Barion Pixel

Barbecue Sauces

Rubs, and Marinades-Bastes, Butters & Glazes, Too (2nd Edition)


« Vissza | Szerzők: Steven Raichlen
  2018. május 19. 12:40

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Különös figyelmet szenteltek az olyan hozzávalóknak, amik az első kiadás megjelenésekor nem voltak – legalábbis nem széleskörűen – elérhetőek, mint a spanyol füstölt paprika, a koreai gojujang, és a mára már mindenhol jelenlévő sriracha. Az új, élvonalbeli technikákra - spray szószok, board sauce-ok (a felszeletelt húsokból kicsorgó nedvek adják a szószok alapját) és utópácokra - különös figyelem irányul. A 200 recept közül 25 teljesen új, amik bemutatják, hogyan használjuk a szószokat, rub-okat, és készítsünk el olyan fogásokat, mint a Spanish Pulled Pork, Korea Town Brisket és a Grilled BLT Sriracha majonézzel. Minden egyes fejléc, szövegdoboz és esszé tartalma frissített és az új kiadvány teljes terjedelmében színes fotókat tartalmaz.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Steven Raichlen
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781523500819
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 22.9 x 2.5 cm
Súly: 0.77 kg
Oldalszám: 320
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


The British Cookbook

The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.


Szerzők: Ben Mervis

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.