Kiadványok: Phaidon Press Ltd.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Café Cecilia Cookbook
Egy debütáló szakácskönyv a feltörekvő ír sztárséftől, Max Rochától és a rendkívül népszerű kelet-londoni éttermétől, a Café Ceciliától
Persian Feasts - Recipes & Stories from a Family Table
Egy remek gyűjtemény, amely 100 perzsa házi receptet és történetet mutat be egyetlen családi gyűjteményből.
The Levantine Vegetarian - Recipes from the Middle East
Lendületes vegetáriánus otthoni receptek a Közel-Kelet esszenciáját megragadva, a The Lebanese Kitchen – The Cookbook című bestseller szakácskönyv díjnyertes szerzőjétől.
Spain - The Cookbook
A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
Signature Cocktails
200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.
The North African Cookbook
445 izgalmas és hozzáférhető receptből álló gyűjtemény, amely Észak-Afrika élénk és sokszínű ételkultúráját ünnepli.
The Indonesian Table
A díjnyertes író, Petty Pandean-Elliott 150 nagyon szeretett és ízletes recepten keresztül meséli el indonéz örökségét, amelyek mindenhol tökéletesek az otthoni szakácsok számára.
Manu / Signed Edition
Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
BAO
Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól
The Book of Pasta by Academia Barilla
Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.
Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World
Süsse körbe a világot közel 100 ország 300 ellenállhatatlan, autentikus és ízletes sütireceptjével.
The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations
„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura
Manu
Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes
Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját.
The Chocolate Spoon
Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
The Korean Cookbook
350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.
Japan - The Vegetarian Cookbook
A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.
Ikoyi
Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.
The British Cookbook
Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.