Barion Pixel

Tarte by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 2


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. június 28. 14:51

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Ismerteti emblematikus receptjeit amelyek tartalmazzák a szezonális összetevők hiteles ízeit, a különféle textúrákat, amelyek nem monotonak, kiegészítve azokat a gluténmentes alapreceptekkel, változatokkal.

Yun Eunyoung
Ebben a könyvben nemcsak a receptek, hanem a gyártási folyamatok hibáinak jegyzékét és hibáinak csökkentésének javaslatait, valamint a sok próba és hiba során megtanult pontokat, tippek és eszközök felhasználása is megtalálhatók. Ezen felül megpróbáltam összeválogatni kiváló szakemberek inspirációinak eredményeit és a különböző kultúrákból származó új összetevőket, amelyekkel a tengerentúli mesterkurzusok vezetése során találkoztam.
Remélem, hogy ez a könyv új inspirációt fog nyújtani. A könyvben szereplő receptek alapján remélem, hogy kipróbál különféle változatokat a körülötte lévő alapanyagok felhasználásával. Bízom benne, hogy az új kísérletek folytatódnak a konyhában és remélem, hogy könyveim segítik ezt a folyamatot.

A szerző további kiadványai:

Eclair by GARUHARU (katt a linkre)

Decoration by GARUHARU (katt a linkre) 

Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)

Photo: THE TABLE

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261253
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 3.4 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 320
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Boragó

Boragó

A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times


Szerzők: Rodolfo Guzmán

Brownies and Blondies

Új
Brownies and Blondies

Könnyen elkészíthető és mindig ellenállhatatlan – a brownie-t és a blondie-t mindenki szereti.


Szerzők: Sam Dixon

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.