The Jewish Cookbook
Leah Koenig

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.
A The Jewish Cookbook, inspiráló ünnepe a tiszteletbeli kulináris hagyományok sokszínűségének és szélességének. A valódi fúziós konyha, a zsidó ételek folyamatosan fejlődnek, hogy tükrözzék főzőik változó földrajzát és összetevőit.
A szakácskönyv több mint 400 otthoni recepttel szolgál a mindennapokra és az ünnepekre egyaránt Közel-Kelettől - Amerikáig, Európáig, Ázsiáig és Afrikáig, valamint híres szakácsok, köztük Yotam Ottolenghi, Michael Solomonov és Alex Raij kortárs értelmezéseivel.
Ez a könyv a Zsidó Konyha végleges összefoglalója, ismerteti az olvasóit a világ minden részén élő zsidó közösségek receptjeivel és kulináris hagyományaival.
Photo: Phaidon Press
Termékinformációk
Szerzők: | Leah Koenig, Julia Turshen |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780714879338 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 4.2 cm |
Súly: | 1.54 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
13 190 Ft (12 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.
Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.