Barion Pixel

The Jewish Cookbook

Leah Koenig


« Vissza | Szerzők: Leah Koenig, Julia Turshen
  2019. szeptember 13. 13:04

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


A The Jewish Cookbook, inspiráló ünnepe a tiszteletbeli kulináris hagyományok sokszínűségének és szélességének. A valódi fúziós konyha, a zsidó ételek folyamatosan fejlődnek, hogy tükrözzék főzőik változó földrajzát és összetevőit.
A szakácskönyv több mint 400 otthoni recepttel szolgál a mindennapokra és az ünnepekre egyaránt Közel-Kelettől - Amerikáig, Európáig, Ázsiáig és Afrikáig, valamint híres szakácsok, köztük Yotam Ottolenghi, Michael Solomonov és Alex Raij kortárs értelmezéseivel.
Ez a könyv a Zsidó Konyha végleges összefoglalója, ismerteti az olvasóit a világ minden részén élő zsidó közösségek receptjeivel és kulináris hagyományaival. 

Photo: Phaidon Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Leah Koenig, Julia Turshen
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714879338
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4.2 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon

Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim