How to Cook the Finest Things in the Sea
Broil, Bake, Poach & Grill Your Way to Exceptional Fish & Shellfish
Los Angeles népszerű Found Oyster és Queen St. éttermeinek tulajdonosa egyszerű, közérthető útmutatókkal oszlatja el a tengeri ételek készítésének misztikumát. A könyvet a Los Angeles Times és a Publishers Weekly is az év legjobb új szakácskönyvei közé választotta.
A tökéletes tengeri étel titka az egyszerűség és a magabiztosság – és ez a könyv pontosan azt a tudást adja meg, amellyel az alapanyag minden alkalommal ragyogni fog. A fejezetek főzési módok szerint tagolódnak: grillezve (alulról érkező hővel), sütve, broiling módszerrel (felülről érkező hővel), olajban és még sok más módszerrel.
Ari Kolender séf, mielőtt megnyitotta Los Angelesben a nagy sikerű Found Oyster éttermet, az Egyesült Államok legjobb tenger gyümölcsei éttermeiben dolgozott. Első könyvében most megtanítja az olvasóknak azokat a sokoldalú, biztos technikákat, amelyek segítségével a halakat és a kagylókat minden lehetséges módon tökéletesen lehet elkészíteni.
A fenntarthatóságra helyezve a hangsúlyt, a How to Cook the Finest Things in the Sea 100 receptet kínál, a Clam Chowder-től (kagylóleves) és a szicíliai crudo-tól kezdve a Crispy Gruyere Tuna Melts szendvicsen át egészen a papírban sült halig.
A szerző bemutatja, miért a crudo, a ceviche és az aguachile a legegyszerűbben elkészíthető tengeri ételek otthon, és elmagyarázza, hogyan süssünk halat és zöldséget papírcsomagban – ez ugyanis a legkíméletesebb módja a tengeri alapanyagok elkészítésének.
Az olvasók megtanulhatják a tökéletes grillezési módszert a grillezett makrélához vagy a misós barbecue garnélához, de akár otthon is megidézhetik egy tengerparti büfé hangulatát sörbundás tengeri finomságokkal.






Termékinformációk
| Szerző: | Ari Kolender |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 10. |
| ISBN: | 9781648293030 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.8 x 25.9 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.2 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
11 690 Ft (11 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Hal, mindenestül
Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva.
Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland
40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel
Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland
40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel
BiBi - The Cookbook by Chet Sharma
A BiBi című innovatív és úttörő londoni indiai étterem mögött álló, elismert séf debütáló szakácskönyve, amelyet a kritikusok és a vendégek egyaránt imádnak.