Barion Pixel

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

by Chef Eric Kim


« Vissza | Szerzők: Eric Kim
  2024. június 10. 15:42

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Az egyes alkotások különböző párosításainak, textúráinak, technikáinak és tervezési pontjainak bemutatása érdekében számos olyan komponenseket adtunk hozzá, amelyek elég egyszerűek az otthoni cukrászok számára is, mint például a cookie-k, a sajttorta és a financier, valamint további, több összetevőből álló komponenseket.

A könyv egy „fő” könyvből és egy „függelékből”, vagyis két könyvből álló készletből áll, és lehetővé teszi, hogy saját recepteket készítsen a cukrász technikák megértése és alkalmazása alapján, az alapok elmagyarázásán túl. Megfelelően elsajátíthatja a cukrászat alapjait és technikáit, és ez a könyv minden bizonnyal értékes, útmutató lesz a törekvő és a már cukrászként dolgozó szakembereknek egyaránt.

Eric Kim, A SZERZŐ:

Versenyek, díjak:

2013 - IKA Culinary Olympics (National Representative of South Korea)

2014 - Expogast Culinary World Cup (National Representative of South Korea)

2016 - IKA Culinary Olympics / Win a Gold Medal (National Representative of South Korea)

2018 - Continental Judge of WACS (World Association of Chefs Societies)

CACAO BARRY Brand Ambassador / CACAO BARRY Collective Lab Head Chef

Pastry National Team Head Coach of KOREA CHEFS’ ASSOCIATION

2022 - World Chocolate Masters Winner in Asia.

 

Így készíthet desszert menüt a könyvben javasoltak szerint.

1. LÉPÉS: Válasszon ki egy alkotást.

2. LÉPÉS: Válasszon egy fő ízt.

3. LÉPÉS. Párosítsa a fő ízt a hozzá tartozó összetevőkkel.

4. LÉPÉS: Válassza ki az édesség alapvető építőelemeit: krém, piskóta és töltelék.

5. LÉPÉS: Adjon hozzá ropogós textúrát vagy borítást (máz vagy spray), ha szükséges.

Az elérhető komponensek (krém, piskóta, töltelék, burkolás és ropogós textúra) receptjei részletezésre kerülnek a könyvben, (1. könyv tartalmára hivatkozunk).

 

Ha még csak most ismerkedik saját desszertjei kidolgozásával, vagy nehézségei vannak vele, az egyes desszertek elrendezésének megismerése a könyvben bemutatott sorrendben, valamint a DESSERT PAIRING BOOK (párosítás könyv) minden bizonnyal segít Önnek a saját desszertjei megalkotásában és fejlesztésében.

A könyvben található mind a 33 alkotás (a változatokkal együtt 43) a szerző saját „étlapja”, választéka, amelyeket alaposan teszteltek és fejlesztettek a könyvhöz, vagy éppen magas pontszámot értek el a World Chocolate Masters (WCM) versenyen.

Ezért nagyszerűen elkészíthetők és eladhatók a könyvben szereplő receptek, felhasználhatók vagy adaptálhatók egyes összetevők vagy technikák, vagy az egyes alkotások összetevői keverhetők és összeilleszthetők (valami új létrehozása érdekében).

 

Volume 1: A könyv tartalmi indexe

HOW TO MAKE MY OWN RECIPE BOOK’S CONTENTS 

Chef Eric’s Signature Desserts

PARING • TEXTURE • TECHNIQUE • DESIGN

 

1. HYBRID COOKIE

① TOFFEENUT COOKIE

② STRAWBERRY MILK COOKIE

③ MATCHA COCO COOKIE

④ REAL DARK CHERRY COOKIE

2. OCQUOISE

3. YUJA INVERTED MACARON

4. CACAO PIE

① MI-AMERE CACAO PIE

② CARAMEL CACAO PIE

③ DOUBLE BERRY CACAO PIE

④ MATCHA RED BEAN CACAO PIE

5. APPLE GORGONZOLA TRAVEL CAKE

6. EASY BAKE CHEESECAKE

7. BLONDIE STICK CAKE

① ALUNGA EARL GREY BLONDIE STICK CAKE

② MATCHA BLONDIE STICK CAKE

③ STRAWBERRY BLONDIE STICK CAKE

④ CARAMEL BLONDIE STICK CAKE

⑤ DARK BLONDIE STICK CAKE

8. PISTACHIO POUND & CAKE

9. LEMON MADELEINE TARTLET

10. BUCHE DE NOEL

11. BOHEMIAN MANGO

12. SULHWA STRAWBERRY TARTE

13. MY LOVE RIE

14. CHERRY OATMEAL GATE

15. UNIQUE CUBE PUMKIN

16. THE SCENT OF SPRING

17. ERIC’S TIRAMISU DOUGHNUT

18. GREEN CACAO

19. TROPICAL ROSEMARY

20. CAFÉ SACHER TORTE

21. WHOLE FRUIT FIG

22. CRISPY BASALT

23. FREESTYLE ISPAHAN

24. J’ADORE NUTS

25. PEACH BASKET

26. TINGLING STRAWBERRY CAKE

 

Chef Eric’s World Chocolate Masters (2022)

1. INFINITY SEED

2. INFINITE PAVLOVA (HEDONIST)

3. INFINITE PAVLOVA (HEALTHSEEKER))

4. INFINITE PAVLOVA (EXPLORER)

 

For Our Tomorrow

SOYBEAN PULP FINANCIER

SOYBEAN PULP MADELEINE

COFFEE GROUNDS POUND CAKE

 

Volume 2: A könyv tartalmi indexe

DESSERT FARING BOOK’S CONTENTS

 

APPLE

APRICOT

DRIED APRICOT 건살구 8

ASIAN PEAR

BANANA / RED BANANA

BLOOD ORANGE

BLUEBERRY

CHERRY

CHESTNUT

COCONUT

CRANBERRY

FIG

GRAPE

GRAPEFRUIT

KIWI

KUMQUAT

LEMON

LIME

LYCHEE

MANGO

NECTARINE

ORANGE

PASSION FRUIT

PEACH

PEAR

PERSIMMON

PINE APPLE

PLANTAIN

PLUM

POMEGRANATE

QUINCE

RASPBERRY

STRAWBERRY

WATERMELON

ALMOND

CASHEWNUT

HAZELNUT

MACADAMIA

PEANUT

PECAN

PINENUT

PISTACHIO

WALNUT

BASIL

CORIANDER

LAVENDER

LEMONGRASS

MINT

ROSEMARY

SAFFRON

THYME

ALLSPICE

ANISE

CINNAMON

SESAME SEED

CARROT

GINGER

PUMPKIN

RHUBARB

CORN

CARAMEL

COFFEE 

DARK CHOCOLATE

MAPLE SYRUP

MILK CHOCOLATE

WHITE CHOCOLATE

VANILLA

YOGURT

HONEY

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eric Kim
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 10.
ISBN: 9791192855097
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 22 x 28 x 5.5 cm
Súly: 2.3 kg
Oldalszám: 656
Ár: 41 990 Ft
(39 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine

Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine

Ez a könyv egy rendkívüli utazás a bor univerzumába, képek és szavak utazása, amely egy nemes termék történetét követi nyomon. 


Gewürze Tanja Grandits

Gewürze Tanja Grandits

Tanja Grandits, a Stucki Basel étterem főszakácsa könyvében megnyitja fűszertartó dobozát és 150 speciális receptet mutat be a mindennapokra, a vendégek számára, úgy mint a borsó-alma gazpacho köménnyel, a sütőtökös-kardamom kenyeret, citromos-gyömbéres csirkét, csillagánizsos lazac tataki-t szezámos zöldségekkel, vagy éppen a csillagánizsos csokoládé mousse-t, valamint egyszerű alapokat, mint például házi sáfrányos-szezámos sót, vagy édes chili szószt fahéjvirágokkal. 


Szerzők: Tanja Grandits

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.