Barion Pixel

How to Grill Vegetables

The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire


« Vissza | Szerzők: Steven Raichlen
  2021. október 28. 13:20

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Hogyan tüzeljük fel a paradicsomot, cédrusdeszkán készített padlizsán, szénafüstös saláta, nyárson sült kelbimbó, grill kukoricát ötféleképpen – akár egész hagymát is készíthetünk barlanglakó-módjára a parázsban. És hogyan állítsd össze mindezt 115 ihletett recept segítségével. Plusz fejezetek a kenyér, pizza, tojás, sajt, desszertek és egyebek grillezéséről.

U.i.: Bár a zöldségek minden ételben ragyognak, ez nem egy szigorúan vegetáriánus szakácskönyv – igen, lesz bacon is.
„Raichlen megint megcsinálta! Annyira boldog vagyok, hogy a zöldségek elképesztően sokoldalú, mégis alulértékelt világára összpontosította figyelmét, és megalkotta az élő tűz használatának legizgalmasabb módjait. Ha szeretsz grillezni, és szeretnél valami újat tanulni, akkor ez a tökéletes könyv a Te számodra. Steven valóban a grill mestere!” – Jose Andres, séf 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Steven Raichlen
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. augusztus 03.
ISBN: 9781523513628
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 23.1 x 2.2 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 336
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Let's Eat Italy!

Let's Eat Italy!

Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.


India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.