JAN - Laboratory of love
The 3 star cuisine by Jan Hartwig (English Edition)

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Szakácskönyvében különleges betekintést nyerhetsz a sztárszakács kulináris világába. A kiváló ételek és az olyan egyedi alkotások, mint a felfújt fürjmell vagy a máj mousse, csúcsminőségű konyhát visznek otthonába.
Jan Hartwig magas minőségű konyháját a regionalitás, a fenntarthatóság és a kézművesség jellemzi anélkül, hogy dogmatikus lenne, izgalmas és kreatív ételei meglepnek és meggyőznek.
Jürgen Dollase, ínyenc, gasztronómiai újságíró további szövegei közelebb hozzák az ínyenceket Jan Hartwig munkásságához, és arra ösztönzik őket, hogy foglaljanak asztalt közvetlenül a "JAN"-ba, vagy próbálják ki a finom alkotásokat saját konyhájukban.
Jan Hartwig vitathatatlanul az egyik legjobb szakács Németországban. 2014-ben átvette a Bayerischer Hof "Atelier" konyha vezetését. Az étterem 2016-ban második, 2018-ban pedig harmadik Michelin csillagát kapta meg. 2022 őszén megnyitotta saját éttermét "Jan".
Termékinformációk
Szerzők: | Jan Hartwig, Pieter D'Hoop |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. december 12. |
ISBN: | 9783985410804 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.8 x 29.5 x 2.8 cm |
Súly: | 1.56 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
30 990 Ft (29 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.
Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.