Barion Pixel

The Chocolatier's Kitchen

A magisterial time on chocolate, by a master chocolatier and his friends


« Vissza | Szerzők: Davide Comaschi & Friends
  2021. április 05. 11:31

The Chocolatier's Kitchen

A csokoládé készítési szakértelem legmagasabb szintjén emelkedik ki a díjnyertes chocolatier, Davide Comaschi (World Chocolate Master 2013; globális kreatív vezető Barry Callebaut-nál).


Ebben a fényűző és átfogó, 600 oldalas csokoládé Bibliában Comaschi megosztja a csokoládéval kapcsolatos alapos ismereteit és saját receptjeit, mindezt a barátok és kollégák közreműködésével. A cukrász séfek, cukrászok, séfek vagy a profi csokoládé szerelmeseinek inspiráló ötleteivel ez a könyv a fagylalt, cukorka, csokoládék, csokoládé krém receptek és még sok más recept kincses forrás lesz.

Davide Comaschi csokoládétervező mester 2016 óta a Barry Callebaut Csokoládé Akadémia Központ kreatív igazgatója.

Davide, cukrászati karrierjét az ikonikus milánói Pasticceria Martesana-nál kezdte. 31 éves korában ezüstérmet nyert a lyoni Coupe du Monde de la Pâtisserie versenyén, 2013-ban pedig megnyerte a párizsi World Chocolate Masters-t. Az ALMA, az Olasz Konyha Nemzetközi Iskolájának tudományos bizottságában dolgozik, ahol a csokoládé, a kakaó és a praliné tantervét dolgozza ki. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. Szeptember

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Davide Comaschi & Friends
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 13.
ISBN: 9789401473385
Nyelv: Angol
Oldalszám: 608
Ár: 41 990 Ft
(39 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Book of Vermouth

The Book of Vermouth

Több mint 100 klasszikus és modern koktél recepttel a The Vermouth könyve felfedezi az ital minden aspektusát, és megmutatja, mennyire sokrétű, a finom Martini vagy Negroni készítésén túl. 


Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

Wine it's not rocket science

Wine it's not rocket science

A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról. 


Szerzők: Ophélie Neiman