Barion Pixel

A New Way to Bake

Re-imagined Recipes for Plant-based Cakes, Bakes and Desserts


« Vissza | Szerzők: Philip Khoury
  2023. június 09. 13:07

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


A New Way to Bake előszőr a sütés rövid történetét tárja fel, mielőtt bemutatja a növényi alapanyagokat, ahol elmagyarázza a fő összetevőket és azok funkcióit. Tele van finom süteményekkel, az almás pitéktől a banánkenyérig, a Lamingtons-ig (ausztrál kókuszkocka) és a Tiramisùig, minden alkalomra vannak édes finomságok.

A receptek könnyen érthető lépésekre vannak lebontva, magyarázatokkal, hogy miért fontosak a lépések, és tippeket is tartalmaz. Ráadásul még QR-kódok is segítik a receptek közötti navigálást.

Az informatív, de könnyen megközelíthető stílusban megírt A New Way to Bake átfogó útmutató, amely új szemlélettel és eszközökkel ruházza fel az olvasókat egy szebb jövő sütéséhez „elkészítéséhez”.

Philip Khoury egy díjnyertes cukrász, aki innovatív és ízletes, növényi alapanyagokból készült alkotásairól ismert. Ausztráliából származik, karrierjét az ország egyik legelismertebb éttermében, a Quay-ben kezdte, majd Adriano Zumbo jobbkeze lett, és több száz cukrászdát indított szülőhazájában. Idővel kezdett ráébredni, hogy a szélesebb értelemben vett élelmiszeripar fenntarthatatlanul függ az állatok kizsákmányolásától, és úgy döntött, hogy olyan növényi alapú desszertek megalkotására összpontosít, amelyek nemcsak finomak, hanem környezetbarátak is.

Khoury jelenleg a londoni Harrods rezidens növényi alapú szekció szakértője és főcukrásza, ahol a növényi alapú és allergénbarát cukrászkészítményeket is bevezette az ikonikus házi készítésű termékcsaládok közé.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettsége, valamint az etikus desszertek készítése az iparág egyik leginnovatívabb és legelőrelátóbb cukrászaként szerzett hírnevet.

Khoury megosztja szakértelmét és meglátásait az innovatív és ízletes növényekből készült sütemények, péksütemények és desszertek készítésével kapcsolatban, útmutatást és inspirációt nyújtva mindenkinek, aki felfedezni szeretné a növényi alapú desszertek világát.

Az ízekre, a textúrára és a kreativitásra összpontosítva receptjei bemutatják a növényi alapú összetevőkben rejlő hihetetlen potenciált, és bebizonyítják, hogy az etikus étkezés nem jelenti az íz feláldozását. Akár tapasztalt cukrász, akár kezdő, aki új készségeket szeretne elsajátítani, Khoury könyve mindenkinek kötelező olvasmány.

Photo: Philip Khoury / Hardie Grant 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Philip Khoury
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. augusztus 30.
ISBN: 9781784885922
Nyelv: Angol
Méretek: 17.3 x 24.7 x 2.8 cm
Súly: 0.99 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tradition in evolution

Tradition in evolution

Több mint 800 oldalnyi technikai tudás: nemcsak számtalan recept és szakmai információ, hanem eszközök is ahhoz, hogy mindenki kialakíthassa saját munkamódszerét és fejlődését az alapfogalmak, kísérletek és érzelmek segítségével.


Bras - The Tastes of Aubrac

Bras - The Tastes of Aubrac

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales