Barion Pixel

Let's Eat France!

1,250 Specialty Foods, 375 Iconic Recipes, 350 Topics, 260 Personalities, Plus Hundreds of Maps, Charts, Tricks, Tips, and Anecdotes and Everything Else You Want to Know about the Food of France


« Vissza | Szerzők: François-Régis Gaudry
  2022. május 13. 14:31

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Íme néhány klasszikus recept, köztük a pot-au-feu elkészítése, nyolc alapvető saláta kompozíció, paté en croute, blanquette de veau, choucroute és a legjobb ratatouille.
Olyan francia gasztró ikonok profilja, mint Colette és Curnonsky, Brillat-Savarin és Bocuse, a Troigros-dinasztia és Victor Hugo.
Az egyes területek híres sajtjainak, cukrásztermékeinek és receptjeinek régiónkénti indexe. Plakát méretű útmutatók a francia kenyerekhez, a francia borokhoz, a francia osztrigákhoz.
Találkozni fog az endíviával, észak szépével; fedezze fel a croissant idővonalát; megérteni a tatár művészetét; keresse meg a borospalackok méreteinek táblázatát, az apró osztástól a Nebuchadnezzar-ig (20 normál palacknak megfelelő); és kövesse a francia szószok családfáját.
Ez egy könyv, amelyet bárhol kinyithatsz, és soha nem akarod becsukni.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Régis Gaudry
Kiadó: Workman Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2022. május 13.
ISBN: 9781579658762
Nyelv: Angol
Méretek: 24.1 x 32.7 x 4.3 cm
Súly: 2.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 19 890 Ft
(18 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Patisserie William Curley

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

Szerzők: William Curley

Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.