Barion Pixel

Mokonuts - The Cookbook

Moko Hirayama and Omar Koreitem, with forewords by David Lebovitz and Dorie Greenspan


« Vissza | Szerzők: Moko Hirayama, Omar Koreitem
  2025. június 20. 14:50

Mokonuts - The Cookbook

Alkossd újra Párizs egyik legkedveltebb éttermének eklektikus fogásait és meghitt hangulatát.


Képzeld el, hogy belépsz egy apró, nyüzsgő kávézóba Párizs szívében, ahol a frissen sült körtés lepény illata keveredik a lassan párolt bárány gazdag aromájával. Megérkeztél a Mokonuts-ba – egy étterembe, amelyhez foghatót nem találsz.

Moko Hirayama és Omar Koreitem, a Mokonuts mögött álló házaspár nem csupán séfek – ők kulináris mesemondók, gazdag, multikulturális háttérrel. Ételeik a közel-keleti melegség, a japán precizitás, a francia és olasz ízek, valamint az amerikai otthonosság ötvözetéből születnek, olyan fogásokat alkotva, amelyek egyszerre kifinomultak és könnyedén megközelíthetők.

A Mokonuts című könyv arra hívja az otthoni szakácsokat, hogy idézzék meg saját konyhájukban az étterem otthonos hangulatát. Az öt részre osztott könyv – Reggel, Előételek, Főételek, Kamra, és Édességek – száz ínycsiklandó receptet tár fel, melyek révén ez a nyüzsgő kis étterem felkerült a gasztronómiai térképre.

A könyv természetesen nem lenne teljes az étterem legendás kekszeinek receptjei nélkül, amelyek különleges ízpárosításaikról híresek, mint például a tahinis-fekete szezámmagos, az aosa kókuszos, illetve a rozsos-vörösáfonyás-étcsokoládés változatok.

A színes fotókkal és elgondolkodtató írásokkal teli, gyönyörűen megtervezett szakácskönyv tökéletesen megragadja mindazt, amitől a Mokonuts különleges: a kreativitást, a meleg vendégszeretetet, a globális szemléletet és a vendéglátás iránti tehetséget.

A szerzők:

Moko Hirayama és Omar Koreitem Michelin-csillagos és neves éttermekben szerezték tudásukat (többek közt a Ladurée, a Lucas Carton, a Restaurant Daniel, és Gordon Ramsay Savoy Grill éttermeiben), mielőtt 2015-ben megnyitották a Mokonuts-ot egy apró párizsi egységben. Moko Tokióban született, majd San Franciscóba költözött, míg Omar Libanonban született és Párizsban nőtt fel. Azóta világszerte részt vesznek kulináris eseményeken New Yorkban, New Orleansban, Los Angelesben, Európa-szerte és Mexikóban.

 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Moko Hirayama, Omar Koreitem
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. október 02.
ISBN: 9781837290062
Nyelv: Angol
Oldalszám: 240
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim