Barion Pixel

Travel Cake by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 4


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2022. december 13. 10:35

Travel Cake by GARUHARU

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.


Yun Eunyoung,  a Garuharu könyvsorozat következő részében bemutatja a GARUHARU mind a 41 jellegzetes receptjét, beleértve a pound cake-t, a petit gateaux-t, a financier-t, a madeleine-t, a cannele-t, az american cookie-t, a sand cookie-t és a florentine-t amelyek az ő stílusa szerint készültek.

Minden recept egy részletes folyamatképekből és leírásból áll. Ezenkívül a GARUHARU által követett íz, textúra és dizájn révén ihletet meríthet a desszertekhez.
Továbbá a GARUHARU különféle, a fogyasztói igényeket tükröző receptjei, mint például a vegán, gluténmentes, olajos magmentes és tojásmentes, sokféle ötletet adnak az alternatív összetevők felhasználásában a jó íz és állag érdekében.

Tartalmi jegyzék:

Preparation
INGREDIENTS
BUTTER 
SUGAR 
BAKING POWDER AND BAKING SODA
INGREDIENTS FOR GLUTEN-FREE RECIPES
TOOLS 
POUND CAKE MOLD
CONVECTION OVEN AND DECK OVEN

Basic
30 °B (BAUME) SYRUP
GELATIN MASS
CHOCOLATE TEMPERING

Travel Cake
MARBLE POUND CAKE
MATCHA POUND CAKE
MONT BLANC POUND CAKE
YUJA POUND CAKE 
FIG POUND CAKE 
PISTACHIO & GRAPEFRUIT CAKE
CARROT & ORANGE CAKE 
EARL GREY CAKE 
CACAO CAKE
COFFEE BEAN CAKE 
CHESTNUT CAKE 
CARAMEL PECAN FINANCIER
CHOCOLATE & RASPBERRY FINANCIER
PISTACHIO & ORANGE FINANCIER 
BLUE CHEESE FINANCIER 
SMOKED VANILLA MADELEINE
APPLE CRUMBLE MADELEINE 
KAFFIR LIME & BASIL MADELEINE
RASPBERRY MADELEINE 
BURNT VANILLA CANNELE 
ROASTED CORN CANNELE 
BASIL & RASPBERRY CANNELE 
ORANGE & GINGER CANNELE 
WHITE SOYBEAN PASTE COOKIE 
DOUBLE CHOCOLATE COOKIE 
VEGAN NUTS COOKIE 
EARL GREY COOKIE 
LEMON & BASIL COOKIE 
SEAWEED COOKIE 
CINNAMON & PECAN COOKIE 
VEGAN COCO 
BERRY BERRY MONAKA FLORENTINE 
SALTED MONAKA FLORENTINE 
SESAME MONAKA FLORENTINE 
COCONUT MONAKA FLORENTINE 
RASPBERRY SAND COOKIE 
SPICED SAND COOKIE 
PISTACHIO SAND COOKIE 
SALTED BUTTER CARAMEL COOKIE 
PRALINE COOKIE 
100% CHOCOLATE COOKIE 
 

A szerző további kiadványai:

Tarte by GARUHARU (Katt a linkre)

Eclair by GARUHARU (katt a linkre)

Decoration by GARUHARU (katt a linkre) 

Photo: THE TABLE

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 28.
ISBN: 9791197988745
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 3.4 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 368
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Paco Roncero

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


Szerzők: Paco Pérez

Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury