Barion Pixel

The Jewish Cookbook

Leah Koenig


« Vissza | Szerzők: Leah Koenig, Julia Turshen
  2019. szeptember 13. 13:04

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


A The Jewish Cookbook, inspiráló ünnepe a tiszteletbeli kulináris hagyományok sokszínűségének és szélességének. A valódi fúziós konyha, a zsidó ételek folyamatosan fejlődnek, hogy tükrözzék főzőik változó földrajzát és összetevőit.
A szakácskönyv több mint 400 otthoni recepttel szolgál a mindennapokra és az ünnepekre egyaránt Közel-Kelettől - Amerikáig, Európáig, Ázsiáig és Afrikáig, valamint híres szakácsok, köztük Yotam Ottolenghi, Michael Solomonov és Alex Raij kortárs értelmezéseivel.
Ez a könyv a Zsidó Konyha végleges összefoglalója, ismerteti az olvasóit a világ minden részén élő zsidó közösségek receptjeivel és kulináris hagyományaival. 

Photo: Phaidon Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Leah Koenig, Julia Turshen
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714879338
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4.2 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Cookies & Crumbs

Cookies & Crumbs

Valaki inkább a lágy és ragacsos textúrát kedveli, mások viszont a tömör és ropogós változatot részesítik előnyben, de egy biztos, hogy mindenki rajong a kekszekért! 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury