Barbecue Sauces
Rubs, and Marinades-Bastes, Butters & Glazes, Too (2nd Edition)
Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
Különös figyelmet szenteltek az olyan hozzávalóknak, amik az első kiadás megjelenésekor nem voltak – legalábbis nem széleskörűen – elérhetőek, mint a spanyol füstölt paprika, a koreai gojujang, és a mára már mindenhol jelenlévő sriracha. Az új, élvonalbeli technikákra - spray szószok, board sauce-ok (a felszeletelt húsokból kicsorgó nedvek adják a szószok alapját) és utópácokra - különös figyelem irányul. A 200 recept közül 25 teljesen új, amik bemutatják, hogyan használjuk a szószokat, rub-okat, és készítsünk el olyan fogásokat, mint a Spanish Pulled Pork, Korea Town Brisket és a Grilled BLT Sriracha majonézzel. Minden egyes fejléc, szövegdoboz és esszé tartalma frissített és az új kiadvány teljes terjedelmében színes fotókat tartalmaz.





Termékinformációk
| Szerző: | Steven Raichlen |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9781523500819 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 22.9 x 2.5 cm |
| Súly: | 0.77 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
7 890 Ft (7 514 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |