Travel Cake by GARUHARU
Garuharu Master Books Series 4

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.
Yun Eunyoung, a Garuharu könyvsorozat következő részében bemutatja a GARUHARU mind a 41 jellegzetes receptjét, beleértve a pound cake-t, a petit gateaux-t, a financier-t, a madeleine-t, a cannele-t, az american cookie-t, a sand cookie-t és a florentine-t amelyek az ő stílusa szerint készültek.
Minden recept egy részletes folyamatképekből és leírásból áll. Ezenkívül a GARUHARU által követett íz, textúra és dizájn révén ihletet meríthet a desszertekhez.
Továbbá a GARUHARU különféle, a fogyasztói igényeket tükröző receptjei, mint például a vegán, gluténmentes, olajos magmentes és tojásmentes, sokféle ötletet adnak az alternatív összetevők felhasználásában a jó íz és állag érdekében.
Tartalmi jegyzék:
Preparation
INGREDIENTS
BUTTER
SUGAR
BAKING POWDER AND BAKING SODA
INGREDIENTS FOR GLUTEN-FREE RECIPES
TOOLS
POUND CAKE MOLD
CONVECTION OVEN AND DECK OVEN
Basic
30 °B (BAUME) SYRUP
GELATIN MASS
CHOCOLATE TEMPERING
Travel Cake
MARBLE POUND CAKE
MATCHA POUND CAKE
MONT BLANC POUND CAKE
YUJA POUND CAKE
FIG POUND CAKE
PISTACHIO & GRAPEFRUIT CAKE
CARROT & ORANGE CAKE
EARL GREY CAKE
CACAO CAKE
COFFEE BEAN CAKE
CHESTNUT CAKE
CARAMEL PECAN FINANCIER
CHOCOLATE & RASPBERRY FINANCIER
PISTACHIO & ORANGE FINANCIER
BLUE CHEESE FINANCIER
SMOKED VANILLA MADELEINE
APPLE CRUMBLE MADELEINE
KAFFIR LIME & BASIL MADELEINE
RASPBERRY MADELEINE
BURNT VANILLA CANNELE
ROASTED CORN CANNELE
BASIL & RASPBERRY CANNELE
ORANGE & GINGER CANNELE
WHITE SOYBEAN PASTE COOKIE
DOUBLE CHOCOLATE COOKIE
VEGAN NUTS COOKIE
EARL GREY COOKIE
LEMON & BASIL COOKIE
SEAWEED COOKIE
CINNAMON & PECAN COOKIE
VEGAN COCO
BERRY BERRY MONAKA FLORENTINE
SALTED MONAKA FLORENTINE
SESAME MONAKA FLORENTINE
COCONUT MONAKA FLORENTINE
RASPBERRY SAND COOKIE
SPICED SAND COOKIE
PISTACHIO SAND COOKIE
SALTED BUTTER CARAMEL COOKIE
PRALINE COOKIE
100% CHOCOLATE COOKIE
A szerző további kiadványai:
Tarte by GARUHARU (Katt a linkre)
Eclair by GARUHARU (katt a linkre)
Decoration by GARUHARU (katt a linkre)
Photo: THE TABLE
Termékinformációk
Szerző: | Yun Eunyoung |
Kiadó: | THE TABLE |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. december 28. |
ISBN: | 9791197988745 |
Nyelv: | Angol-Koreai |
Méretek: | 23 x 28 x 3.4 cm |
Súly: | 1.8 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
35 990 Ft (34 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.