Barion Pixel

Cocktail Codex

Fundamentals, Formulas, Evolutions


« Vissza | Szerzők: Death & Co, Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
  2018. december 14. 20:39

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


„Kizárólag hat koktél létezik” állítja Alex Day, Nick Fauchald és David Kaplan, a Death & Co. kézműves koktélbár látnokai. Ezek a szakemberek a Cocktail Codex-ben mutatják be először meglepően egyszerű elméletüket a koktélkeverés mesteri szintű elsajátítására: a „gyökérrecepteket”, 6 könnyen beazonosítható és megjegyezhető sablont, amik az összes alapvető koktélfajtát leírják: old-fashioned, martini, daiquiri, sidecar, whisky highball és a flip. Amint megérti minden egyes koktélcsalád működését, rá fog jönni miért működik számos koktél és néhány miért nem, mikor kell rázni és mikor keverni, mit lehet kihagyni egy receptből és mit lehet helyettesíteni, amikor hiányzik valamelyik hozzávaló, miért szeret bizonyos italokat, és milyen italokat kell kipróbálnia – vagy kitalálnia – ha valami újdonságra vágyik.

Photo: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Death & Co, Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781607749707
Nyelv: Angol
Méretek: 23.6 x 25.1 x 2.8 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 320
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pasta Book - Recipes, Techniques, Inspiration

Új
The Pasta Book - Recipes, Techniques, Inspiration

Fedezd fel a kreatív tésztaételek készítésének titkait több mint 75 egyszerű és lenyűgöző recepttel – mindezt lépésről lépésre bemutató videókhoz vezető QR-kódokkal kiegészítve, a James Beard-díjas Mastering Pasta szerzőjétől.


Szerzők: Marc Vetri

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.