The Chocolatier's Kitchen

A magisterial time on chocolate, by a master chocolatier and his friends


« Vissza | Szerzők: Davide Comaschi & Friends
  2021. április 05. 11:31

The Chocolatier's Kitchen

A csokoládé készítési szakértelem legmagasabb szintjén emelkedik ki a díjnyertes chocolatier, Davide Comaschi (World Chocolate Master 2013; globális kreatív vezető Barry Callebaut-nál).


Ebben a fényűző és átfogó, 600 oldalas csokoládé Bibliában Comaschi megosztja a csokoládéval kapcsolatos alapos ismereteit és saját receptjeit, mindezt a barátok és kollégák közreműködésével. A cukrász séfek, cukrászok, séfek vagy a profi csokoládé szerelmeseinek inspiráló ötleteivel ez a könyv a fagylalt, cukorka, csokoládék, csokoládé krém receptek és még sok más recept kincses forrás lesz.

Davide Comaschi csokoládétervező mester 2016 óta a Barry Callebaut Csokoládé Akadémia Központ kreatív igazgatója.

Davide, cukrászati karrierjét az ikonikus milánói Pasticceria Martesana-nál kezdte. 31 éves korában ezüstérmet nyert a lyoni Coupe du Monde de la Pâtisserie versenyén, 2013-ban pedig megnyerte a párizsi World Chocolate Masters-t. Az ALMA, az Olasz Konyha Nemzetközi Iskolájának tudományos bizottságában dolgozik, ahol a csokoládé, a kakaó és a praliné tantervét dolgozza ki. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. Szeptember

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Davide Comaschi & Friends
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 13.
ISBN: 9789401473385
Nyelv: Angol
Oldalszám: 608
Ár: 41 990 Ft
(39 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Senses in Sucrose

Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között. 


Szerzők: Roberto Cortez

The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.


Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


Benu

Benu

Benu, a hírhedt, James Beard díjas Corey Lee debütáló szakácskönyve, a San Fracisco-i Benu étterem konyhafőnöke. A szerző, meghatározó személyként úttörő munkát folytat a modern ázsiai ételek elkészítésének területén. A könyvben 33 ízletes és páratlanul bemutatott fogáson keresztül megtapasztalhatjuk Lee filozófiáját, amelyben receptek és esszék adnak inspirációt és motivációt.


Szerzők: Corey Lee