Barion Pixel

Grist

A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes


« Vissza | Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
  2021. november 25. 16:37

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


A Grist több mint 125 receptet tartalmaz 29 különböző típusú gabonához, hüvelyeshez és maghoz, amelyek zöldségekkel és sovány fehérjékkel kombinálva a legegészségesebb, legváltozatosabb és legkielégítőbb ételek sztárjai – sok közülük gluténmentes.
Az új és tapasztalt otthoni szakácsok ezt az útmutatót fogják használni, hogy hozzáfoghassanak egy elérhető, ízletes recept elkészítéséhez. Az otthoni szakácsokat a könyv referenciaminősége, szépsége (több mint 100 fotó és 30 illusztráció) és terjedelme (125 recept + 300 variáció = 448 oldal), a nagyszerű írás, a visszafogott hang, a szerzői tekintély, az egyedi receptstílus, a kiterjedt variációk, valamint a gyönyörű fényképek és illusztrációk.

A-tól Z-ig: A tartalom mély és mérvadó, ugyanakkor széles körű, 29 különböző gabonához, hüvelyeshez és maghoz tartalmaz információkat és recepteket: amaránt, árpa, fekete szemű borsó, hajdina, bulgur, csicseriborsó, közönséges babok, kukorica, „Crowder” borsó, tönkölybúza, fáva bab, mezei borsó, fonio (achat), Freekeh (fiatal, zöld búza), lencse, lima bab, köles, zab, quinoa, rizs, cirok, sárgaborsó, szójabab, teff, aprószemű gabonák és búzabogyók.

REFERENCIAKÖNYV: A gabona/hüvelyes/mag típusa szerint rendezve minden fejezet hiteles információkat és tippeket tartalmaz, amelyeket az otthoni szakácsok felhasználhatnak az összetevőkre vonatkozó ismereteik elmélyítésére és a technikák repertoárjának bővítésére. A receptek egyszerűek, általában gyorsan elkészíthetők, és olyan összetevőket használnak, amelyek könnyen megtalálhatók, vagy gyakran már az emberek kamrájában vannak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 25.
ISBN: 9781797207131
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 24.1 x 4.1 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 448
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Noma Guide to Fermentation

The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak. 


Ivan Ramen

Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről. 


Szerzők: Ivan Orkin

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.