The Curious Bartender Volume 2
The New Testament of Cocktails: 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
A The Curious Bartender Volume II: The New Testament of Cocktails, a bestseller-író és legendás bartender, Tristan Stephenson hatodik könyve. A valaha létezett legjobb 64 koktélt találja itt: 32 tökéletesített klasszikust és 32 klasszikus formabontóan megújított változatát. Tristan bemutatja a szakma nélkülözhetetlen eszközeit, a technikákat, amikre esküszik és a módszert, amivel bárki saját koktélszenzációkat kísérletezhet ki.
Tristan elvégezte Ön helyett a kemény munkát - önzetlenül kipróbál minden egyes italt, ami az emberiség számára ismert, hogy megtalálja a tökéletes italpárosításokat. Minden, amit tennie kell, az, hogy átlapozza a koktélkönyvek Szent Gráljának oldalait.
„Gyakorlati tapasztalata tökéletesen vegyül elméleti tudásával, ebben az informatív és szórakoztató kalauzban, a tökéletes koktél elkészítésének útján”, (The Curious Bartender Volume I kötetről a The Daily Mail-ben)
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781849758932 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 2.6 cm |
Súly: | 0.89 kg |
Oldalszám: | 208 |
Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg.
Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.