The Chocolatier's Kitchen
A magisterial time on chocolate, by a master chocolatier and his friends

A csokoládé készítési szakértelem legmagasabb szintjén emelkedik ki a díjnyertes chocolatier, Davide Comaschi (World Chocolate Master 2013; globális kreatív vezető Barry Callebaut-nál).
Ebben a fényűző és átfogó, 600 oldalas csokoládé Bibliában Comaschi megosztja a csokoládéval kapcsolatos alapos ismereteit és saját receptjeit, mindezt a barátok és kollégák közreműködésével. A cukrász séfek, cukrászok, séfek vagy a profi csokoládé szerelmeseinek inspiráló ötleteivel ez a könyv a fagylalt, cukorka, csokoládék, csokoládé krém receptek és még sok más recept kincses forrás lesz.
Davide Comaschi csokoládétervező mester 2016 óta a Barry Callebaut Csokoládé Akadémia Központ kreatív igazgatója.
Davide, cukrászati karrierjét az ikonikus milánói Pasticceria Martesana-nál kezdte. 31 éves korában ezüstérmet nyert a lyoni Coupe du Monde de la Pâtisserie versenyén, 2013-ban pedig megnyerte a párizsi World Chocolate Masters-t. Az ALMA, az Olasz Konyha Nemzetközi Iskolájának tudományos bizottságában dolgozik, ahol a csokoládé, a kakaó és a praliné tantervét dolgozza ki.
Előrendelés, foglalja le saját példányát!
Várható megjelenés: 2022 Szeptember
A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!
Termékinformációk
Szerző: | Davide Comaschi & Friends |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 09. |
ISBN: | 9789401473385 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 608 |
Ár: |
42 990 Ft (40 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Bibo

Dani García legújabb, exkluzív kiadványa: a ’BiBo – Recipes, Dani García Comes & Goes Around the World’ a BiBo legjobb receptjeit és tapasztalatait gyűjti egybe és osztja meg az olvasókkal spanyol és angol nyelven.
Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.