Éclair by GARUHARU
Garuharu Master Books Series 1
A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
A közel 300 oldalas könyv 22 különböző alkotást kínál, mindezt a mélyrehatóan technológiailag bemutatva, félreérthetetlen „bélyegzővel”, mely híressé tette őt az egész világon. A könyv két receptet tartalmaz a gluténmentes choux tészta készítésére is, a kifejezetten glutén alkotóelemére érzékenyek számára. A könyv célja az Éclair technológiai, kortárs és kreatív bemutatása.
Éclairs by Garuharu könyv az első egy olyan sorozatban, amely a különféle klasszikus tésztaformátumokat vizsgálja át, mindig Eunyoung Yun kreatív stílusával és filozófiájával.
A szerző további kiadványai:
Tarte by GARUHARU (katt a linkre)
Decoration by GARUHARU (katt a linkre)
Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)
Photo: THE TABLE







Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Yun Eunyoung |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9791164261055 |
| Nyelv: | Angol-Koreai |
| Méretek: | 23 x 28 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.7 kg |
| Oldalszám: | 284 |
| Ár: |
35 990 Ft (34 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eataly: Contemporary Italian Cooking
A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
The Vegan Chinese Kitchen
Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.