

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


The Chicken Soup Manifesto

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Szerzők: Jenn Louis