Barion Pixel

Eleven Madison Park

The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
  2012. március 27. 00:58

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


ELEVEN MADISON PARK szakácskönyv egy pazar beltartalommal rendelkező szakkiadvány, mely felejthetetlen élményt nyújt az olvasójának. A szerző, a legújabb technikákat használja, és egyben házasítja a klasszikus francia konyhával, mindezt 125 kifinomult recepttel bizonyítva, lélegzetelállító fotókkal illusztrálva.A lenyűgöző színes fényképeket a híres ételfotós Francesco Tonelli készítette. A szakácskönyv nem hiányozhat sem a gyűjtők, sem az igényes szakácsok könyvespolcáról.

A könyv videó előzetesét minden olyan egyénnek ajánlom, aki kételkedik……. Megnézni kötelező!!!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
Kiadó: Little & Brown and Company
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2011
Forgalmazás kezdete: 2011. november 01.
ISBN: 9780316098519
Nyelv: Angol
Méretek: 28 x 30 x 4 cm
Súly: 2.95 kg
Oldalszám: 384
Ár: 19 890 Ft
(18 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton

La France des Pâtisseries

La France des Pâtisseries

Franciaország gazdag édes hagyományokban és tehetséges cukrászokban. Ez a könyv megtiszteli ezt a mesterséget azzal, hogy 50 cukrászmestert és 100 receptet mutat be, hogy minden rajongó megismerje alkotásaikat.


Szerzők: Francois Blanc

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert