The Chocolatier's Shop
by Proud Collective of Callebaut Chefs
Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám?
Milyen termékeket vegyek fel a kínálatomba? Hogyan bánjak a személyzettel és az ügyfelekkel? Milyen eszközökre van feltétlenül szükségem? Hogyan kezelhetem a készleteimet?
- Gyakorlati útmutató saját csokoládéboltjához
- Világszerte működő csokoládégyárak beszámolóival
A szerzőkről
A Callebaut a világ egyetlen csokoládégyártója, amely Belgiumban gyártja ínyenc csokoládéját a babtól a csokoládéig.
Több mint 25 csokoládéakadémiával rendelkezik és számtalan újításokkal, mint például a Gold, Ruby és N_XT tejmentes csokoládé, valamint több mint 175 éves tapasztalattal a Callebaut továbbra is a fantasztikus csokoládéízre törekszik.
A szerzőkről
Fan Yu / NIBBO – SHANGHAI, CHINA
Lama Bassam Al-Ghrawi / BASSAM GHRAWI CONFECTIONERY – BEIRUT, LEBANON
Davide Comaschi / DAVIDE COMASCHI / DA VITTORIO — MILAN, ITALY
Ryan L. Foote / CHOCOLATES BY RYAN L FOOTE — HONG KONG
Renata Arassiro / RENATA ARASSIRO CHOCOLATES – SÃO PAULO, BRAZIL
Calum Haggerty / COCO CHOCOLATIER – EDINBURGH, UK
Marco Infante / CASA INFANTE – NAPLES, ITALY
Justine Lannoo / GOÛT FOU – ZELE, BELGIUM
Jitsk Heyninck / JITSK CHOCOLATES – ANTWERP, BELGIUM
Jap Joy / FIDÉE – FOSHAN CITY, CHINA
David Maenhout / CHOCOLATIER M – KNOKKE, BELGIUM
Mariane Oliveira / MARY’S BRIGADEIRO – TORONTO, CANADA
Håkan Mårtensson / HÅKAN CHOCOLATIER – BEACON, NY, USA
Pablo and Jacobo Moreno / MALLORCA – MADRID, SPAIN
Mirosław Pelczar / M. PELCZAR CHOCOLATIER – KORCZYNA, POLAND
Patrick Mertens & Inge Lijnen / CHOCOLADEHUIS BOON – HASSELT, BELGIUM
Sebastian Pettersson / SEB PETTERSSON – STOCKHOLM, SWEDEN
Enric Rovira / ENRIC ROVIRA – BARCELONA, SPAIN
Julian Rose / JULIAN ROSE CONSULTING – OREGON, USA
Nikki Thakker / ÉNTISI – MUMBAI, INDIA











Termékinformációk
| Szerző: | Callebaut Chefs |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 21. |
| ISBN: | 9789401487832 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23.7 x 30.7 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.05 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
20 990 Ft (19 990 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
ADAPT – A Unique Pastry Concept
ADAPT - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.
Tartes et gâteaux de voyage
A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.