Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
  2019. október 02. 20:49

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.
 

Eredetileg két kötetes, dedikált kiadásként jelent meg, és csak 11 000 nyomtatott példányra korlátozódott,

Ez az Eleven Madison Park: The Next Chapter, egy felülvizsgált kiadása a deluxe kiadásnak egy kiváló minőségű, egyetlen kivűló minőségű kötetbe szerkesztve. A 80 recept és történet közül több mint 30 vadonatúj, és azon ételeket tükrözi, amelyeket jelenleg az étteremben szolgálnak fel.

A 30 vadonatúj ételfotóval együtt közel 15 új akvarell és történet is található, amelyek többek között az étterem közelmúltbeli felújítását tárgyalják.

Ez a gyűjtemény tükrözi azt az időszakot, amelyben az Elevene Madison Park nagyszámú elismerést kapott, köztük a New York Times négy csillagát, a három Michelin csillagot, a hét James Beard Alapítvány díját, valamint a World Best 50, a világ legjobb étterme díját. Ebben a friss könyvben, séf Daniel Humm páratlan gasztronómiai útját és inspirációját is leírja

Photo: Francesco Tonelli 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780399580659
Nyelv: Angol
Méretek: 27.3 x 29.8 x 3.5 cm
Súly: 2.62 kg
Oldalszám: 384
Ár: 21 290 Ft
(20 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


Essential

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Szerzők: Ollie Dabbous

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi