Barion Pixel

Mangal II - Stories and Recipes

Ferhat and Sertaç Dirik, with a foreword by Action Bronson


« Vissza | Szerzők: Sertaç Dirik, Ferhat Dirik, Action Bronson
  2024. június 28. 15:07

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Fedezze fel a Mangal II ételeit és történeteit, London egyik legélénkebb étkezési célpontját a Dirik fivérek dinamikus víziójának köszönhetően. Édesapjuk, Ali Dirk török séf nyomdokaiba lépve, aki Londonba vándorolt be, és 1994-ben megnyitotta az Egyesült Királyság első ocakbasiját, a Mangal I-t, majd fiai modernizálták az anatóliai konyhát a 21. századra.

Az étterem ételeiről, kreativitásáról és hagyatékáról szóló szívhez szóló esszéken, valamint több mint 60 eredeti recepten keresztül az olvasók olyan ízletes recepteket fedezhetnek fel, mint a Cull Yaw Köfte grillezett almaszósszal, a grillezett csicseriborsó humusz, a kovászos pide, a gombás manti és a Tahini tart – mindezt Sertaç Dirik, generációja egyik legtehetségesebb szakácsa készítette.

Az Action Bronson előszava tovább meséli az egyedülálló gasztronómiai úti cél történetét, amelyet az odaadó helyiek és az étteremrajongók a világ minden tájáról szeretnek.

A szerzőkről

Ferhat Dirik, a Mangal II ügyvezető igazgatója, aki átvette a családi vállalkozás irányítását, és testvérével, Sertaç Dirikkel együtt újra definiálta az éttermet a kritikusok nagy elismerésére.
Sertaç-t máris az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb feltörekvő sztárjaként emlegetnek, hiszen „Az év fiatal szakácsa 2022” (Observer Food Monthly) és „London’s Brightest” (TimeOut, 2022) díjat kapott. Ariyan Arslani, szakmai nevén Action Bronson, amerikai rapper, dalszerző, séf, birkózó és televíziós műsorvezető. 

A kiadó által tervezett megjelenési dátum és érkezés: 2024. október 17. 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Sertaç Dirik, Ferhat Dirik, Action Bronson
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 17.
ISBN: 9781838668495
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.5 cm
Oldalszám: 248
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.


China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.


La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury