Éclair by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 1


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. június 28. 13:46

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


A közel 300 oldalas könyv 22 különböző alkotást kínál, mindezt a mélyrehatóan technológiailag bemutatva, félreérthetetlen „bélyegzővel”, mely híressé tette őt az egész világon. A könyv két receptet tartalmaz a gluténmentes choux tészta készítésére is, a kifejezetten glutén alkotóelemére érzékenyek számára. A könyv célja az Éclair technológiai, kortárs és kreatív bemutatása.

Éclairs by Garuharu könyv az első egy olyan sorozatban, amely a különféle klasszikus tésztaformátumokat vizsgálja át, mindig Eunyoung Yun kreatív stílusával és filozófiájával.

Jelenleg további két kötet megjelenése várható, amelyek közül egy már megjelent, a Tarte by GARUHARU, mely a tarte-ok világának szenteli, az első könyvhöz hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek szintén kiemelik a szerző színes és éles stílusát. A harmadik könyv kizárólag a dekoratív technikáknak szenteli, mely hamarosan megjelenik.


FONTOS!

Korea és Európa között a Covid-19 vészhelyzet miatt jelenleg szünetel a normál légi szállítás, így a kiadványok csak késve érkeznek meg és mivel a szállítás és vámoltatás díja mérvadó faktor a végső fogyasztói ár kalkulálásában, emiatt csak később válik elérhetővé a kiadvány pontos fogyasztói ára. Amint pontos információk elérhetőek lesznek közlőm az ismert kommunikációs csatornákon. Amennyiben érdeklődik a kiadvány iránt örömmel venném, ha jelezné a cookbooks.hu facebook oldalán található posztban. 

 

Photo: THE TABLE

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261055
Nyelv: Angol-Koreai
Oldalszám: 284