Barion Pixel

The Chocolatier's Kitchen

The proud collective of Callebaut ChefsThe Chocolatier's Kitchen

Még egy csokoládés könyv? mondhatod..., de a válasz: Ez a könyv más, mint bármely más csokoládés könyv a piacon!


A Chocolatier's Kitchen több mint 270 egyszerű, konkrét és praktikus receptet kínál, amelyek az csokoládé fókuszú édességek teljes spektrumát lefedik (a bonbontól a trüffelig, snack szeletekig, fagylalt-sorbet, krémek, táblás csokoládék stb.).
A rövid, a közepes vagy hosszú eltarthatósági időtől a Callebaut öt színű csokoládé ihlette, és különféle csokoládétípusokkal kivitelezve.

A Callebaut Chefs büszke kollektívája összegyűjtötte szakértelmét, hogy meghódítsa a szíveket, és inspirációt, motivációt és tudást biztosítson minden csokoládéművesnek és cukrásznak, függetlenül attól, hogy elkezdi vagy tovább szeretné bővíteni csokoládé üzletét. 

 

Közreműködő csokoládés szakemberek:

Davide Comaschi,
Philippe Vancayseele,
Clare England,
Beverley Dunkley,
Mark Tilling,
Ciro Fraddanno,
Ryan Stevenson

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno, Ryan Stevenson, Callebaut Chefs
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 01.
ISBN: 9789401473385
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 5.6 cm
Súly: 3.48 kg
Oldalszám: 592
Ár: 52 990 Ft
(50 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Szerzők: Jamie Goode

Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland