Grist
A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
A Grist több mint 125 receptet tartalmaz 29 különböző típusú gabonához, hüvelyeshez és maghoz, amelyek zöldségekkel és sovány fehérjékkel kombinálva a legegészségesebb, legváltozatosabb és legkielégítőbb ételek sztárjai – sok közülük gluténmentes.
Az új és tapasztalt otthoni szakácsok ezt az útmutatót fogják használni, hogy hozzáfoghassanak egy elérhető, ízletes recept elkészítéséhez. Az otthoni szakácsokat a könyv referenciaminősége, szépsége (több mint 100 fotó és 30 illusztráció) és terjedelme (125 recept + 300 variáció = 448 oldal), a nagyszerű írás, a visszafogott hang, a szerzői tekintély, az egyedi receptstílus, a kiterjedt variációk, valamint a gyönyörű fényképek és illusztrációk.
A-tól Z-ig: A tartalom mély és mérvadó, ugyanakkor széles körű, 29 különböző gabonához, hüvelyeshez és maghoz tartalmaz információkat és recepteket: amaránt, árpa, fekete szemű borsó, hajdina, bulgur, csicseriborsó, közönséges babok, kukorica, „Crowder” borsó, tönkölybúza, fáva bab, mezei borsó, fonio (achat), Freekeh (fiatal, zöld búza), lencse, lima bab, köles, zab, quinoa, rizs, cirok, sárgaborsó, szójabab, teff, aprószemű gabonák és búzabogyók.
REFERENCIAKÖNYV: A gabona/hüvelyes/mag típusa szerint rendezve minden fejezet hiteles információkat és tippeket tartalmaz, amelyeket az otthoni szakácsok felhasználhatnak az összetevőkre vonatkozó ismereteik elmélyítésére és a technikák repertoárjának bővítésére. A receptek egyszerűek, általában gyorsan elkészíthetők, és olyan összetevőket használnak, amelyek könnyen megtalálhatók, vagy gyakran már az emberek kamrájában vannak.
Termékinformációk
Szerzők: | Abra Berens, Ee Berger |
Kiadó: | Chronicle Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 25. |
ISBN: | 9781797207131 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 24.1 x 4.1 cm |
Súly: | 1.38 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.