Kiadványok: Ten Speed Press
The Pho Cookbook
!['The Pho Cookbook The Pho Cookbook](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1049.jpg?086534017128023)
Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.
Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.
!['Franklin Smoke - Wood. Fire. Food. Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.](/static/content/books/cover_img/0//thumb/966.jpg?678412386116234)
Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.
Evolutions in Bread
!['Evolutions in Bread Evolutions in Bread](/static/content/books/cover_img/0//thumb/902.jpg?421333366157852)
A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking
!['Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/865.jpg?908117546170582)
Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
Pasta - A Cookbook
!['Pasta - A Cookbook Pasta - A Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/812.jpg?988070036194291)
Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.
Bread Book
!['Bread Book Bread Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/810.jpg?307199926120291)
Egy látnoki képességekkel megáldott pék elárulja, mi következik a kenyérben, a gabonatermesztés, a lisztőrlés és az erjesztési technikák évtizedes innovációira támaszkodva, hogy úttörő recepteket nyújtson a tápanyagban gazdag, kivételes ízű kenyerekhez és a velük elkészíthető tápláló ételekhez.
The Franklin Barbecue Collection
!['The Franklin Barbecue Collection The Franklin Barbecue Collection](/static/content/books/cover_img/0//thumb/770.jpg?72929481610649)
A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.
Gluten-Free Baking At Home
!['Gluten-Free Baking At Home Gluten-Free Baking At Home](/static/content/books/cover_img/0//thumb/600.jpg?724868765103491)
Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.
Pok Pok Noodles
!['Pok Pok Noodles Pok Pok Noodles](/static/content/books/cover_img/0//thumb/575.jpg?902952565157213)
A legízletesebb és időtállt thai tésztaételek meghatározó kalauza, a bestseller-író séf, Andy Ricker tollából, olyan receptekkel, amiket bárki elkészíthet otthon is.
The Elements Of Pizza
!['The Elements Of Pizza The Elements Of Pizza](/static/content/books/cover_img/0//thumb/499.jpg?844405345159591)
Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető.
First Generation
!['First Generation First Generation](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1020.jpg?993644107138392)
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
Masala
!['Masala Masala](/static/content/books/cover_img/0//thumb/925.jpg?359419966107214)
Menjen be egy szakács elméjébe, hogy megtanulja az indiai konyha alapjait, és megfejtse a fűszeres főzés titkait ebben a több mint 100 időtlen receptből álló gyönyörű gyűjteményben.
Sparkling Wine for Modern Times
!['Sparkling Wine for Modern Times Sparkling Wine for Modern Times](/static/content/books/cover_img/0//thumb/867.jpg?009623646120053)
Ez a végleges útmutató a mai pezsgőhöz, példamutató termelők profiljaival, palackajánlókkal, színes infó grafikákkal és illusztrált útmutatókkal kiegészítve.
Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]
!['Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set] Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]](/static/content/books/cover_img/0//thumb/853.jpg?353072046178161)
A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.
Death & Co
!['Death & Co Death & Co](/static/content/books/cover_img/0//thumb/811.jpg?00308996612364)
A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.
Southern Ground
!['Southern Ground Southern Ground](/static/content/books/cover_img/0//thumb/797.jpg?402945426122331)
Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
!['Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/616.jpg?48124007514168)
Ivan Ramen
!['Ivan Ramen Ivan Ramen](/static/content/books/cover_img/0//thumb/579.jpg?016663565121142)
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
Cocktail Codex
!['Cocktail Codex Cocktail Codex](/static/content/books/cover_img/0//thumb/512.jpg?26361844513889)
A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
Mastering Pizza
!['Mastering Pizza Mastering Pizza](/static/content/books/cover_img/0//thumb/495.jpg?560664245179612)
A Mastering Pizza egy forradalmian új kalauz ízletes pizzák elkészítéséhez, különböző pizzatészták sokaságával, azért, hogy akármilyen felszerelése is van otthon, pizzája mindig tökéletesen sikerüljön.