Barion Pixel

The Hog Island Book of Fish & Seafood

Culinary Treasures from Our Waters


« Vissza | Szerzők: John Ash
  2023. március 16. 15:43

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


A Hog Island Oyster Bars konyhájából származó kedvenceket és további tehetséges szakácsokat tartalmaz, akik a vállalat fenntarthatósági szellemiségét magukévá tették. Ez a mérvadó összeállítás több mint 250 ételt mutat be a világ konyháiról, beleértve a regionális kedvenceket is.
A főzési módok széles skáláját – például gőzölést, sütést, grillezést, serpenyőben sütést, pácolást –, valamint olyan illusztrált technikákat, mint az osztriga, a kagylók felbontását és a hal filézését is bemutatja. Ez a hiteles szakácskönyv végig vezeti Önt a tenger gyümölcsei elkészítésének alapjain. A szószok, vajak és fűszerek kiterjedt listája pedig segít abban, hogy a választott tenger gyümölcseit, halakat csodálatos ételé alakítsa.

A Hog Island Book of Fish & Seafood egy mesterkurzus egy díjnyertes séftől, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan hozhatnak kulináris ajándékokat a víztől az asztalig a tökéletesség csúcsán. A Hog Island Book of Fish & Seafood egy díjnyertes séf mesterkurzusa, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan vigyenek kulináris ajándékokat a víztől az asztalig, a tökéletesség csúcsán.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: John Ash
Kiadó: Cameron Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. március 16.
ISBN: 9781951836870
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 5.3 cm
Oldalszám: 336
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 


Szerzők: William Curley

El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland