Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
Iconic Pasta at Home by Tim Siadatan
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
A kötet tartalmazza az összes nagy kedvenc receptjét, többek között: Pappardelle marhalábszárból készült raguval, Pici cacio e pepe, Fettuccine 'ndujával és mascarponéval, Tagliarini rákkal, chilivel, citrommal és petrezselymmel, valamint számos, az étlapon kívüli kedvenc, amelyeket most először osztunk meg.
A könyvben találunk villámgyors hétköznapi recepteket, valamint egyszerű, de mesteri ételeket is, amelyek a szezonális alapanyagokat ünneplik. A rengeteg verhetetlen tipp és szakmai fogás segítségével akár időigényes, lassan főtt ragukba is belevághatunk, vagy elmerülhetünk a friss tészta készítésének örömében.
A gazdagon illusztrált, vászonkötéses kiadvány lapjain gyönyörű fotók kalauzolnak el az olasz konyhák, piacok és tájak világába – a tészta hazájába, a Padella szívébe.
„Rendkívül stílusos, hasznos és inspiráló könyv” – Rachel Roddy
„Tésztaételek, amelyekre minden olasz nonna elégedetten bólintana” – Chris Bianco
„Lenyűgöző tészta-választék” – Jamie Oliver
„Öröm elkészíteni és eltüntetni ezeket a recepteket” – Yotam Ottolenghi
Miután Tim Siadatan elvégezte Jamie Oliver híres Fifteen programjának első évfolyamát, neve összeforrt a markáns, olasz ihletésű főzéssel. A legendás St. John étteremben eltöltött másfél év után a Moro csapatához csatlakozott, majd 2010 júniusában megnyitotta első saját éttermét, a Trullo-t, jó barátja és üzlettársa, Jordan Frieda oldalán.
2016-ban közösen valóra váltották régi álmukat, és megnyitották a Padella nevű éttermüket a londoni Borough Marketen – egy tésztabárt, ahol frissen, kézzel nyújtott tésztákat kínálnak ízletes szószokkal és töltelékekkel, amelyeket olaszországi utazásaik inspiráltak.
A Padella az egyik első nemzetközi gasztroturisztikai célponttá vált – már az Instagram gasztroforradalmának hajnalán –, és a nyitás óta folyamatosan hosszú sorok állnak előtte. Tim és séfcsapata a legjobbaktól tanultak, és azóta is megőrizték a legmagasabb színvonalat – amit az éttermek töretlen népszerűsége is bizonyít.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Termékinformációk
| Szerző: | Tim Siadatan |
| Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 11. |
| ISBN: | 9781526674616 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.9 x 24.6 x 3.6 cm |
| Súly: | 1.27 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eataly: All About Pasta
Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.
The Pho Cookbook
Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnam egyik legkedveltebb, illatos, lélekmelengető étele – a húslevessel és rizstésztával készülő pho – végre bárki számára elérhetővé válik.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.