Barion Pixel

The Chocolatier's Shop

by Proud Collective of Callebaut Chefs


« Vissza | Szerzők: Callebaut Chefs
  2024. február 29. 17:29

The Chocolatier's Shop

Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám? 


Milyen termékeket vegyek fel a kínálatomba? Hogyan bánjak a személyzettel és az ügyfelekkel? Milyen eszközökre van feltétlenül szükségem? Hogyan kezelhetem a készleteimet?

- Gyakorlati útmutató saját csokoládéboltjához
- Világszerte működő csokoládégyárak beszámolóival

 

 

 

A szerzőkről

A Callebaut a világ egyetlen csokoládégyártója, amely Belgiumban gyártja ínyenc csokoládéját a babtól a csokoládéig.
Több mint 25 csokoládéakadémiával rendelkezik és számtalan újításokkal, mint például a Gold, Ruby és N_XT tejmentes csokoládé, valamint több mint 175 éves tapasztalattal a Callebaut továbbra is a fantasztikus csokoládéízre törekszik.

A szerzőkről

Fan Yu / NIBBO – SHANGHAI, CHINA

Lama Bassam Al-Ghrawi / BASSAM GHRAWI CONFECTIONERY – BEIRUT, LEBANON

Davide Comaschi / DAVIDE COMASCHI / DA VITTORIO — MILAN, ITALY

Ryan L. Foote / CHOCOLATES BY RYAN L FOOTE — HONG KONG

Renata Arassiro / RENATA ARASSIRO CHOCOLATES – SÃO PAULO, BRAZIL

Calum Haggerty / COCO CHOCOLATIER – EDINBURGH, UK

Marco Infante / CASA INFANTE – NAPLES, ITALY

Justine Lannoo / GOÛT FOU – ZELE, BELGIUM

Jitsk Heyninck / JITSK CHOCOLATES – ANTWERP, BELGIUM

Jap Joy / FIDÉE – FOSHAN CITY, CHINA

David Maenhout / CHOCOLATIER M – KNOKKE, BELGIUM

Mariane Oliveira / MARY’S BRIGADEIRO – TORONTO, CANADA

Håkan Mårtensson / HÅKAN CHOCOLATIER – BEACON, NY, USA

Pablo and Jacobo Moreno / MALLORCA – MADRID, SPAIN

Mirosław Pelczar / M. PELCZAR CHOCOLATIER – KORCZYNA, POLAND

Patrick Mertens & Inge Lijnen / CHOCOLADEHUIS BOON – HASSELT, BELGIUM

Sebastian Pettersson / SEB PETTERSSON – STOCKHOLM, SWEDEN

Enric Rovira / ENRIC ROVIRA – BARCELONA, SPAIN

Julian Rose / JULIAN ROSE CONSULTING – OREGON, USA

Nikki Thakker / ÉNTISI – MUMBAI, INDIA

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Callebaut Chefs
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 21.
ISBN: 9789401487832
Nyelv: Angol
Méretek: 23.7 x 30.7 x 3.5 cm
Súly: 2.05 kg
Oldalszám: 320
Ár: 20 990 Ft
(19 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.