The Chocolatier's Kitchen
The proud collective of Callebaut Chefs
Még egy csokoládés könyv? mondhatod..., de a válasz: Ez a könyv más, mint bármely más csokoládés könyv a piacon!
A Chocolatier's Kitchen több mint 270 egyszerű, konkrét és praktikus receptet kínál, amelyek az csokoládé fókuszú édességek teljes spektrumát lefedik (a bonbontól a trüffelig, snack szeletekig, fagylalt-sorbet, krémek, táblás csokoládék stb.).
A rövid, a közepes vagy hosszú eltarthatósági időtől a Callebaut öt színű csokoládé ihlette, és különféle csokoládétípusokkal kivitelezve.
A Callebaut Chefs büszke kollektívája összegyűjtötte szakértelmét, hogy meghódítsa a szíveket, és inspirációt, motivációt és tudást biztosítson minden csokoládéművesnek és cukrásznak, függetlenül attól, hogy elkezdi vagy tovább szeretné bővíteni csokoládé üzletét.
Közreműködő csokoládés szakemberek:
Davide Comaschi,
Philippe Vancayseele,
Clare England,
Beverley Dunkley,
Mark Tilling,
Ciro Fraddanno,
Ryan Stevenson
Termékinformációk
Szerzők: | Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno, Ryan Stevenson, Callebaut Chefs |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 01. |
ISBN: | 9789401473385 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 30 x 5.6 cm |
Súly: | 3.48 kg |
Oldalszám: | 592 |
Ár: |
54 990 Ft (52 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Modernist Pizza
The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.