Barion Pixel

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea, the best alternative for wine


« Vissza | Szerzők: Mariëlla Erkens
  2022. október 19. 14:49

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


A tea és a bor ételfokozó egyensúlya, aromái, szájíze, utóíze, terroirja és az elkészítés kidolgozottsága tekintetében hasonlóak. Emiatt a tea a legjobb, ha nem az egyetlen borhelyettesítő, és mint ilyen, a legjobb alkoholmentes ital.
Tea: Wine's Sober Sibling könyv nemcsak rengeteg információt, tippet és több mint 70 finom receptet tartalmaz, hozzáillő teaajánlással, hanem azt is elmagyarázza, hogyan válasszunk teát például sajthoz vagy csokoládéhoz, hogyan készítsünk belőle vegyes italokat, és hogyan főzzünk teát. Röviden, ez egy kézikönyv és egy szakácskönyv is, teával a főszerepben.

Photo: Terra / Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mariëlla Erkens
Kiadó: Terra
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Tea / Tea
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 17.
ISBN: 9789089899323
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 24 x 2.5 cm
Súly: 0.45 kg
Oldalszám: 292
Ár: 19 890 Ft
(18 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Noma Guide to Fermentation

The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury