The Hog Island Book of Fish & Seafood
Culinary Treasures from Our Waters

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A Hog Island Oyster Bars konyhájából származó kedvenceket és további tehetséges szakácsokat tartalmaz, akik a vállalat fenntarthatósági szellemiségét magukévá tették. Ez a mérvadó összeállítás több mint 250 ételt mutat be a világ konyháiról, beleértve a regionális kedvenceket is.
A főzési módok széles skáláját – például gőzölést, sütést, grillezést, serpenyőben sütést, pácolást –, valamint olyan illusztrált technikákat, mint az osztriga, a kagylók felbontását és a hal filézését is bemutatja. Ez a hiteles szakácskönyv végig vezeti Önt a tenger gyümölcsei elkészítésének alapjain. A szószok, vajak és fűszerek kiterjedt listája pedig segít abban, hogy a választott tenger gyümölcseit, halakat csodálatos ételé alakítsa.
A Hog Island Book of Fish & Seafood egy mesterkurzus egy díjnyertes séftől, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan hozhatnak kulináris ajándékokat a víztől az asztalig a tökéletesség csúcsán. A Hog Island Book of Fish & Seafood egy díjnyertes séf mesterkurzusa, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan vigyenek kulináris ajándékokat a víztől az asztalig, a tökéletesség csúcsán.
Termékinformációk
Szerző: | John Ash |
Kiadó: | Cameron Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. március 16. |
ISBN: | 9781951836870 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 5.3 cm |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
13 590 Ft (12 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Manu / Signed Edition

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
Rum - The complete guide

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.