The Chocolatier's Shop
by Proud Collective of Callebaut Chefs

Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám?
Milyen termékeket vegyek fel a kínálatomba? Hogyan bánjak a személyzettel és az ügyfelekkel? Milyen eszközökre van feltétlenül szükségem? Hogyan kezelhetem a készleteimet?
- Gyakorlati útmutató saját csokoládéboltjához
- Világszerte működő csokoládégyárak beszámolóival
A szerzőkről
A Callebaut a világ egyetlen csokoládégyártója, amely Belgiumban gyártja ínyenc csokoládéját a babtól a csokoládéig.
Több mint 25 csokoládéakadémiával rendelkezik és számtalan újításokkal, mint például a Gold, Ruby és N_XT tejmentes csokoládé, valamint több mint 175 éves tapasztalattal a Callebaut továbbra is a fantasztikus csokoládéízre törekszik.
A szerzőkről
Fan Yu / NIBBO – SHANGHAI, CHINA
Lama Bassam Al-Ghrawi / BASSAM GHRAWI CONFECTIONERY – BEIRUT, LEBANON
Davide Comaschi / DAVIDE COMASCHI / DA VITTORIO — MILAN, ITALY
Ryan L. Foote / CHOCOLATES BY RYAN L FOOTE — HONG KONG
Renata Arassiro / RENATA ARASSIRO CHOCOLATES – SÃO PAULO, BRAZIL
Calum Haggerty / COCO CHOCOLATIER – EDINBURGH, UK
Marco Infante / CASA INFANTE – NAPLES, ITALY
Justine Lannoo / GOÛT FOU – ZELE, BELGIUM
Jitsk Heyninck / JITSK CHOCOLATES – ANTWERP, BELGIUM
Jap Joy / FIDÉE – FOSHAN CITY, CHINA
David Maenhout / CHOCOLATIER M – KNOKKE, BELGIUM
Mariane Oliveira / MARY’S BRIGADEIRO – TORONTO, CANADA
Håkan Mårtensson / HÅKAN CHOCOLATIER – BEACON, NY, USA
Pablo and Jacobo Moreno / MALLORCA – MADRID, SPAIN
Mirosław Pelczar / M. PELCZAR CHOCOLATIER – KORCZYNA, POLAND
Patrick Mertens & Inge Lijnen / CHOCOLADEHUIS BOON – HASSELT, BELGIUM
Sebastian Pettersson / SEB PETTERSSON – STOCKHOLM, SWEDEN
Enric Rovira / ENRIC ROVIRA – BARCELONA, SPAIN
Julian Rose / JULIAN ROSE CONSULTING – OREGON, USA
Nikki Thakker / ÉNTISI – MUMBAI, INDIA
Termékinformációk
Szerző: | Callebaut Chefs |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 21. |
ISBN: | 9789401487832 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.7 x 30.7 x 3.5 cm |
Súly: | 2.05 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
20 990 Ft (19 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.
Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.