Patisserie Christophe Felder
Mastering the Fundamentals of French Pastry

Az összes hagyományos francia cukrászkészítmény otthon is elérhetővé, láthatóvá válik a könyv 800 oldala és 3,200 fotója által. “Minden komoly, magára is valamit adó profi és hobbi cukrász tudja, hogy a francia cukrászat a legkiválóbb a világon, a képzeletbeli koronát a franciák viselik, nincs kétség. A francia technikák elsajátításához egy írott recept kevés, az csak egy útmutató.
Fontos látni a szakmai mozzanatokat, lépésről lépésre, hogy könnyebben elsajátíthatóvá váljanak az olyan szakmai fortélyok, mint a croissant-ok tésztájának a kinyújtása vagy az alma karamellizálása a francia almatortához. A 210 recept mindegyikénél megtalálhatóak a technológiai fotók, amelyek lépésről lépésre vezetik végig az olvasót. Soha nem volt ilyen átfogó, precíz szakmai könyv a francia cukrászatban.
A fontos alapelemek, alapreceptek, mint a krémes sütemények, leveles tészták és csokoládés ganache-ok egyedülálló receptekként kerültek bemutatásra. Ezek megismerése után megpróbálhatnak megbirkózni a szintén híres, de sokkal összetettebb receptekkel - mint az Éclairs, Saint-Honoré és az Opéra -, valamint azután azt érezhetik, hogy a kezükben van a hatalom, hogy felfedezhessék az új és a régi technikák kombinációit. A számtalan kategória és fejezet között találjuk a dekorációkról, szószokról, szirupokról és töltelékekről szóló fejezeteket is.
A cukrászkönyvet használhatjuk a már megszerzett készségek fejlesztésére vagy a technikák finomítására, vagy egyszerűen csak arra, hogy a tudásunkat bővítsük. A Patisserie cukrászkönyv eloszlatja a rejtélyt a francia tésztafélék körül.



Termékinformációk
Szerző: | Christophe Felder |
Kiadó: | Rizzoli International Publications |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9780847839629 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 26 x 6 cm |
Súly: | 2.7 kg |
Oldalszám: | 800 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies

A Charcuterie teljes főzőtanfolyama, amelyet a világhírű gasztronómiai iskola tapasztalt szakácsoktató csapata írt, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell a finom terrinek, pástétomok, piték és egyéb Charcuterie fogások elkészítéséhez.
Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.