How to Grill Vegetables
The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
Hogyan tüzeljük fel a paradicsomot, cédrusdeszkán készített padlizsán, szénafüstös saláta, nyárson sült kelbimbó, grill kukoricát ötféleképpen – akár egész hagymát is készíthetünk barlanglakó-módjára a parázsban. És hogyan állítsd össze mindezt 115 ihletett recept segítségével. Plusz fejezetek a kenyér, pizza, tojás, sajt, desszertek és egyebek grillezéséről.
U.i.: Bár a zöldségek minden ételben ragyognak, ez nem egy szigorúan vegetáriánus szakácskönyv – igen, lesz bacon is.
„Raichlen megint megcsinálta! Annyira boldog vagyok, hogy a zöldségek elképesztően sokoldalú, mégis alulértékelt világára összpontosította figyelmét, és megalkotta az élő tűz használatának legizgalmasabb módjait. Ha szeretsz grillezni, és szeretnél valami újat tanulni, akkor ez a tökéletes könyv a Te számodra. Steven valóban a grill mestere!” – Jose Andres, séf
Termékinformációk
Szerző: | Steven Raichlen |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. augusztus 03. |
ISBN: | 9781523513628 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 23.1 x 2.2 cm |
Súly: | 0.84 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cucina Povera

Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.
The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.