Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
  2019. október 02. 20:49

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.
 

Eredetileg két kötetes, dedikált kiadásként jelent meg, és csak 11 000 nyomtatott példányra korlátozódott,

Ez az Eleven Madison Park: The Next Chapter, egy felülvizsgált kiadása a deluxe kiadásnak egy kiváló minőségű, egyetlen kivűló minőségű kötetbe szerkesztve. A 80 recept és történet közül több mint 30 vadonatúj, és azon ételeket tükrözi, amelyeket jelenleg az étteremben szolgálnak fel.

A 30 vadonatúj ételfotóval együtt közel 15 új akvarell és történet is található, amelyek többek között az étterem közelmúltbeli felújítását tárgyalják.

Ez a gyűjtemény tükrözi azt az időszakot, amelyben az Elevene Madison Park nagyszámú elismerést kapott, köztük a New York Times négy csillagát, a három Michelin csillagot, a hét James Beard Alapítvány díját, valamint a World Best 50, a világ legjobb étterme díját. Ebben a friss könyvben, séf Daniel Humm páratlan gasztronómiai útját és inspirációját is leírja

Photo: Francesco Tonelli 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780399580659
Nyelv: Angol
Méretek: 27.3 x 29.8 x 3.5 cm
Súly: 2.62 kg
Oldalszám: 384
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Convivir

Convivir

Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből. 


The Vegan Chinese Kitchen

The Vegan Chinese Kitchen

Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.


Szerzők: Hannah Che

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.