The Hog Island Book of Fish & Seafood
Culinary Treasures from Our Waters

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A Hog Island Oyster Bars konyhájából származó kedvenceket és további tehetséges szakácsokat tartalmaz, akik a vállalat fenntarthatósági szellemiségét magukévá tették. Ez a mérvadó összeállítás több mint 250 ételt mutat be a világ konyháiról, beleértve a regionális kedvenceket is.
A főzési módok széles skáláját – például gőzölést, sütést, grillezést, serpenyőben sütést, pácolást –, valamint olyan illusztrált technikákat, mint az osztriga, a kagylók felbontását és a hal filézését is bemutatja. Ez a hiteles szakácskönyv végig vezeti Önt a tenger gyümölcsei elkészítésének alapjain. A szószok, vajak és fűszerek kiterjedt listája pedig segít abban, hogy a választott tenger gyümölcseit, halakat csodálatos ételé alakítsa.
A Hog Island Book of Fish & Seafood egy mesterkurzus egy díjnyertes séftől, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan hozhatnak kulináris ajándékokat a víztől az asztalig a tökéletesség csúcsán. A Hog Island Book of Fish & Seafood egy díjnyertes séf mesterkurzusa, aki megmutatja az otthoni és profi szakácsoknak, hogyan vigyenek kulináris ajándékokat a víztől az asztalig, a tökéletesség csúcsán.
Termékinformációk
Szerző: | John Ash |
Kiadó: | Cameron Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. március 16. |
ISBN: | 9781951836870 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 5.3 cm |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
13 590 Ft (12 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mastering Pasta

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.
Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg.
Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Le Manoir aux Quat’Saisons

Négy évszakon átívelő személyes idegenvezetés Raymond Blanc legendás hotel-éttermében, ünnepelt konyhájának 120 receptjével.