Barion Pixel

The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

Special Edition 2025


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin | Új
  2025. július 04. 12:30

The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.


Amerika első számú barbecue-szakértője, a New York Times bestsellerszerzője, Aaron Franklin három alapművét kínálja ebben a gyűjteményben mindazoknak, akiket érdekel a hús tökéletes elkészítése. Franklin és a James Beard-díjas társszerző, Jordan Mackay feltárják a valóban nagyszerű barbecue, a lenyűgöző steak és az otthon is elkészíthető füstölt hús titkait, megosztva az évek alatt felhalmozott, kemény munkával megszerzett tudásukat.

Franklin Barbecue: Ez a bestseller könyv az otthoni pitmaster-ek (barbecue mesterek) alapműve. Fejezetei részletesen foglalkoznak a megfelelő fa kiválasztásával és kezelésével, a tökéletes tűz létrehozásával és gondozásával, a kiváló minőségű hús beszerzésével és természetesen az ellenállhatatlanul finom barbecue elkészítésével.

Franklin Steak: Ez a nélkülözhetetlen kézikönyv az abszolút alapmű a steak sütéséhez – a kiváló minőségű marhahús kiválasztásától a tökéletes fűszerezésen át egészen a megfelelő sütőeszköz megtalálásáig vagy megépítéséig. Minden húskedvelő, kerti grillmester vagy Franklin szórakoztató, mégis szakmai megközelítésének rajongója számára kötelező darab.

Franklin Smoke: Az élő tűzön történő grillezés és füstölés legteljesebb útmutatója az otthoni főzéshez. Ezekkel a receptekkel úgy készíthetsz húst, zöldséget, halat és még sok minden mást, mint egy igazi texasi fire wrangler. A részletes fejezetekben Franklin ajánlott eszközei és technikái szerepelnek, valamint ízletes, új megközelítések arra, hogyan használd a tüzet és a füstöt a mindennapi főzésben.

Több mint ötven, technikára épülő recepttel húsra, halra, szárnyasokra és zöldségekre, valamint a legjobb fűszerkeverékekkel, szószokkal és köretekkel, ez a három alapos útmutatót tartalmazó, gyönyörűen fotózott gyűjtemény a barbecue-világ nélkülözhetetlen társa.

Aaron Franklin Bryan városából (Texas) származik, és feleségével, Stacy Franklinnel közösen társtulajdonosa és alapítója a Franklin Barbecue-nak. Az étterem 2009-ben nyitotta meg kapuit, és azóta számos díjat nyert, köztük a Texas Monthly „Texas legjobb barbecue-ja” és a Bon Appétit „Amerika legjobb barbecue-ja” címét. Franklin a PBS BBQ with Franklin című sorozatának műsorvezetője is. Stacyvel és lányukkal, Viviannel Austinban élnek.

Jordan Mackay újságíró, író, és több díjnyertes bor- és gasztronómiai könyv társszerzője, köztük a Secrets of the Sommeliers, The Sommelier’s Atlas of Taste, Franklin Barbecue és Franklin Steak című műveknek.

 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aaron Franklin
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. október 07.
ISBN: 9780593839638
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.9 x 7.1 cm
Súly: 3.02 kg
Oldalszám: 672
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch

Andreas Caminada legújabb szakácskönyve a patakok, tavak, folyók és tengerek friss fogásairól szól. A híres séf hazája határain túl is felkutatta a legjobb halakat, kagylókat és rákféléket, hogy megmutassa a halkonyha gazdagságát. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan