Barion Pixel

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea, the best alternative for wine


« Vissza | Szerzők: Mariëlla Erkens
  2022. október 19. 14:49

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


A tea és a bor ételfokozó egyensúlya, aromái, szájíze, utóíze, terroirja és az elkészítés kidolgozottsága tekintetében hasonlóak. Emiatt a tea a legjobb, ha nem az egyetlen borhelyettesítő, és mint ilyen, a legjobb alkoholmentes ital.
Tea: Wine's Sober Sibling könyv nemcsak rengeteg információt, tippet és több mint 70 finom receptet tartalmaz, hozzáillő teaajánlással, hanem azt is elmagyarázza, hogyan válasszunk teát például sajthoz vagy csokoládéhoz, hogyan készítsünk belőle vegyes italokat, és hogyan főzzünk teát. Röviden, ez egy kézikönyv és egy szakácskönyv is, teával a főszerepben.

Photo: Terra / Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mariëlla Erkens
Kiadó: Terra
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Tea / Tea
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 17.
ISBN: 9789089899323
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 24 x 2.5 cm
Súly: 0.45 kg
Oldalszám: 292
Ár: 19 990 Ft
(19 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


Sweetology

Sweetology

A Sweetology, Josep Maria Rodríguez / La Pastisseria Barcelona/ világbajnok sztárcukrász szakkönyve, melyben saját filozófiáját és egyéni kreativitását ötvözi. A szerző megmagyarázza, bemutatja az általa kifejlesztett szakmai arculatot, melyet a két barcelonai üzletében is alkalmaz. A cukrászkönyv magába foglalja a klasszikus alkotások átdolgozását, a következő bontásokban-kategóriákban (Entremets, Individuals, Sweetology, Cakes, Renewing tradition, Verrines, Shortbread biscuits, Desserts, Technical), melyek felülmúlják a megszokott receptkönyvek kreativitását.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

Alig 3 évvel utolsó kiadványuk - a Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons - megjelenése után, Jean Michel Perruchon és a l’École Bellouet tanárai elénk tárják legújabb ötleteiket és alkotásaikat adagos desszertek, tortácskák, és apró piték formájában, nagyjából 60 eredeti, változatlan recepten keresztül.