Barion Pixel

The Chocolatier's Kitchen

A magisterial time on chocolate, by a master chocolatier and his friends


« Vissza | Szerzők: Davide Comaschi & Friends
  2021. április 05. 11:31

The Chocolatier's Kitchen

A csokoládé készítési szakértelem legmagasabb szintjén emelkedik ki a díjnyertes chocolatier, Davide Comaschi (World Chocolate Master 2013; globális kreatív vezető Barry Callebaut-nál).


Ebben a fényűző és átfogó, 600 oldalas csokoládé Bibliában Comaschi megosztja a csokoládéval kapcsolatos alapos ismereteit és saját receptjeit, mindezt a barátok és kollégák közreműködésével. A cukrász séfek, cukrászok, séfek vagy a profi csokoládé szerelmeseinek inspiráló ötleteivel ez a könyv a fagylalt, cukorka, csokoládék, csokoládé krém receptek és még sok más recept kincses forrás lesz.

Davide Comaschi csokoládétervező mester 2016 óta a Barry Callebaut Csokoládé Akadémia Központ kreatív igazgatója.

Davide, cukrászati karrierjét az ikonikus milánói Pasticceria Martesana-nál kezdte. 31 éves korában ezüstérmet nyert a lyoni Coupe du Monde de la Pâtisserie versenyén, 2013-ban pedig megnyerte a párizsi World Chocolate Masters-t. Az ALMA, az Olasz Konyha Nemzetközi Iskolájának tudományos bizottságában dolgozik, ahol a csokoládé, a kakaó és a praliné tantervét dolgozza ki. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Várható megjelenés: 2022 Szeptember

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Davide Comaschi & Friends
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 09.
ISBN: 9789401473385
Nyelv: Angol
Oldalszám: 608
Ár: 42 990 Ft
(40 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Bibo

Bibo

Dani García legújabb, exkluzív kiadványa: a ’BiBo – Recipes, Dani García Comes & Goes Around the World’ a BiBo legjobb receptjeit és tapasztalatait gyűjti egybe és osztja meg az olvasókkal spanyol és angol nyelven.


Szerzők: Dani Garcia

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Christophe Pelé - Le Clarence

Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.