Barion Pixel

Let's Eat France!

1,250 Specialty Foods, 375 Iconic Recipes, 350 Topics, 260 Personalities, Plus Hundreds of Maps, Charts, Tricks, Tips, and Anecdotes and Everything Else You Want to Know about the Food of France


« Vissza | Szerzők: François-Régis Gaudry
  2022. május 13. 14:31

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Íme néhány klasszikus recept, köztük a pot-au-feu elkészítése, nyolc alapvető saláta kompozíció, paté en croute, blanquette de veau, choucroute és a legjobb ratatouille.
Olyan francia gasztró ikonok profilja, mint Colette és Curnonsky, Brillat-Savarin és Bocuse, a Troigros-dinasztia és Victor Hugo.
Az egyes területek híres sajtjainak, cukrásztermékeinek és receptjeinek régiónkénti indexe. Plakát méretű útmutatók a francia kenyerekhez, a francia borokhoz, a francia osztrigákhoz.
Találkozni fog az endíviával, észak szépével; fedezze fel a croissant idővonalát; megérteni a tatár művészetét; keresse meg a borospalackok méreteinek táblázatát, az apró osztástól a Nebuchadnezzar-ig (20 normál palacknak megfelelő); és kövesse a francia szószok családfáját.
Ez egy könyv, amelyet bárhol kinyithatsz, és soha nem akarod becsukni.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Régis Gaudry
Kiadó: Workman Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2022. május 13.
ISBN: 9781579658762
Nyelv: Angol
Méretek: 24.1 x 32.7 x 4.3 cm
Súly: 2.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Book of Tea

The Book of Tea

A Tea könyvét eredetileg angolul írta Kakuzo Okakura 1906-ban. Azóta Bushidóval együtt az egyik legfontosabb japán szerzők által angol nyelven írt könyv a 20. század elején.


Szerzők: Kakuzo Okakura

The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.