Pasta Masterclass
Recipes for Spectacular Pasta Doughs, Shapes, Fillings and Sauces, from The Pasta Man
A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.
A „hogyan kell” részekkel végig vezeti Önt minden formán, beleértve híres színes tésztáinak receptjeit, lépésről lépésre bemutatott fényképekkel és QR-kódokkal, amelyek a könyvben szereplő összes tésztaforma készítésének videóihoz vezetnek, majd több mint 40 finom receptet kínál.
Lenyűgöző fényképekkel és videós tartalmakkal illusztrálva hagyja magát egy mester vezetésében, és élvezze a gyönyörű tésztakészítés meditatív folyamatát.






Termékinformációk
| Szerző: | Mateo Zielonka |
| Kiadó: | Quadrille Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. április 04. |
| ISBN: | 9781787139633 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 24 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.06 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Revolution in Pastry
Forradalom a cukrászatban. Legkelendőbb, előző szakkönyvével, a „Tradition in Evolution – Art and Science in Pastry” (Hagyomány fejlődésben – Művészet és tudomány a cukrászatban) című kötettel Leonardo Di Carlo egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutatott be, megkérdőjelezve és racionalizálva a laboratóriumi munkamódszert és gondolkodást.
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023
Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.