Barion Pixel

Éclair by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 1


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. június 28. 13:46

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


A közel 300 oldalas könyv 22 különböző alkotást kínál, mindezt a mélyrehatóan technológiailag bemutatva, félreérthetetlen „bélyegzővel”, mely híressé tette őt az egész világon. A könyv két receptet tartalmaz a gluténmentes choux tészta készítésére is, a kifejezetten glutén alkotóelemére érzékenyek számára. A könyv célja az Éclair technológiai, kortárs és kreatív bemutatása.

Éclairs by Garuharu könyv az első egy olyan sorozatban, amely a különféle klasszikus tésztaformátumokat vizsgálja át, mindig Eunyoung Yun kreatív stílusával és filozófiájával.

 

A szerző további kiadványai:

Tarte by GARUHARU (katt a linkre)

Decoration by GARUHARU (katt a linkre) 

Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)

Photo: THE TABLE

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261055
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 284
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Pasta Masterclass

Pasta Masterclass

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait. 


Szerzők: Mateo Zielonka

Le Grand Livre de la Mer

Le Grand Livre de la Mer

80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.