Barion Pixel

Grist

A Practical Guide to Cooking Grains, Beans, Seeds, and Legumes


« Vissza | Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
  2021. november 25. 16:37

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


A Grist több mint 125 receptet tartalmaz 29 különböző típusú gabonához, hüvelyeshez és maghoz, amelyek zöldségekkel és sovány fehérjékkel kombinálva a legegészségesebb, legváltozatosabb és legkielégítőbb ételek sztárjai – sok közülük gluténmentes.
Az új és tapasztalt otthoni szakácsok ezt az útmutatót fogják használni, hogy hozzáfoghassanak egy elérhető, ízletes recept elkészítéséhez. Az otthoni szakácsokat a könyv referenciaminősége, szépsége (több mint 100 fotó és 30 illusztráció) és terjedelme (125 recept + 300 variáció = 448 oldal), a nagyszerű írás, a visszafogott hang, a szerzői tekintély, az egyedi receptstílus, a kiterjedt variációk, valamint a gyönyörű fényképek és illusztrációk.

A-tól Z-ig: A tartalom mély és mérvadó, ugyanakkor széles körű, 29 különböző gabonához, hüvelyeshez és maghoz tartalmaz információkat és recepteket: amaránt, árpa, fekete szemű borsó, hajdina, bulgur, csicseriborsó, közönséges babok, kukorica, „Crowder” borsó, tönkölybúza, fáva bab, mezei borsó, fonio (achat), Freekeh (fiatal, zöld búza), lencse, lima bab, köles, zab, quinoa, rizs, cirok, sárgaborsó, szójabab, teff, aprószemű gabonák és búzabogyók.

REFERENCIAKÖNYV: A gabona/hüvelyes/mag típusa szerint rendezve minden fejezet hiteles információkat és tippeket tartalmaz, amelyeket az otthoni szakácsok felhasználhatnak az összetevőkre vonatkozó ismereteik elmélyítésére és a technikák repertoárjának bővítésére. A receptek egyszerűek, általában gyorsan elkészíthetők, és olyan összetevőket használnak, amelyek könnyen megtalálhatók, vagy gyakran már az emberek kamrájában vannak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Abra Berens, Ee Berger
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 25.
ISBN: 9781797207131
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 24.1 x 4.1 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 448
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.