Barion Pixel

Mangal II - Stories and Recipes

Ferhat and Sertaç Dirik, with a foreword by Action Bronson


« Vissza | Szerzők: Sertaç Dirik, Ferhat Dirik, Action Bronson
  2024. június 28. 15:07

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Fedezze fel a Mangal II ételeit és történeteit, London egyik legélénkebb étkezési célpontját a Dirik fivérek dinamikus víziójának köszönhetően. Édesapjuk, Ali Dirk török séf nyomdokaiba lépve, aki Londonba vándorolt be, és 1994-ben megnyitotta az Egyesült Királyság első ocakbasiját, a Mangal I-t, majd fiai modernizálták az anatóliai konyhát a 21. századra.

Az étterem ételeiről, kreativitásáról és hagyatékáról szóló szívhez szóló esszéken, valamint több mint 60 eredeti recepten keresztül az olvasók olyan ízletes recepteket fedezhetnek fel, mint a Cull Yaw Köfte grillezett almaszósszal, a grillezett csicseriborsó humusz, a kovászos pide, a gombás manti és a Tahini tart – mindezt Sertaç Dirik, generációja egyik legtehetségesebb szakácsa készítette.

Az Action Bronson előszava tovább meséli az egyedülálló gasztronómiai úti cél történetét, amelyet az odaadó helyiek és az étteremrajongók a világ minden tájáról szeretnek.

A szerzőkről

Ferhat Dirik, a Mangal II ügyvezető igazgatója, aki átvette a családi vállalkozás irányítását, és testvérével, Sertaç Dirikkel együtt újra definiálta az éttermet a kritikusok nagy elismerésére.
Sertaç-t máris az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb feltörekvő sztárjaként emlegetnek, hiszen „Az év fiatal szakácsa 2022” (Observer Food Monthly) és „London’s Brightest” (TimeOut, 2022) díjat kapott. Ariyan Arslani, szakmai nevén Action Bronson, amerikai rapper, dalszerző, séf, birkózó és televíziós műsorvezető. 

A kiadó által tervezett megjelenési dátum és érkezés: 2024. október 17. 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Sertaç Dirik, Ferhat Dirik, Action Bronson
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 17.
ISBN: 9781838668495
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.5 cm
Oldalszám: 248
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.