Barion Pixel

Let's Eat France!

1,250 Specialty Foods, 375 Iconic Recipes, 350 Topics, 260 Personalities, Plus Hundreds of Maps, Charts, Tricks, Tips, and Anecdotes and Everything Else You Want to Know about the Food of France


« Vissza | Szerzők: François-Régis Gaudry
  2022. május 13. 14:31

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Íme néhány klasszikus recept, köztük a pot-au-feu elkészítése, nyolc alapvető saláta kompozíció, paté en croute, blanquette de veau, choucroute és a legjobb ratatouille.
Olyan francia gasztró ikonok profilja, mint Colette és Curnonsky, Brillat-Savarin és Bocuse, a Troigros-dinasztia és Victor Hugo.
Az egyes területek híres sajtjainak, cukrásztermékeinek és receptjeinek régiónkénti indexe. Plakát méretű útmutatók a francia kenyerekhez, a francia borokhoz, a francia osztrigákhoz.
Találkozni fog az endíviával, észak szépével; fedezze fel a croissant idővonalát; megérteni a tatár művészetét; keresse meg a borospalackok méreteinek táblázatát, az apró osztástól a Nebuchadnezzar-ig (20 normál palacknak megfelelő); és kövesse a francia szószok családfáját.
Ez egy könyv, amelyet bárhol kinyithatsz, és soha nem akarod becsukni.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Régis Gaudry
Kiadó: Workman Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2022. május 13.
ISBN: 9781579658762
Nyelv: Angol
Méretek: 24.1 x 32.7 x 4.3 cm
Súly: 2.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 190 Ft
(14 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Da Vittorio

Da Vittorio

Az egyik legkedveltebb olaszországi étteremből, egy kényeztető szakácskönyv a kifinomult olasz konyha szerelmeseinek. Vittorio Cerea által 1966-ban alapított Da Vittorio ma Olaszország egyik legismertebb étterme. A 3 Michelin csillagos „Cerea intézmény” legújabb szakácskönyvében ötven, soha nem publikált receptet mutat be.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Le Chabichou Courchevel

Le Chabichou Courchevel

Egy konyha mely a lehető legközelebb visz az alapanyagok ízéhez, az egyszerűségre és a tökéletességre törekedve. 50 recept a bizonyíték.