The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
Tudjon meg többet a whisky készítéséről, ismerje meg a malátázás varázsát, az ízek kialakulásának lépéseit és a hordóban érlelés ámulatba ejtő módszerét. A könyv fő fejezetében Tristan egy 56 lepárlóüzemen át vezető világkörüli útra visz, bemutatva azok figyelemre méltó sajátosságait, egyedi technikáikat és ízeiket, a tájképek fényképeivel kísérve, a Skót-felföldtől egészen Tennessee-ig. Ezek után kihasználhatja Tristan italkeverő készségeit néhány whisky ihlette koktéllal. Ez az érdekfeszítő és összefoglaló kiadvány vonzó lehet a tapasztalt whisky-szakértők és a kezdők számára egyaránt.
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9781849755627 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 3.3 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
6 890 Ft (6 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Let's Eat Italy!

Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.
Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.