Barion Pixel

Pasta Masterclass

Recipes for Spectacular Pasta Doughs, Shapes, Fillings and Sauces, from The Pasta Man


« Vissza | Szerzők: Mateo Zielonka
  2023. június 02. 16:55

Pasta Masterclass

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait. 


A „hogyan kell” részekkel végig vezeti Önt minden formán, beleértve híres színes tésztáinak receptjeit, lépésről lépésre bemutatott fényképekkel és QR-kódokkal, amelyek a könyvben szereplő összes tésztaforma készítésének videóihoz vezetnek, majd több mint 40 finom receptet kínál.

Lenyűgöző fényképekkel és videós tartalmakkal illusztrálva hagyja magát egy mester vezetésében, és élvezze a gyönyörű tésztakészítés meditatív folyamatát.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mateo Zielonka
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 04.
ISBN: 9781787139633
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 24 x 2.5 cm
Súly: 1.06 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!


Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


La Boulangerie

La Boulangerie

Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash