Barion Pixel

Pasta Masterclass

Recipes for Spectacular Pasta Doughs, Shapes, Fillings and Sauces, from The Pasta Man


« Vissza | Szerzők: Mateo Zielonka
  2023. június 02. 16:55

Pasta Masterclass

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait. 


A „hogyan kell” részekkel végig vezeti Önt minden formán, beleértve híres színes tésztáinak receptjeit, lépésről lépésre bemutatott fényképekkel és QR-kódokkal, amelyek a könyvben szereplő összes tésztaforma készítésének videóihoz vezetnek, majd több mint 40 finom receptet kínál.

Lenyűgöző fényképekkel és videós tartalmakkal illusztrálva hagyja magát egy mester vezetésében, és élvezze a gyönyörű tésztakészítés meditatív folyamatát.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mateo Zielonka
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 04.
ISBN: 9781787139633
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 24 x 2.5 cm
Súly: 1.06 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.