Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
Iconic Pasta at Home by Tim Siadatan
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
A kötet tartalmazza az összes nagy kedvenc receptjét, többek között: Pappardelle marhalábszárból készült raguval, Pici cacio e pepe, Fettuccine 'ndujával és mascarponéval, Tagliarini rákkal, chilivel, citrommal és petrezselymmel, valamint számos, az étlapon kívüli kedvenc, amelyeket most először osztunk meg.
A könyvben találunk villámgyors hétköznapi recepteket, valamint egyszerű, de mesteri ételeket is, amelyek a szezonális alapanyagokat ünneplik. A rengeteg verhetetlen tipp és szakmai fogás segítségével akár időigényes, lassan főtt ragukba is belevághatunk, vagy elmerülhetünk a friss tészta készítésének örömében.
A gazdagon illusztrált, vászonkötéses kiadvány lapjain gyönyörű fotók kalauzolnak el az olasz konyhák, piacok és tájak világába – a tészta hazájába, a Padella szívébe.
„Rendkívül stílusos, hasznos és inspiráló könyv” – Rachel Roddy
„Tésztaételek, amelyekre minden olasz nonna elégedetten bólintana” – Chris Bianco
„Lenyűgöző tészta-választék” – Jamie Oliver
„Öröm elkészíteni és eltüntetni ezeket a recepteket” – Yotam Ottolenghi
Miután Tim Siadatan elvégezte Jamie Oliver híres Fifteen programjának első évfolyamát, neve összeforrt a markáns, olasz ihletésű főzéssel. A legendás St. John étteremben eltöltött másfél év után a Moro csapatához csatlakozott, majd 2010 júniusában megnyitotta első saját éttermét, a Trullo-t, jó barátja és üzlettársa, Jordan Frieda oldalán.
2016-ban közösen valóra váltották régi álmukat, és megnyitották a Padella nevű éttermüket a londoni Borough Marketen – egy tésztabárt, ahol frissen, kézzel nyújtott tésztákat kínálnak ízletes szószokkal és töltelékekkel, amelyeket olaszországi utazásaik inspiráltak.
A Padella az egyik első nemzetközi gasztroturisztikai célponttá vált – már az Instagram gasztroforradalmának hajnalán –, és a nyitás óta folyamatosan hosszú sorok állnak előtte. Tim és séfcsapata a legjobbaktól tanultak, és azóta is megőrizték a legmagasabb színvonalat – amit az éttermek töretlen népszerűsége is bizonyít.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Termékinformációk
| Szerző: | Tim Siadatan |
| Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 11. |
| ISBN: | 9781526674616 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.9 x 24.6 x 3.6 cm |
| Súly: | 1.27 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake
Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.
Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions
Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.
A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.
FOUR in ONE
Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.