Barion Pixel

Kiadványok: Editions Lannoo

The Chocolatier's Kitchen

The Chocolatier's Kitchen

A csokoládé készítési szakértelem legmagasabb szintjén emelkedik ki a díjnyertes chocolatier, Davide Comaschi (World Chocolate Master 2013; globális kreatív vezető Barry Callebaut-nál).


Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

A Romanée-Conti borászat standard könyvének új, frissített változata. A Le Domaine de la Romanée-Conti első kiadása 2005-ben jelent meg. 


Belgian Chocolate

Belgian Chocolate

Minden a kakaóbabbal kezdődik, ez a fő inspiráció a csokoládé csábító történetéhez. Pierre Marcolini megihletett minket, hogy a belga csokoládékészítők új generációját mutassuk be nektek, akik mind tartják magukat a bean-to-bar (kakaóbabtól a csokoládétábláig) alapelvéhez.


Ham

Ham

Történetek és receptek Európa legjobb sonkáival. A világ legjobb sonkái Európában készülnek: fedezze fel mindet recepteken és történeteken keresztül, Massimo Bottura és Geert Van Hecke rendkívüli receptjeivel.


Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


40 Amazing Desserts

40 Amazing Desserts

A belga cukrász, Bart Ardijns magas szintű kreativitással mutat be 15 közkedvelt desszert klasszikust. Mesterfogásaival és kellő adag találékonysággal 20 eredeti desszertet is kifejlesztett, ízek, textúrák, színek és formák széles skáláján.


Szerzők: Bart Ardijns

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Speciality Coffee

Speciality Coffee

„Nélkülözhetetlen darab a kávé szerelmeseinek és szakértőinek”
A kávé a kultúránk elválaszthatatlan része. Vele kelünk reggel és végigkíséri napjainkat. Egy csésze megvigasztal, átsegít a nehéz pillanatokon és a társadalmi összejövetelek csúcspontja.


Szerzők: Katrien Pauwels

Biotope

Biotope

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

The Olive Oil Masterclass

The Olive Oil Masterclass

Az olívaolaj az egyik legegészségesebb és legősibb olaj és népszerűsége megállíthatatlanul nő a világ minden táján. Olyan sok mindent lehet róla mesélni, mégis olyan keveset tudunk. Tökéletes az alkalom, hogy változtassunk ezen és több megbecsüléssel legyünk az olívaolaj felé.


Belgian Beer - Tested and tasted

Belgian Beer - Tested and tasted

Michael Jackson sörös könyvének méltó utódja, közérthető infó grafikákkal és diagramokkal, kedvenc belga sörének és íztípusának leteszteléséhez, egy ízléses és hasznos kalauz formájában kiadva.


Belgian Trappist and Abbey Beers

Belgian Trappist and Abbey Beers

Mind a harminc féle belga apátsági sör teljes áttekintése. Hol gyökerezik a belga apátsági sörök gazdag öröksége? Milyen nevezetes történetek szólnak erről az eredeti, munkaigényes termékről? Miben különböznek a Trappista sörök a többi típustól?


Nick Bril 33

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


Egg

Egg

A Csirke volt az előbb, és most itt a Tojás. Egyetemes és sokoldalú, ízletes és tápláló: a tojás receptek sokaságában nélkülözhetetlen és a föld összes kultúrájában megjelenik.


The Belgian Beer Book

The Belgian Beer Book

A Belgian Beer Book praktikus iránytűként vezet a Belga sörvidéken át. Tekints bele a Belga kávéházak kultúrájába és kövesd a különleges sörházak kalauzát. Elemezzük a sörfőzés folyamatának lépéseit, folyamatosan elérkezve a méltán népszerű, számtalan típusban és változatban készített italig.