Barion Pixel

Zilte by Viki Geunes


« Vissza | Szerzők: Viki Geunes | Új
  2025. augusztus 15. 17:41

Zilte by Viki Geunes

Viki Geunes által a legjobban becsült harminc alapanyagból kiindulva – melyeket Carll Cneut illusztrátor és Kris Vlegels fotós mesterien ábrázol – egy egyedülálló könyv bontakozik ki: nem egy klasszikus szakácskönyv, hanem egy érzékszervi történet az ambícióról, az ízekről, a szenvedélyről és az elkötelezettségről.


Arról az élményről, amikor a nyelvünkre kerül egy tökéletesen frissen szeletelt fésűkagyló. A családról, mint alapról. A nőiességről egy férfiak uralta világban. Arról, hogy a művészet – legyen az egy étel, rajz, könyv vagy fotó – miként tükrözi vissza alkotója személyiségét. Egy könyv, amely olyan, mint egy Zilte-fogás tiszta, rétegezett és váratlan érzelmi mélységgel bíró.

Viki Geunes úgy ír, ahogy főz magabiztosan, őszintén, intenzíven, kiegyensúlyozottan, de mindig meglepően. Mesél rendhagyó pályájáról – képzés és kapcsolati háló nélkül – és arról, hogyan jutott el a szakma csúcsára a világ mindössze 137 három Michelin-csillaggal elismert étteremtulajdonos, séfjeként. De szól a tökéletesség áráról, a család szerepéről, az egyensúly kereséséről, a csapata erejéről és a merész elengedés fontosságáról is.

A könyvben 30 signature és 10 otthoni fogás elkészítésére szánt recept, borkíséreti javaslatok és koktélreceptek is helyet kaptak.

Viki Geunes egy közkedvelt belga séf, szakember. 2008-ban a Gault&Millau az Év Séfjének választotta. 2011-ben az antwerpeni MAS múzeumba költöztette Zilte éttermét. A Zilte ma három Michelin-csillaggal büszkélkedhet.

 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Viki Geunes
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. augusztus 15.
ISBN: 9789020977967
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 2.7 cm
Oldalszám: 256
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Genussregion Südtirol

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


Paco Roncero

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


Szerzők: Paco Pérez

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.