Barion Pixel

The Italian Pantry

10 Ingredients, 100 Recipes - Showcasing the Best of Italian Home Cooking


« Vissza | Szerzők: Theo Randall
  2022. november 17. 19:00

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Az egyszerű tésztaételektől kezdve és az extravagánsabb vacsoráig, a finom desszertekig és a klasszikus olasz süteményekig, gyönyörködni fog Theo olasz házi konyhájának legjavában.
Tele ízekkel és lenyűgöző fényképekkel, ez egy nélkülözhetetlen szakácskönyv, a legjobb olasz alapanyagok modern felfogásával.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Theo Randall
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 17.
ISBN: 9781787138421
Nyelv: Angol
Méretek: 16.7 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.


Szerzők: Kate Reid

The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


The Indonesian Table

The Indonesian Table

A díjnyertes író, Petty Pandean-Elliott 150 nagyon szeretett és ízletes recepten keresztül meséli el indonéz örökségét, amelyek mindenhol tökéletesek az otthoni szakácsok számára.


Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung