The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
Tudjon meg többet a whisky készítéséről, ismerje meg a malátázás varázsát, az ízek kialakulásának lépéseit és a hordóban érlelés ámulatba ejtő módszerét. A könyv fő fejezetében Tristan egy 56 lepárlóüzemen át vezető világkörüli útra visz, bemutatva azok figyelemre méltó sajátosságait, egyedi technikáikat és ízeiket, a tájképek fényképeivel kísérve, a Skót-felföldtől egészen Tennessee-ig. Ezek után kihasználhatja Tristan italkeverő készségeit néhány whisky ihlette koktéllal. Ez az érdekfeszítő és összefoglaló kiadvány vonzó lehet a tapasztalt whisky-szakértők és a kezdők számára egyaránt.
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9781849755627 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 3.3 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
6 890 Ft (6 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Greece: The Cookbook

A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.