Barion Pixel

How to Grill Vegetables

The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire


« Vissza | Szerzők: Steven Raichlen
  2021. október 28. 13:20

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Hogyan tüzeljük fel a paradicsomot, cédrusdeszkán készített padlizsán, szénafüstös saláta, nyárson sült kelbimbó, grill kukoricát ötféleképpen – akár egész hagymát is készíthetünk barlanglakó-módjára a parázsban. És hogyan állítsd össze mindezt 115 ihletett recept segítségével. Plusz fejezetek a kenyér, pizza, tojás, sajt, desszertek és egyebek grillezéséről.

U.i.: Bár a zöldségek minden ételben ragyognak, ez nem egy szigorúan vegetáriánus szakácskönyv – igen, lesz bacon is.
„Raichlen megint megcsinálta! Annyira boldog vagyok, hogy a zöldségek elképesztően sokoldalú, mégis alulértékelt világára összpontosította figyelmét, és megalkotta az élő tűz használatának legizgalmasabb módjait. Ha szeretsz grillezni, és szeretnél valami újat tanulni, akkor ez a tökéletes könyv a Te számodra. Steven valóban a grill mestere!” – Jose Andres, séf 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Steven Raichlen
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. augusztus 03.
ISBN: 9781523513628
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 23.1 x 2.2 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 336
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.



Szerzők:

The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes