The Hog Island Book of Fish & Seafood
Culinary Treasures from Our Waters

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A Hog Island Oyster Bars konyhájából származó kedvenceket és további tehetséges szakácsokat tartalmaz, akik a vállalat fenntarthatósági szellemiségét magukévá tették. Ez a mérvadó összeállítás több mint 250 ételt mutat be a világ konyháiról, beleértve a regionális kedvenceket is.
A főzési módok széles skáláját – például gőzölést, sütést, grillezést, serpenyőben sütést, pácolást –, valamint olyan illusztrált technikákat, mint az osztriga, a kagylók felbontását és a hal filézését is bemutatja. Ez a hiteles szakácskönyv végig vezeti Önt a tenger gyümölcsei elkészítésének alapjain. A szószok, vajak és fűszerek kiterjedt listája pedig segít abban, hogy a választott tenger gyümölcseit, halakat csodálatos ételé alakítsa.
A Hog Island Book of Fish & Seafood egy mesterkurzus egy díjnyertes séftől, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan hozhatnak kulináris ajándékokat a víztől az asztalig a tökéletesség csúcsán. A Hog Island Book of Fish & Seafood egy díjnyertes séf mesterkurzusa, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan vigyenek kulináris ajándékokat a víztől az asztalig, a tökéletesség csúcsán.
Előrendelés, foglalja le saját példányát!
Megjelenés: 2023. Május
A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!
Termékinformációk
Szerző: | John Ash |
Kiadó: | Cameron Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. március 16. |
ISBN: | 9781951836870 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 5.3 cm |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.