Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
by Tim Siadatan

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
A kötet tartalmazza az összes nagy kedvenc receptjét, többek között: Pappardelle marhalábszárból készült raguval, Pici cacio e pepe, Fettuccine 'ndujával és mascarponéval, Tagliarini rákkal, chilivel, citrommal és petrezselymmel, valamint számos, az étlapon kívüli kedvenc, amelyeket most először osztunk meg.
A könyvben találunk villámgyors hétköznapi recepteket, valamint egyszerű, de mesteri ételeket is, amelyek a szezonális alapanyagokat ünneplik. A rengeteg verhetetlen tipp és szakmai fogás segítségével akár időigényes, lassan főtt ragukba is belevághatunk, vagy elmerülhetünk a friss tészta készítésének örömében.
A gazdagon illusztrált, vászonkötéses kiadvány lapjain gyönyörű fotók kalauzolnak el az olasz konyhák, piacok és tájak világába – a tészta hazájába, a Padella szívébe.
„Rendkívül stílusos, hasznos és inspiráló könyv” – Rachel Roddy
„Tésztaételek, amelyekre minden olasz nonna elégedetten bólintana” – Chris Bianco
„Lenyűgöző tészta-választék” – Jamie Oliver
„Öröm elkészíteni és eltüntetni ezeket a recepteket” – Yotam Ottolenghi
Miután Tim Siadatan elvégezte Jamie Oliver híres Fifteen programjának első évfolyamát, neve összeforrt a markáns, olasz ihletésű főzéssel. A legendás St. John étteremben eltöltött másfél év után a Moro csapatához csatlakozott, majd 2010 júniusában megnyitotta első saját éttermét, a Trullo-t, jó barátja és üzlettársa, Jordan Frieda oldalán.
2016-ban közösen valóra váltották régi álmukat, és megnyitották a Padella nevű éttermüket a londoni Borough Marketen – egy tésztabárt, ahol frissen, kézzel nyújtott tésztákat kínálnak ízletes szószokkal és töltelékekkel, amelyeket olaszországi utazásaik inspiráltak.
A Padella az egyik első nemzetközi gasztroturisztikai célponttá vált – már az Instagram gasztroforradalmának hajnalán –, és a nyitás óta folyamatosan hosszú sorok állnak előtte. Tim és séfcsapata a legjobbaktól tanultak, és azóta is megőrizték a legmagasabb színvonalat – amit az éttermek töretlen népszerűsége is bizonyít.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Tim Siadatan |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 11. |
ISBN: | 9781526674616 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

A világhírű ételfotós, Jean Cazals által illusztrált TeaTime egy pazar utazásra visz London 50 egyedi és ragyogó tea-hotspotja körül.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).