Barion Pixel

The Curious Bartender Volume 2

The New Testament of Cocktails: 2


« Vissza | Szerzők: Tristan Stephenson
  2019. január 23. 11:25

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


A The Curious Bartender Volume II: The New Testament of Cocktails, a bestseller-író és legendás bartender, Tristan Stephenson hatodik könyve. A valaha létezett legjobb 64 koktélt találja itt: 32 tökéletesített klasszikust és 32 klasszikus formabontóan megújított változatát. Tristan bemutatja a szakma nélkülözhetetlen eszközeit, a technikákat, amikre esküszik és a módszert, amivel bárki saját koktélszenzációkat kísérletezhet ki.
Tristan elvégezte Ön helyett a kemény munkát - önzetlenül kipróbál minden egyes italt, ami az emberiség számára ismert, hogy megtalálja a tökéletes italpárosításokat. Minden, amit tennie kell, az, hogy átlapozza a koktélkönyvek Szent Gráljának oldalait.

„Gyakorlati tapasztalata tökéletesen vegyül elméleti tudásával, ebben az informatív és szórakoztató kalauzban, a tökéletes koktél elkészítésének útján”, (The Curious Bartender Volume I kötetről a The Daily Mail-ben)

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tristan Stephenson
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781849758932
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.6 cm
Súly: 0.89 kg
Oldalszám: 208
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Mini by Xavi Donnay

Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki. 


Szerzők: Xavi Donnay

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash