Barion Pixel

Travel Cake by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 4


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2022. december 13. 10:35

Travel Cake by GARUHARU

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.


Yun Eunyoung,  a Garuharu könyvsorozat következő részében bemutatja a GARUHARU mind a 41 jellegzetes receptjét, beleértve a pound cake-t, a petit gateaux-t, a financier-t, a madeleine-t, a cannele-t, az american cookie-t, a sand cookie-t és a florentine-t amelyek az ő stílusa szerint készültek.

Minden recept egy részletes folyamatképekből és leírásból áll. Ezenkívül a GARUHARU által követett íz, textúra és dizájn révén ihletet meríthet a desszertekhez.
Továbbá a GARUHARU különféle, a fogyasztói igényeket tükröző receptjei, mint például a vegán, gluténmentes, olajos magmentes és tojásmentes, sokféle ötletet adnak az alternatív összetevők felhasználásában a jó íz és állag érdekében.

Tartalmi jegyzék:

Preparation
INGREDIENTS
BUTTER 
SUGAR 
BAKING POWDER AND BAKING SODA
INGREDIENTS FOR GLUTEN-FREE RECIPES
TOOLS 
POUND CAKE MOLD
CONVECTION OVEN AND DECK OVEN

Basic
30 °B (BAUME) SYRUP
GELATIN MASS
CHOCOLATE TEMPERING

Travel Cake
MARBLE POUND CAKE
MATCHA POUND CAKE
MONT BLANC POUND CAKE
YUJA POUND CAKE 
FIG POUND CAKE 
PISTACHIO & GRAPEFRUIT CAKE
CARROT & ORANGE CAKE 
EARL GREY CAKE 
CACAO CAKE
COFFEE BEAN CAKE 
CHESTNUT CAKE 
CARAMEL PECAN FINANCIER
CHOCOLATE & RASPBERRY FINANCIER
PISTACHIO & ORANGE FINANCIER 
BLUE CHEESE FINANCIER 
SMOKED VANILLA MADELEINE
APPLE CRUMBLE MADELEINE 
KAFFIR LIME & BASIL MADELEINE
RASPBERRY MADELEINE 
BURNT VANILLA CANNELE 
ROASTED CORN CANNELE 
BASIL & RASPBERRY CANNELE 
ORANGE & GINGER CANNELE 
WHITE SOYBEAN PASTE COOKIE 
DOUBLE CHOCOLATE COOKIE 
VEGAN NUTS COOKIE 
EARL GREY COOKIE 
LEMON & BASIL COOKIE 
SEAWEED COOKIE 
CINNAMON & PECAN COOKIE 
VEGAN COCO 
BERRY BERRY MONAKA FLORENTINE 
SALTED MONAKA FLORENTINE 
SESAME MONAKA FLORENTINE 
COCONUT MONAKA FLORENTINE 
RASPBERRY SAND COOKIE 
SPICED SAND COOKIE 
PISTACHIO SAND COOKIE 
SALTED BUTTER CARAMEL COOKIE 
PRALINE COOKIE 
100% CHOCOLATE COOKIE 
 

A szerző további kiadványai:

Tarte by GARUHARU (Katt a linkre)

Eclair by GARUHARU (katt a linkre)

Decoration by GARUHARU (katt a linkre) 

Photo: THE TABLE

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 28.
ISBN: 9791197988745
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 3.4 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 368
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

My Culinary Ikigai

My Culinary Ikigai

Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt. 


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Le Chabichou Courchevel

Le Chabichou Courchevel

Egy konyha mely a lehető legközelebb visz az alapanyagok ízéhez, az egyszerűségre és a tökéletességre törekedve. 50 recept a bizonyíték.