Zilte by Viki Geunes

Viki Geunes által a legjobban becsült harminc alapanyagból kiindulva – melyeket Carll Cneut illusztrátor és Kris Vlegels fotós mesterien ábrázol – egy egyedülálló könyv bontakozik ki: nem egy klasszikus szakácskönyv, hanem egy érzékszervi történet az ambícióról, az ízekről, a szenvedélyről és az elkötelezettségről.
Arról az élményről, amikor a nyelvünkre kerül egy tökéletesen frissen szeletelt fésűkagyló. A családról, mint alapról. A nőiességről egy férfiak uralta világban. Arról, hogy a művészet – legyen az egy étel, rajz, könyv vagy fotó – miként tükrözi vissza alkotója személyiségét. Egy könyv, amely olyan, mint egy Zilte-fogás tiszta, rétegezett és váratlan érzelmi mélységgel bíró.
Viki Geunes úgy ír, ahogy főz magabiztosan, őszintén, intenzíven, kiegyensúlyozottan, de mindig meglepően. Mesél rendhagyó pályájáról – képzés és kapcsolati háló nélkül – és arról, hogyan jutott el a szakma csúcsára a világ mindössze 137 három Michelin-csillaggal elismert étteremtulajdonos, séfjeként. De szól a tökéletesség áráról, a család szerepéről, az egyensúly kereséséről, a csapata erejéről és a merész elengedés fontosságáról is.
A könyvben 30 signature és 10 otthoni fogás elkészítésére szánt recept, borkíséreti javaslatok és koktélreceptek is helyet kaptak.
Viki Geunes egy közkedvelt belga séf, szakember. 2008-ban a Gault&Millau az Év Séfjének választotta. 2011-ben az antwerpeni MAS múzeumba költöztette Zilte éttermét. A Zilte ma három Michelin-csillaggal büszkélkedhet.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Viki Geunes |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. augusztus 15. |
ISBN: | 9789020977967 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 30 x 2.7 cm |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.
Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.