The Chocolatier's Shop
by Proud Collective of Callebaut Chefs
Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám?
Milyen termékeket vegyek fel a kínálatomba? Hogyan bánjak a személyzettel és az ügyfelekkel? Milyen eszközökre van feltétlenül szükségem? Hogyan kezelhetem a készleteimet?
- Gyakorlati útmutató saját csokoládéboltjához
- Világszerte működő csokoládégyárak beszámolóival
A szerzőkről
A Callebaut a világ egyetlen csokoládégyártója, amely Belgiumban gyártja ínyenc csokoládéját a babtól a csokoládéig.
Több mint 25 csokoládéakadémiával rendelkezik és számtalan újításokkal, mint például a Gold, Ruby és N_XT tejmentes csokoládé, valamint több mint 175 éves tapasztalattal a Callebaut továbbra is a fantasztikus csokoládéízre törekszik.
A szerzőkről
Fan Yu / NIBBO – SHANGHAI, CHINA
Lama Bassam Al-Ghrawi / BASSAM GHRAWI CONFECTIONERY – BEIRUT, LEBANON
Davide Comaschi / DAVIDE COMASCHI / DA VITTORIO — MILAN, ITALY
Ryan L. Foote / CHOCOLATES BY RYAN L FOOTE — HONG KONG
Renata Arassiro / RENATA ARASSIRO CHOCOLATES – SÃO PAULO, BRAZIL
Calum Haggerty / COCO CHOCOLATIER – EDINBURGH, UK
Marco Infante / CASA INFANTE – NAPLES, ITALY
Justine Lannoo / GOÛT FOU – ZELE, BELGIUM
Jitsk Heyninck / JITSK CHOCOLATES – ANTWERP, BELGIUM
Jap Joy / FIDÉE – FOSHAN CITY, CHINA
David Maenhout / CHOCOLATIER M – KNOKKE, BELGIUM
Mariane Oliveira / MARY’S BRIGADEIRO – TORONTO, CANADA
Håkan Mårtensson / HÅKAN CHOCOLATIER – BEACON, NY, USA
Pablo and Jacobo Moreno / MALLORCA – MADRID, SPAIN
Mirosław Pelczar / M. PELCZAR CHOCOLATIER – KORCZYNA, POLAND
Patrick Mertens & Inge Lijnen / CHOCOLADEHUIS BOON – HASSELT, BELGIUM
Sebastian Pettersson / SEB PETTERSSON – STOCKHOLM, SWEDEN
Enric Rovira / ENRIC ROVIRA – BARCELONA, SPAIN
Julian Rose / JULIAN ROSE CONSULTING – OREGON, USA
Nikki Thakker / ÉNTISI – MUMBAI, INDIA
Termékinformációk
Szerző: | Callebaut Chefs |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 21. |
ISBN: | 9789401487832 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.7 x 30.7 x 3.5 cm |
Súly: | 2.05 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Pollen Street
Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.
Flavour Thesaurus
Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
BAO
Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól