Barion Pixel

Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone

The ultimate work on panettone


« Vissza | Szerzők: Jose Romero
  2023. október 04. 20:41

Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone

28°C-on, készítjük és kelesztjük a kovászt. 28°C-on kivesszük az első tésztát a keverőből. 28°C-on megy végbe az első fermentáció. 28ºC a tészta végső hőmérséklete a második dagasztás után, és 28ºC-on újra erjed a formákban. Végül 28°C-ra le kell hűteni a termék maghőjét a zacskóba helyezés előtt. Emlékezz 28°C.


Az évek során, és a kutatási buzgóságtól vezérelve Jose Romero a panettone világának vezető hangjává vált.

Nemcsak ő a hajtóereje a spanyolországi legjobb kézműves panettone versenynek, hanem egy teljes didaktikai módszert is kidolgozott, amely lehetővé teszi, hogy magabiztosan elsajátítsák ennek a terméknek az összes kulcsfontosságú aspektusát.
Ezt minden évben több tucat diák erősíti meg, akik részt vesznek speciális képzési kurzusain, nemcsak a barcelonai EPGB iskolában, hanem egyre több helyen a világon.

Ne feledje, a 28ºC már a címéből adódóan egy praktikus és teljes mű, amely végigvezeti az olvasót a panettone megértéséhez szükséges összes kulcsfontosságú szemponton. A kovász mélysége, az egyes összetevők szerepe az egyes dagasztási szakaszokban, a hőmérséklet szabályozása és a hűtés bevezetése a pihenőidő kulcsfontosságú pillanataiban csak néhány azon sajátosságok közül, amelyek népszerűsítették Jose Romero módszerét a termék elkészítésében.

A könyv a legklasszikusabbtól a legszemélyesebbig terjedő alkotások változatos listáját tartalmazza, nagyszerű vendégséfek által készített termékeket is tartalmaz, és egész fejezetek egészítik ki a további kidolgozásokat, mint például a kandírozott gyümölcsöket vagy a mázakat.

Tanuld meg, hogyan kell kiválasztani a legjobb lisztet a termékedhez, hogyan használj fel bizonyos összetevőket a tésztád karakterének megfelelően, ismerkedj meg a legkényelmesebb formával, és fedezz fel még sok értékes tippet, amelyek segítenek ennek elsajátításában. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jose Romero
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 04.
ISBN: 9788412571677
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23 x 28 x 3 cm
Oldalszám: 272
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Manu / Signed Edition

Manu / Signed Edition

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.