The Chocolatier's Shop
by Proud Collective of Callebaut Chefs
Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám?
Milyen termékeket vegyek fel a kínálatomba? Hogyan bánjak a személyzettel és az ügyfelekkel? Milyen eszközökre van feltétlenül szükségem? Hogyan kezelhetem a készleteimet?
- Gyakorlati útmutató saját csokoládéboltjához
- Világszerte működő csokoládégyárak beszámolóival
A szerzőkről
A Callebaut a világ egyetlen csokoládégyártója, amely Belgiumban gyártja ínyenc csokoládéját a babtól a csokoládéig.
Több mint 25 csokoládéakadémiával rendelkezik és számtalan újításokkal, mint például a Gold, Ruby és N_XT tejmentes csokoládé, valamint több mint 175 éves tapasztalattal a Callebaut továbbra is a fantasztikus csokoládéízre törekszik.
A szerzőkről
Fan Yu / NIBBO – SHANGHAI, CHINA
Lama Bassam Al-Ghrawi / BASSAM GHRAWI CONFECTIONERY – BEIRUT, LEBANON
Davide Comaschi / DAVIDE COMASCHI / DA VITTORIO — MILAN, ITALY
Ryan L. Foote / CHOCOLATES BY RYAN L FOOTE — HONG KONG
Renata Arassiro / RENATA ARASSIRO CHOCOLATES – SÃO PAULO, BRAZIL
Calum Haggerty / COCO CHOCOLATIER – EDINBURGH, UK
Marco Infante / CASA INFANTE – NAPLES, ITALY
Justine Lannoo / GOÛT FOU – ZELE, BELGIUM
Jitsk Heyninck / JITSK CHOCOLATES – ANTWERP, BELGIUM
Jap Joy / FIDÉE – FOSHAN CITY, CHINA
David Maenhout / CHOCOLATIER M – KNOKKE, BELGIUM
Mariane Oliveira / MARY’S BRIGADEIRO – TORONTO, CANADA
Håkan Mårtensson / HÅKAN CHOCOLATIER – BEACON, NY, USA
Pablo and Jacobo Moreno / MALLORCA – MADRID, SPAIN
Mirosław Pelczar / M. PELCZAR CHOCOLATIER – KORCZYNA, POLAND
Patrick Mertens & Inge Lijnen / CHOCOLADEHUIS BOON – HASSELT, BELGIUM
Sebastian Pettersson / SEB PETTERSSON – STOCKHOLM, SWEDEN
Enric Rovira / ENRIC ROVIRA – BARCELONA, SPAIN
Julian Rose / JULIAN ROSE CONSULTING – OREGON, USA
Nikki Thakker / ÉNTISI – MUMBAI, INDIA











Termékinformációk
| Szerző: | Callebaut Chefs |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 21. |
| ISBN: | 9789401487832 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23.7 x 30.7 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.05 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
20 990 Ft (19 990 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Is This A Cookbook?
Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
The Vegan Ice-Cream Bible
Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.