Pasta Masterclass
Recipes for Spectacular Pasta Doughs, Shapes, Fillings and Sauces, from The Pasta Man

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.
A „hogyan kell” részekkel végig vezeti Önt minden formán, beleértve híres színes tésztáinak receptjeit, lépésről lépésre bemutatott fényképekkel és QR-kódokkal, amelyek a könyvben szereplő összes tésztaforma készítésének videóihoz vezetnek, majd több mint 40 finom receptet kínál.
Lenyűgöző fényképekkel és videós tartalmakkal illusztrálva hagyja magát egy mester vezetésében, és élvezze a gyönyörű tésztakészítés meditatív folyamatát.
Termékinformációk
Szerző: | Mateo Zielonka |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. április 04. |
ISBN: | 9781787139633 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 24 x 2.5 cm |
Súly: | 1.06 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #33.

A So Good Nr. 33 - összegyűjti a legújabb innovációkat a cukrász és csokoládé szegmensben, 22 világhírű szakember közreműködésével. Fedezze fel az egyedi bonbonokat, növényi alapú alkotásokat és a legmodernebb technikákat. Szakemberek számára kötelező darab!
Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Tartes et gâteaux de voyage

A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.