Kiadványok: Artisan
The Food of Sicily
!['The Food of Sicily The Food of Sicily](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1082.jpg?545248917118473)
Ebben a teljesen új szakácskönyvben Fabrizia Lanzától, a világ egyik legnagyobb étkezési kultúrájáról, mintegy 75 receptet válogatott össze az otthoni szakácsok számára, egyben tiszteleg az összetevők, a szenvedélyek, hatások és a történelem előtt.
Let's Eat Paris !
!['Let's Eat Paris ! Let's Eat Paris !](/static/content/books/cover_img/0//thumb/993.jpg?275265096185382)
Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!
Green Fire
!['Green Fire Green Fire](/static/content/books/cover_img/0//thumb/915.jpg?509716866195503)
Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.
Let's Eat Italy!
!['Let's Eat Italy! Let's Eat Italy!](/static/content/books/cover_img/0//thumb/879.jpg?903048156153433)
Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.
Whole Food Cooking Every Day
!['Whole Food Cooking Every Day Whole Food Cooking Every Day](/static/content/books/cover_img/0//thumb/749.jpg?755130516194591)
Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával.
Basque Country
!['Basque Country Basque Country](/static/content/books/cover_img/0//thumb/513.jpg?850028445148362)
Spanyolország északnyugati sarkában eldugva, Baszkföld nem csak több egy főre jutó Michelin-csillagos étteremmel büszkélkedhet, mint bármely más régió a világon, de tengereinek és hegyeinek, értékeinek és hagyományainak egyedi találkozása hatással van lélekkel teli konyhájára, legyen az egy pohár bor mellé elfogyasztott pintxo vagy az asztalra tett könyékkel elfogyasztott étel a legendás gasztronómiai klubok egyikében.
Project Fire
!['Project Fire Project Fire](/static/content/books/cover_img/0//thumb/447.jpg?837159725158232)
Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.
Flavor Flours
!['Flavor Flours Flavor Flours](/static/content/books/cover_img/0//thumb/401.jpg?738619055103091)
Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást.
Heritage
!['Heritage Heritage](/static/content/books/cover_img/0//thumb/191.jpg?586335514109622)
Sean Brock a Husk és McCrady’s konyhafőnöke, vezetője, elérkezettnek találta az időt, hogy megjelenjen az első szakácskönyve, a Heritage, melyben szakmai elhivatottságát és látásmódját ismerhetjük meg.
Bouchon Bakery
!['Bouchon Bakery Bouchon Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/97.jpg?375678353102251)
Bouchon Bakery - Thomas Keller legújabb könyve. Bouchon Bakery, Amerika egyik legismertebb pékség-cukrászat hálózata. A nem mindennapi és egyben megragadó beltartalomnak egy része a Bouchon Bakery hálózat „signature dish” termékei.
The Book of Pintxos
!['The Book of Pintxos The Book of Pintxos](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1076.jpg?167027817100982)
Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
Cucina Povera
!['Cucina Povera Cucina Povera](/static/content/books/cover_img/0//thumb/941.jpg?967979407171933)
Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.
Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean
!['Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean](/static/content/books/cover_img/0//thumb/889.jpg?379689556191402)
Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent.
How to Grill Vegetables
!['How to Grill Vegetables How to Grill Vegetables](/static/content/books/cover_img/0//thumb/832.jpg?255956686113843)
Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
South
!['South South](/static/content/books/cover_img/0//thumb/610.jpg?881270965141042)
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
The Noma Guide to Fermentation
!['The Noma Guide to Fermentation The Noma Guide to Fermentation](/static/content/books/cover_img/0//thumb/476.jpg?348816735139322)
A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak.
Barbecue Sauces
!['Barbecue Sauces Barbecue Sauces](/static/content/books/cover_img/0//thumb/444.jpg?444627625178832)
Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
Breaking Breads
!['Breaking Breads Breaking Breads](/static/content/books/cover_img/0//thumb/341.jpg?824072994162462)
Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.
The French Laundry Cookbook
!['The French Laundry Cookbook The French Laundry Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/98.jpg?432198353159401)
Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.
Under Pressure
!['Under Pressure Under Pressure](/static/content/books/cover_img/0//thumb/95.jpg?686872353149751)
Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.