Barion Pixel

Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone

The ultimate work on panettone


« Vissza | Szerzők: Jose Romero
  2023. október 04. 20:41

Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone

28°C-on, készítjük és kelesztjük a kovászt. 28°C-on kivesszük az első tésztát a keverőből. 28°C-on megy végbe az első fermentáció. 28ºC a tészta végső hőmérséklete a második dagasztás után, és 28ºC-on újra erjed a formákban. Végül 28°C-ra le kell hűteni a termék maghőjét a zacskóba helyezés előtt. Emlékezz 28°C.


Az évek során, és a kutatási buzgóságtól vezérelve Jose Romero a panettone világának vezető hangjává vált.

Nemcsak ő a hajtóereje a spanyolországi legjobb kézműves panettone versenynek, hanem egy teljes didaktikai módszert is kidolgozott, amely lehetővé teszi, hogy magabiztosan elsajátítsák ennek a terméknek az összes kulcsfontosságú aspektusát.
Ezt minden évben több tucat diák erősíti meg, akik részt vesznek speciális képzési kurzusain, nemcsak a barcelonai EPGB iskolában, hanem egyre több helyen a világon.

Ne feledje, a 28ºC már a címéből adódóan egy praktikus és teljes mű, amely végigvezeti az olvasót a panettone megértéséhez szükséges összes kulcsfontosságú szemponton. A kovász mélysége, az egyes összetevők szerepe az egyes dagasztási szakaszokban, a hőmérséklet szabályozása és a hűtés bevezetése a pihenőidő kulcsfontosságú pillanataiban csak néhány azon sajátosságok közül, amelyek népszerűsítették Jose Romero módszerét a termék elkészítésében.

A könyv a legklasszikusabbtól a legszemélyesebbig terjedő alkotások változatos listáját tartalmazza, nagyszerű vendégséfek által készített termékeket is tartalmaz, és egész fejezetek egészítik ki a további kidolgozásokat, mint például a kandírozott gyümölcsöket vagy a mázakat.

Tanuld meg, hogyan kell kiválasztani a legjobb lisztet a termékedhez, hogyan használj fel bizonyos összetevőket a tésztád karakterének megfelelően, ismerkedj meg a legkényelmesebb formával, és fedezz fel még sok értékes tippet, amelyek segítenek ennek elsajátításában. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jose Romero
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 04.
ISBN: 9788412571677
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23 x 28 x 3 cm
Oldalszám: 272
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The New Art of Coffee

The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak. 


Szerzők: Ryan Castelaz

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Signature Dishes

Signature Dishes

The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent


Szerzők: Amélie Vincent