The Italian Bakery
Step by Step Recipes withe The Silver Spoon
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0/807.jpg?154761626125358)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Az Italian Bakery a Silver Spoon első kötete, amely a „dolcira” koncentrál - ez az olasz kifejezés, amit minden édes finomságra használnak.
A pékségekben, az olaszországi változatos régióiban található dolcik 140 hozzáférhető klasszikus és kortárs cukrászreceptben elevenednek meg lépésről lépésre, kezdőknek és tapasztalt pékeknek egyaránt. Tortákkal, péksüteményekkel, pitékkel, kekszekkel, édességekkel és csokoládékkal, valamint fagyasztott pudingokkal töltött kollekció sokféle ízletes desszertet mutat be, amelyek alkalmasak mindennapi kényeztetésre és különleges alkalmakra szánt ünnepekre egyaránt - olasz módon.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | The Silver Spoon Kitchen |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 20. |
ISBN: | 9781838663148 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 4.1 cm |
Súly: | 0.7 kg |
Oldalszám: | 360 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
India The Cookbook
!['India The Cookbook India The Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/289.jpg?637554664167952)
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
!['Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve](/static/content/books/cover_img/0//thumb/726.jpg?48586760619679)
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.