Mokonuts - The Cookbook
Moko Hirayama and Omar Koreitem, with forewords by David Lebovitz and Dorie Greenspan

Alkossd újra Párizs egyik legkedveltebb éttermének eklektikus fogásait és meghitt hangulatát.
Képzeld el, hogy belépsz egy apró, nyüzsgő kávézóba Párizs szívében, ahol a frissen sült körtés lepény illata keveredik a lassan párolt bárány gazdag aromájával. Megérkeztél a Mokonuts-ba – egy étterembe, amelyhez foghatót nem találsz.
Moko Hirayama és Omar Koreitem, a Mokonuts mögött álló házaspár nem csupán séfek – ők kulináris mesemondók, gazdag, multikulturális háttérrel. Ételeik a közel-keleti melegség, a japán precizitás, a francia és olasz ízek, valamint az amerikai otthonosság ötvözetéből születnek, olyan fogásokat alkotva, amelyek egyszerre kifinomultak és könnyedén megközelíthetők.
A Mokonuts című könyv arra hívja az otthoni szakácsokat, hogy idézzék meg saját konyhájukban az étterem otthonos hangulatát. Az öt részre osztott könyv – Reggel, Előételek, Főételek, Kamra, és Édességek – száz ínycsiklandó receptet tár fel, melyek révén ez a nyüzsgő kis étterem felkerült a gasztronómiai térképre.
A könyv természetesen nem lenne teljes az étterem legendás kekszeinek receptjei nélkül, amelyek különleges ízpárosításaikról híresek, mint például a tahinis-fekete szezámmagos, az aosa kókuszos, illetve a rozsos-vörösáfonyás-étcsokoládés változatok.
A színes fotókkal és elgondolkodtató írásokkal teli, gyönyörűen megtervezett szakácskönyv tökéletesen megragadja mindazt, amitől a Mokonuts különleges: a kreativitást, a meleg vendégszeretetet, a globális szemléletet és a vendéglátás iránti tehetséget.
A szerzők:
Moko Hirayama és Omar Koreitem Michelin-csillagos és neves éttermekben szerezték tudásukat (többek közt a Ladurée, a Lucas Carton, a Restaurant Daniel, és Gordon Ramsay Savoy Grill éttermeiben), mielőtt 2015-ben megnyitották a Mokonuts-ot egy apró párizsi egységben. Moko Tokióban született, majd San Franciscóba költözött, míg Omar Libanonban született és Párizsban nőtt fel. Azóta világszerte részt vesznek kulináris eseményeken New Yorkban, New Orleansban, Los Angelesben, Európa-szerte és Mexikóban.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerzők: | Moko Hirayama, Omar Koreitem |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. október 02. |
ISBN: | 9781837290062 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.