Barion Pixel

The Chocolatier's Shop

by Proud Collective of Callebaut Chefs


« Vissza | Szerzők: Callebaut Chefs
  2024. február 29. 17:29

The Chocolatier's Shop

Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám? 


Milyen termékeket vegyek fel a kínálatomba? Hogyan bánjak a személyzettel és az ügyfelekkel? Milyen eszközökre van feltétlenül szükségem? Hogyan kezelhetem a készleteimet?

- Gyakorlati útmutató saját csokoládéboltjához
- Világszerte működő csokoládégyárak beszámolóival

 

 

 

A szerzőkről

A Callebaut a világ egyetlen csokoládégyártója, amely Belgiumban gyártja ínyenc csokoládéját a babtól a csokoládéig.
Több mint 25 csokoládéakadémiával rendelkezik és számtalan újításokkal, mint például a Gold, Ruby és N_XT tejmentes csokoládé, valamint több mint 175 éves tapasztalattal a Callebaut továbbra is a fantasztikus csokoládéízre törekszik.

A szerzőkről

Fan Yu / NIBBO – SHANGHAI, CHINA

Lama Bassam Al-Ghrawi / BASSAM GHRAWI CONFECTIONERY – BEIRUT, LEBANON

Davide Comaschi / DAVIDE COMASCHI / DA VITTORIO — MILAN, ITALY

Ryan L. Foote / CHOCOLATES BY RYAN L FOOTE — HONG KONG

Renata Arassiro / RENATA ARASSIRO CHOCOLATES – SÃO PAULO, BRAZIL

Calum Haggerty / COCO CHOCOLATIER – EDINBURGH, UK

Marco Infante / CASA INFANTE – NAPLES, ITALY

Justine Lannoo / GOÛT FOU – ZELE, BELGIUM

Jitsk Heyninck / JITSK CHOCOLATES – ANTWERP, BELGIUM

Jap Joy / FIDÉE – FOSHAN CITY, CHINA

David Maenhout / CHOCOLATIER M – KNOKKE, BELGIUM

Mariane Oliveira / MARY’S BRIGADEIRO – TORONTO, CANADA

Håkan Mårtensson / HÅKAN CHOCOLATIER – BEACON, NY, USA

Pablo and Jacobo Moreno / MALLORCA – MADRID, SPAIN

Mirosław Pelczar / M. PELCZAR CHOCOLATIER – KORCZYNA, POLAND

Patrick Mertens & Inge Lijnen / CHOCOLADEHUIS BOON – HASSELT, BELGIUM

Sebastian Pettersson / SEB PETTERSSON – STOCKHOLM, SWEDEN

Enric Rovira / ENRIC ROVIRA – BARCELONA, SPAIN

Julian Rose / JULIAN ROSE CONSULTING – OREGON, USA

Nikki Thakker / ÉNTISI – MUMBAI, INDIA

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Callebaut Chefs
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 21.
ISBN: 9789401487832
Nyelv: Angol
Méretek: 23.7 x 30.7 x 3.5 cm
Súly: 2.05 kg
Oldalszám: 320
Ár: 20 990 Ft
(19 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Spain - The Cookbook

Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel


Champagne

Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.


Szerzők: Peter Liem

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.