Eleven Madison Park
The Cookbook

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.
ELEVEN MADISON PARK szakácskönyv egy pazar beltartalommal rendelkező szakkiadvány, mely felejthetetlen élményt nyújt az olvasójának. A szerző, a legújabb konyhatechnikákat használja, és egyben házasítja a klasszikus francia konyhával, mindezt 125 kifinomult recepttel bizonyítva, lélegzetelállító fotókkal illusztrálva.
A szakácskönyv nem hiányozhat sem a gyűjtők, sem az igényes szakácsok könyvespolcáról.
Termékinformációk
Szerzők: | Daniel Humm, Will Guidara |
Kiadó: | Little & Brown and Company |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2011 |
Forgalmazás kezdete: | 2011. november 01. |
ISBN: | 9780316098519 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 28 x 30 x 4 cm |
Súly: | 2.95 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
24 990 Ft (23 800 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Professional Chef - 10th Edition

A Professional Chef – CIA -Culinary Institute of America) az alapvető konyhai referencia, amelyet Amerika legjobb szakácsai közül sokan használtak tudásuk és minőségi színvonaluk csiszolására, valamint a főzés alapjainak fejlesztésére.
Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.