Patisserie Christophe Felder
Mastering the Fundamentals of French Pastry

Az összes hagyományos francia cukrászkészítmény otthon is elérhetővé, láthatóvá válik a könyv 800 oldala és 3,200 fotója által. “Minden komoly, magára is valamit adó profi és hobbi cukrász tudja, hogy a francia cukrászat a legkiválóbb a világon, a képzeletbeli koronát a franciák viselik, nincs kétség. A francia technikák elsajátításához egy írott recept kevés, az csak egy útmutató.
Fontos látni a szakmai mozzanatokat, lépésről lépésre, hogy könnyebben elsajátíthatóvá váljanak az olyan szakmai fortélyok, mint a croissant-ok tésztájának a kinyújtása vagy az alma karamellizálása a francia almatortához. A 210 recept mindegyikénél megtalálhatóak a technológiai fotók, amelyek lépésről lépésre vezetik végig az olvasót. Soha nem volt ilyen átfogó, precíz szakmai könyv a francia cukrászatban.
A fontos alapelemek, alapreceptek, mint a krémes sütemények, leveles tészták és csokoládés ganache-ok egyedülálló receptekként kerültek bemutatásra. Ezek megismerése után megpróbálhatnak megbirkózni a szintén híres, de sokkal összetettebb receptekkel - mint az Éclairs, Saint-Honoré és az Opéra -, valamint azután azt érezhetik, hogy a kezükben van a hatalom, hogy felfedezhessék az új és a régi technikák kombinációit. A számtalan kategória és fejezet között találjuk a dekorációkról, szószokról, szirupokról és töltelékekről szóló fejezeteket is.
A cukrászkönyvet használhatjuk a már megszerzett készségek fejlesztésére vagy a technikák finomítására, vagy egyszerűen csak arra, hogy a tudásunkat bővítsük. A Patisserie cukrászkönyv eloszlatja a rejtélyt a francia tésztafélék körül.



Termékinformációk
Szerző: | Christophe Felder |
Kiadó: | Rizzoli International Publications |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9780847839629 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 26 x 6 cm |
Súly: | 2.7 kg |
Oldalszám: | 800 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
French Classics by Chef Matthew Ryle

Raymond Blanc előszavával ez a könyv nélkülözhetetlen útmutató a klasszikus francia konyhához…
Gin & Tonic - The Gold Edition

A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.