Barion Pixel

Grist

A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes


« Vissza | Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
  2021. november 25. 16:37

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


A Grist több mint 125 receptet tartalmaz 29 különböző típusú gabonához, hüvelyeshez és maghoz, amelyek zöldségekkel és sovány fehérjékkel kombinálva a legegészségesebb, legváltozatosabb és legkielégítőbb ételek sztárjai – sok közülük gluténmentes.
Az új és tapasztalt otthoni szakácsok ezt az útmutatót fogják használni, hogy hozzáfoghassanak egy elérhető, ízletes recept elkészítéséhez. Az otthoni szakácsokat a könyv referenciaminősége, szépsége (több mint 100 fotó és 30 illusztráció) és terjedelme (125 recept + 300 variáció = 448 oldal), a nagyszerű írás, a visszafogott hang, a szerzői tekintély, az egyedi receptstílus, a kiterjedt variációk, valamint a gyönyörű fényképek és illusztrációk.

A-tól Z-ig: A tartalom mély és mérvadó, ugyanakkor széles körű, 29 különböző gabonához, hüvelyeshez és maghoz tartalmaz információkat és recepteket: amaránt, árpa, fekete szemű borsó, hajdina, bulgur, csicseriborsó, közönséges babok, kukorica, „Crowder” borsó, tönkölybúza, fáva bab, mezei borsó, fonio (achat), Freekeh (fiatal, zöld búza), lencse, lima bab, köles, zab, quinoa, rizs, cirok, sárgaborsó, szójabab, teff, aprószemű gabonák és búzabogyók.

REFERENCIAKÖNYV: A gabona/hüvelyes/mag típusa szerint rendezve minden fejezet hiteles információkat és tippeket tartalmaz, amelyeket az otthoni szakácsok felhasználhatnak az összetevőkre vonatkozó ismereteik elmélyítésére és a technikák repertoárjának bővítésére. A receptek egyszerűek, általában gyorsan elkészíthetők, és olyan összetevőket használnak, amelyek könnyen megtalálhatók, vagy gyakran már az emberek kamrájában vannak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 25.
ISBN: 9781797207131
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 24.1 x 4.1 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 448
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann

Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


Szerzők: Daniel Burns