Barion Pixel

Grist

A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes


« Vissza | Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
  2021. november 25. 16:37

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


A Grist több mint 125 receptet tartalmaz 29 különböző típusú gabonához, hüvelyeshez és maghoz, amelyek zöldségekkel és sovány fehérjékkel kombinálva a legegészségesebb, legváltozatosabb és legkielégítőbb ételek sztárjai – sok közülük gluténmentes.
Az új és tapasztalt otthoni szakácsok ezt az útmutatót fogják használni, hogy hozzáfoghassanak egy elérhető, ízletes recept elkészítéséhez. Az otthoni szakácsokat a könyv referenciaminősége, szépsége (több mint 100 fotó és 30 illusztráció) és terjedelme (125 recept + 300 variáció = 448 oldal), a nagyszerű írás, a visszafogott hang, a szerzői tekintély, az egyedi receptstílus, a kiterjedt variációk, valamint a gyönyörű fényképek és illusztrációk.

A-tól Z-ig: A tartalom mély és mérvadó, ugyanakkor széles körű, 29 különböző gabonához, hüvelyeshez és maghoz tartalmaz információkat és recepteket: amaránt, árpa, fekete szemű borsó, hajdina, bulgur, csicseriborsó, közönséges babok, kukorica, „Crowder” borsó, tönkölybúza, fáva bab, mezei borsó, fonio (achat), Freekeh (fiatal, zöld búza), lencse, lima bab, köles, zab, quinoa, rizs, cirok, sárgaborsó, szójabab, teff, aprószemű gabonák és búzabogyók.

REFERENCIAKÖNYV: A gabona/hüvelyes/mag típusa szerint rendezve minden fejezet hiteles információkat és tippeket tartalmaz, amelyeket az otthoni szakácsok felhasználhatnak az összetevőkre vonatkozó ismereteik elmélyítésére és a technikák repertoárjának bővítésére. A receptek egyszerűek, általában gyorsan elkészíthetők, és olyan összetevőket használnak, amelyek könnyen megtalálhatók, vagy gyakran már az emberek kamrájában vannak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 25.
ISBN: 9781797207131
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 24.1 x 4.1 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 448
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott. 


Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash