Tarte by GARUHARU
Garuharu Master Books Series 2

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.
Ismerteti emblematikus receptjeit amelyek tartalmazzák a szezonális összetevők hiteles ízeit, a különféle textúrákat, amelyek nem monotonak, kiegészítve azokat a gluténmentes alapreceptekkel, változatokkal.
Yun Eunyoung
Ebben a könyvben nemcsak a receptek, hanem a gyártási folyamatok hibáinak jegyzékét és hibáinak csökkentésének javaslatait, valamint a sok próba és hiba során megtanult pontokat, tippek és eszközök felhasználása is megtalálhatók. Ezen felül megpróbáltam összeválogatni kiváló szakemberek inspirációinak eredményeit és a különböző kultúrákból származó új összetevőket, amelyekkel a tengerentúli mesterkurzusok vezetése során találkoztam.
Remélem, hogy ez a könyv új inspirációt fog nyújtani. A könyvben szereplő receptek alapján remélem, hogy kipróbál különféle változatokat a körülötte lévő alapanyagok felhasználásával. Bízom benne, hogy az új kísérletek folytatódnak a konyhában és remélem, hogy könyveim segítik ezt a folyamatot.
A szerző további kiadványai:
Eclair by GARUHARU (katt a linkre)
Decoration by GARUHARU (katt a linkre)
Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)
Photo: THE TABLE
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Yun Eunyoung |
Kiadó: | THE TABLE |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9791164261253 |
Nyelv: | Angol-Koreai |
Méretek: | 23 x 28 x 3.4 cm |
Súly: | 1.8 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
35 990 Ft (34 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Rum - The complete guide

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Central

Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban.
Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.
Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!