Barion Pixel

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
  2019. október 02. 20:49

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.
 

Eredetileg két kötetes, dedikált kiadásként jelent meg, és csak 11 000 nyomtatott példányra korlátozódott,

Ez az Eleven Madison Park: The Next Chapter, egy felülvizsgált kiadása a deluxe kiadásnak egy kiváló minőségű, egyetlen kivűló minőségű kötetbe szerkesztve. A 80 recept és történet közül több mint 30 vadonatúj, és azon ételeket tükrözi, amelyeket jelenleg az étteremben szolgálnak fel.

A 30 vadonatúj ételfotóval együtt közel 15 új akvarell és történet is található, amelyek többek között az étterem közelmúltbeli felújítását tárgyalják.

Ez a gyűjtemény tükrözi azt az időszakot, amelyben az Elevene Madison Park nagyszámú elismerést kapott, köztük a New York Times négy csillagát, a három Michelin csillagot, a hét James Beard Alapítvány díját, valamint a World Best 50, a világ legjobb étterme díját. Ebben a friss könyvben, séf Daniel Humm páratlan gasztronómiai útját és inspirációját is leírja

Photo: Francesco Tonelli 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780399580659
Nyelv: Angol
Méretek: 27.3 x 29.8 x 3.5 cm
Súly: 2.62 kg
Oldalszám: 384
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann

KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját.