How to Cook the Finest Things in the Sea
Broil, Bake, Poach & Grill Your Way to Exceptional Fish & Shellfish

Los Angeles népszerű Found Oyster és Queen St. éttermeinek tulajdonosa egyszerű, közérthető útmutatókkal oszlatja el a tengeri ételek készítésének misztikumát. A könyvet a Los Angeles Times és a Publishers Weekly is az év legjobb új szakácskönyvei közé választotta.
A tökéletes tengeri étel titka az egyszerűség és a magabiztosság – és ez a könyv pontosan azt a tudást adja meg, amellyel az alapanyag minden alkalommal ragyogni fog. A fejezetek főzési módok szerint tagolódnak: grillezve (alulról érkező hővel), sütve, broiling módszerrel (felülről érkező hővel), olajban és még sok más módszerrel.
Ari Kolender séf, mielőtt megnyitotta Los Angelesben a nagy sikerű Found Oyster éttermet, az Egyesült Államok legjobb tenger gyümölcsei éttermeiben dolgozott. Első könyvében most megtanítja az olvasóknak azokat a sokoldalú, biztos technikákat, amelyek segítségével a halakat és a kagylókat minden lehetséges módon tökéletesen lehet elkészíteni.
A fenntarthatóságra helyezve a hangsúlyt, a How to Cook the Finest Things in the Sea 100 receptet kínál, a Clam Chowder-től (kagylóleves) és a szicíliai crudo-tól kezdve a Crispy Gruyere Tuna Melts szendvicsen át egészen a papírban sült halig.
A szerző bemutatja, miért a crudo, a ceviche és az aguachile a legegyszerűbben elkészíthető tengeri ételek otthon, és elmagyarázza, hogyan süssünk halat és zöldséget papírcsomagban – ez ugyanis a legkíméletesebb módja a tengeri alapanyagok elkészítésének.
Az olvasók megtanulhatják a tökéletes grillezési módszert a grillezett makrélához vagy a misós barbecue garnélához, de akár otthon is megidézhetik egy tengerparti büfé hangulatát sörbundás tengeri finomságokkal.
Termékinformációk
Szerző: | Ari Kolender |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 10. |
ISBN: | 9781648293030 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.8 x 25.9 x 2.5 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
11 690 Ft (11 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vegetables Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, A Kulináris Művészetek Francia Iskolája – amit a Le Monde napilap A gasztronómia Harvardjának nevezett – a zöldségek konyhai felhasználásának legpontosabb szakkönyvével jelentkezik.
AURA & ANIMA

A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.