The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
Tudjon meg többet a whisky készítéséről, ismerje meg a malátázás varázsát, az ízek kialakulásának lépéseit és a hordóban érlelés ámulatba ejtő módszerét. A könyv fő fejezetében Tristan egy 56 lepárlóüzemen át vezető világkörüli útra visz, bemutatva azok figyelemre méltó sajátosságait, egyedi technikáikat és ízeiket, a tájképek fényképeivel kísérve, a Skót-felföldtől egészen Tennessee-ig. Ezek után kihasználhatja Tristan italkeverő készségeit néhány whisky ihlette koktéllal. Ez az érdekfeszítő és összefoglaló kiadvány vonzó lehet a tapasztalt whisky-szakértők és a kezdők számára egyaránt.
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9781849755627 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 3.3 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
6 890 Ft (6 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Gewürze Tanja Grandits

Tanja Grandits, a Stucki Basel étterem főszakácsa könyvében megnyitja fűszertartó dobozát és 150 speciális receptet mutat be a mindennapokra, a vendégek számára, úgy mint a borsó-alma gazpacho köménnyel, a sütőtökös-kardamom kenyeret, citromos-gyömbéres csirkét, csillagánizsos lazac tataki-t szezámos zöldségekkel, vagy éppen a csillagánizsos csokoládé mousse-t, valamint egyszerű alapokat, mint például házi sáfrányos-szezámos sót, vagy édes chili szószt fahéjvirágokkal.
The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.