Barion Pixel

Project Fire

Cutting-Edge Techniques and Sizzling Recipes from the Caveman Porterhouse to Salt Slab Brownie s'Mores


« Vissza | Szerzők: Steven Raichlen
  2018. június 02. 17:02

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Senki nem érzi magát annyira otthon a grillezés világában, mint Steven Raichlen és senki sincs olyan jól felszerelve, hogy megtanítsa, hogyan hozzuk ki a legjobbat az eszközeinkből. Klasszikus és merész, modern technikák elegyével 100 olyan receptet mutat be, amik megragadják napjaink grilltechnikáinak teljes spektrumát. Vegyük a jó öreg steaket. Raichlen az ikonikus T-bone steakkel indít, amit nyílt tűzön készít el, a grillrács nyomaival díszít és sistergő marhazsírral öntöz meg. Ezután megtanít egy technikát, ami újdonság lesz legtöbbünk számára –a reverse-searinget (fordított pirítás), ami lehetővé teszi, hogy tökéletesre süssünk egy olyan hatalmas steaket, mint a tomahawk, miközben lágy füstös ízt adhatunk a húsnak. Természetesen találkozunk a Caveman Sirloin-nal is (Barlanglakó Hátszín), amit közvetlenül az izzó szeneken pirítanak – drámai, amennyire a grillezés csak lehet. Hogyan kérgezzünk meg konyhai lángszóróval egy borjúkarajt? Süssünk meg nyárson egy egész fej karfiolt? Grillezzünk feketekagylót szénában, tököt egy sótáblán, lazacsteaket egy lapáton a tábortűz fölött?

Legyen szó reggeliről (bacon és tojás quesadilla) koktélokról (grillezett sangria), zöldségekről (caveman cabbage –barlanglakó káposzta és füstben sült répák) vagy desszertekről (grillezett pina colada és cédrustáblán sült körte amarettivel és mascarpone-val), a Project Fire radikálisan új módszereket mutat be, egy olyan ember tolmácsolásában, aki forradalmasította a modern amerikai grillezést.
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Steven Raichlen
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781523502769
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 23.1 x 2.1 cm
Súly: 0.82 kg
Oldalszám: 304
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.


Szerzők: Rosa Cienfuegos

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon