Barion Pixel

Barbecue Sauces

Rubs, and Marinades-Bastes, Butters & Glazes, Too (2nd Edition)


« Vissza | Szerzők: Steven Raichlen
  2018. május 19. 12:40

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Különös figyelmet szenteltek az olyan hozzávalóknak, amik az első kiadás megjelenésekor nem voltak – legalábbis nem széleskörűen – elérhetőek, mint a spanyol füstölt paprika, a koreai gojujang, és a mára már mindenhol jelenlévő sriracha. Az új, élvonalbeli technikákra - spray szószok, board sauce-ok (a felszeletelt húsokból kicsorgó nedvek adják a szószok alapját) és utópácokra - különös figyelem irányul. A 200 recept közül 25 teljesen új, amik bemutatják, hogyan használjuk a szószokat, rub-okat, és készítsünk el olyan fogásokat, mint a Spanish Pulled Pork, Korea Town Brisket és a Grilled BLT Sriracha majonézzel. Minden egyes fejléc, szövegdoboz és esszé tartalma frissített és az új kiadvány teljes terjedelmében színes fotókat tartalmaz.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Steven Raichlen
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781523500819
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 22.9 x 2.5 cm
Súly: 0.77 kg
Oldalszám: 320
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Chae - Korean Slow Food for a Better Life

Chae - Korean Slow Food for a Better Life

A Chae egy nélkülözhetetlen, szezonális koreai slow food szakácskönyv, amely 80 receptet és alapokat tartalmaz, amelyek a hagyományos koreai technikákat mutatják be őshonos ausztrál termékekkel.

 


Szerzők: Jung Eun Chae

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury