Barion Pixel

Éclair by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 1


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. június 28. 13:46

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


A közel 300 oldalas könyv 22 különböző alkotást kínál, mindezt a mélyrehatóan technológiailag bemutatva, félreérthetetlen „bélyegzővel”, mely híressé tette őt az egész világon. A könyv két receptet tartalmaz a gluténmentes choux tészta készítésére is, a kifejezetten glutén alkotóelemére érzékenyek számára. A könyv célja az Éclair technológiai, kortárs és kreatív bemutatása.

Éclairs by Garuharu könyv az első egy olyan sorozatban, amely a különféle klasszikus tésztaformátumokat vizsgálja át, mindig Eunyoung Yun kreatív stílusával és filozófiájával.

 

A szerző további kiadványai:

Tarte by GARUHARU (katt a linkre)

Decoration by GARUHARU (katt a linkre) 

Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)

Photo: THE TABLE

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261055
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 284
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

The Vegan Chinese Kitchen

The Vegan Chinese Kitchen

Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.


Szerzők: Hannah Che

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.