The Italian Pantry
10 Ingredients, 100 Recipes - Showcasing the Best of Italian Home Cooking
A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül.
Az egyszerű tésztaételektől kezdve és az extravagánsabb vacsoráig, a finom desszertekig és a klasszikus olasz süteményekig, gyönyörködni fog Theo olasz házi konyhájának legjavában.
Tele ízekkel és lenyűgöző fényképekkel, ez egy nélkülözhetetlen szakácskönyv, a legjobb olasz alapanyagok modern felfogásával.
Termékinformációk
Szerző: | Theo Randall |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 17. |
ISBN: | 9781787138421 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 16.7 x 24.6 x 2.8 cm |
Súly: | 0.95 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Spill The Beans
Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.
The Bacon Bible
A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.