Barion Pixel

Echaurren, The Legacy

The definitive work of the Riojan restaurant awarded by the Michelin Guide with 2 Michelin stars


« Vissza | Szerzők: Francis Paniego
  2024. június 18. 14:27

Echaurren, The Legacy

Michelin Guide által 2 Michelin-csillaggal kitüntetett Riojai étterem végleges munkája.


Szinopszis: Olyan könyvvel áll szemben, amely a spanyol gasztronómia élő története. Echaurren egy 3 kötetes műben és egy elegáns tokban gyűjti össze saját útját élete 125 évében.

  1. A Hagyomány című kötet 56 hagyományos ételt tartalmaz a spanyol konyhából, Riojai konyhából és Marisa Sánchez konyhájából. Óda a hagyományos konyhához.
  2. A History című kötet Echaurren történetét mutatja be, fiktív módon. A 125 életév pedig azt jelenti, hogy ez az alapító fogadó, amely ma két Michelin-csillaggal büszkélkedhet, a konyha és a kiszolgálás fejlődésének tanúja lett.
  3. A Portál című kötet Francis Paniego legszemélyesebb és legkortársabb konyhájának 44 legreprezentatívabb alkotását gyűjti össze.

 

AZ ECHAURREN CSALÁD

Marisa Sánchez, aki 1987-ben a Legjobb Főszakácsnak járó Nemzeti Gasztronómiai Díjat és 2008-ban a Munka Érdemérmét nyerte el, tehetségének, elszántságának, tapasztalatának és konyhai szakértelmének köszönhetően csodálatos örökséget hagyott ránk.

Emléke örökké velünk marad, szakma iránti szenvedélye és szorgalmas munkája a cég két alapköve, amelyre tovább építkezünk. Krokettjei lettek a védjegyei, de ízletes, hagyományos ételeivel is sikerült megragadnia vendégeinket, a riojai konyhánk receptjeit felhasználva. Francis Paniegónak, a séfnek és Marisa legkisebb fiának sikerült átvennie a stafétabotot édesanyjától, minden tanácsát és bölcsességét egyesítve, hogy továbbra is ennek az évszázados cégnek az élén álljon.

Kétnyelvű: Angol / Spanyol kiadvány, 652 oldalas és 100 receptet tartalmaz.

DEDIKÁLT VERZIÓ: 2024 október 24-ig előrendelt könyvek a jelen állás szerint a szerző által dedikálva érkeznek majd!

Rendelje elő / foglalja le saját példányát! 

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francis Paniego
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 18.
ISBN:
Nyelv: Angol-Spanyol
Oldalszám: 652
Ár: 52 990 Ft
(50 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Nordic by Nature

Nordic by Nature

A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.


Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]

Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]

A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.


Szerzők: Clay Risen

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury