Barion Pixel

Cocktail Codex

Fundamentals, Formulas, Evolutions


« Vissza | Szerzők: Death & Co, Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
  2018. december 14. 20:39

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


„Kizárólag hat koktél létezik” állítja Alex Day, Nick Fauchald és David Kaplan, a Death & Co. kézműves koktélbár látnokai. Ezek a szakemberek a Cocktail Codex-ben mutatják be először meglepően egyszerű elméletüket a koktélkeverés mesteri szintű elsajátítására: a „gyökérrecepteket”, 6 könnyen beazonosítható és megjegyezhető sablont, amik az összes alapvető koktélfajtát leírják: old-fashioned, martini, daiquiri, sidecar, whisky highball és a flip. Amint megérti minden egyes koktélcsalád működését, rá fog jönni miért működik számos koktél és néhány miért nem, mikor kell rázni és mikor keverni, mit lehet kihagyni egy receptből és mit lehet helyettesíteni, amikor hiányzik valamelyik hozzávaló, miért szeret bizonyos italokat, és milyen italokat kell kipróbálnia – vagy kitalálnia – ha valami újdonságra vágyik.

Photo: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Death & Co, Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781607749707
Nyelv: Angol
Méretek: 23.6 x 25.1 x 2.8 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter

Kitűnően elkészített könyvkészlet, amely megörökíti az Eleven Madison Park „az egyik legbőségesebben dicsért” amerikai étterem (New York Times) átalakulását az első olyan növényi konyhává, amely három Michelin-csillagot kapott.


Szerzők: Daniel Humm