Echaurren, The Legacy
The definitive work of the Riojan restaurant awarded by the Michelin Guide with 2 Michelin stars

Michelin Guide által 2 Michelin-csillaggal kitüntetett Riojai étterem végleges munkája.
Szinopszis: Olyan könyvvel áll szemben, amely a spanyol gasztronómia élő története. Echaurren egy 3 kötetes műben és egy elegáns tokban gyűjti össze saját útját élete 125 évében.
- A Hagyomány című kötet 56 hagyományos ételt tartalmaz a spanyol konyhából, Riojai konyhából és Marisa Sánchez konyhájából. Óda a hagyományos konyhához.
- A History című kötet Echaurren történetét mutatja be, fiktív módon. A 125 életév pedig azt jelenti, hogy ez az alapító fogadó, amely ma két Michelin-csillaggal büszkélkedhet, a konyha és a kiszolgálás fejlődésének tanúja lett.
- A Portál című kötet Francis Paniego legszemélyesebb és legkortársabb konyhájának 44 legreprezentatívabb alkotását gyűjti össze.
AZ ECHAURREN CSALÁD
Marisa Sánchez, aki 1987-ben a Legjobb Főszakácsnak járó Nemzeti Gasztronómiai Díjat és 2008-ban a Munka Érdemérmét nyerte el, tehetségének, elszántságának, tapasztalatának és konyhai szakértelmének köszönhetően csodálatos örökséget hagyott ránk.
Emléke örökké velünk marad, szakma iránti szenvedélye és szorgalmas munkája a cég két alapköve, amelyre tovább építkezünk. Krokettjei lettek a védjegyei, de ízletes, hagyományos ételeivel is sikerült megragadnia vendégeinket, a riojai konyhánk receptjeit felhasználva. Francis Paniegónak, a séfnek és Marisa legkisebb fiának sikerült átvennie a stafétabotot édesanyjától, minden tanácsát és bölcsességét egyesítve, hogy továbbra is ennek az évszázados cégnek az élén álljon.
Kétnyelvű: Angol / Spanyol kiadvány, 652 oldalas és 100 receptet tartalmaz.
Termékinformációk
Szerző: | Francis Paniego |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 18. |
ISBN: | 9788472122024 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 22.5 x 28.1 x 8.2 cm |
Súly: | 4 kg |
Oldalszám: | 652 |
Ár: |
101 990 Ft (97 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.
The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.