Barion Pixel

Echaurren, The Legacy

The definitive work of the Riojan restaurant awarded by the Michelin Guide with 2 Michelin stars


« Vissza | Szerzők: Francis Paniego
  2024. június 18. 14:27

Echaurren, The Legacy

Michelin Guide által 2 Michelin-csillaggal kitüntetett Riojai étterem végleges munkája.


Szinopszis: Olyan könyvvel áll szemben, amely a spanyol gasztronómia élő története. Echaurren egy 3 kötetes műben és egy elegáns tokban gyűjti össze saját útját élete 125 évében.

  1. A Hagyomány című kötet 56 hagyományos ételt tartalmaz a spanyol konyhából, Riojai konyhából és Marisa Sánchez konyhájából. Óda a hagyományos konyhához.
  2. A History című kötet Echaurren történetét mutatja be, fiktív módon. A 125 életév pedig azt jelenti, hogy ez az alapító fogadó, amely ma két Michelin-csillaggal büszkélkedhet, a konyha és a kiszolgálás fejlődésének tanúja lett.
  3. A Portál című kötet Francis Paniego legszemélyesebb és legkortársabb konyhájának 44 legreprezentatívabb alkotását gyűjti össze.

 

AZ ECHAURREN CSALÁD

Marisa Sánchez, aki 1987-ben a Legjobb Főszakácsnak járó Nemzeti Gasztronómiai Díjat és 2008-ban a Munka Érdemérmét nyerte el, tehetségének, elszántságának, tapasztalatának és konyhai szakértelmének köszönhetően csodálatos örökséget hagyott ránk.

Emléke örökké velünk marad, szakma iránti szenvedélye és szorgalmas munkája a cég két alapköve, amelyre tovább építkezünk. Krokettjei lettek a védjegyei, de ízletes, hagyományos ételeivel is sikerült megragadnia vendégeinket, a riojai konyhánk receptjeit felhasználva. Francis Paniegónak, a séfnek és Marisa legkisebb fiának sikerült átvennie a stafétabotot édesanyjától, minden tanácsát és bölcsességét egyesítve, hogy továbbra is ennek az évszázados cégnek az élén álljon.

Kétnyelvű: Angol / Spanyol kiadvány, 652 oldalas és 100 receptet tartalmaz.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francis Paniego
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 18.
ISBN: 9788472122024
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 22.5 x 28.1 x 8.2 cm
Súly: 4 kg
Oldalszám: 652
Ár: 101 990 Ft
(97 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vegan: The Cookbook

Vegan: The Cookbook

Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt. 


Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.