Tarte by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 2


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. június 28. 14:51

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző új könyve a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


smerteti emblematikus receptjeit amelyek tartalmazzák a szezonális összetevők hiteles ízeit, a különféle textúrákat, amelyek nem monotonak, kiegészítve azokat a gluténmentes alapreceptekkel, változatokkal.

Yun Eunyoung
Ebben a könyvben nemcsak a receptek, hanem a gyártási folyamatok hibáinak jegyzékét és hibáinak csökkentésének javaslatait, valamint a sok próba és hiba során megtanult pontokat, tippek és eszközök felhasználása is megtalálhatók. Ezen felül megpróbáltam összeválogatni kiváló szakemberek inspirációinak eredményeit és a különböző kultúrákból származó új összetevőket, amelyekkel a tengerentúli mesterkurzusok vezetése során találkoztam.
Remélem, hogy ez a könyv új inspirációt fog nyújtani. A könyvben szereplő receptek alapján remélem, hogy kipróbál különféle változatokat a körülötte lévő alapanyagok felhasználásával. Bízom benne, hogy az új kísérletek folytatódnak a konyhában és remélem, hogy könyveim segítik ezt a folyamatot.

FONTOS!
Korea és Európa között a Covid-19 vészhelyzet miatt jelenleg szünetel a normál légi szállítás, így a kiadványok csak késve érkeznek meg és mivel a szállítás és vámoltatás díja mérvadó faktor a végső fogyasztói ár kalkulálásában, emiatt csak később válik elérhetővé a kiadvány pontos fogyasztói ára. Amint pontos információk elérhetőek lesznek közlőm az ismert kommunikációs csatornákon. Amennyiben érdeklődik a kiadvány iránt örömmel venném, ha jelezné a cookbooks.hu facebook oldalán található posztban. 

Photo: THE TABLE

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261253
Nyelv: Angol-Koreai
Oldalszám: 320