The Olive Oil Masterclass
Lessons from a professional olive oil sommelier
Az olívaolaj az egyik legegészségesebb és legősibb olaj és népszerűsége megállíthatatlanul nő a világ minden táján. Olyan sok mindent lehet róla mesélni, mégis olyan keveset tudunk. Tökéletes az alkalom, hogy változtassunk ezen és több megbecsüléssel legyünk az olívaolaj felé.
Könyvében, a The Olive Oil Masterclassban, az olívaolaj-sommelier Wilma Van Grinsven-Padberg megosztja olívaolaj iránt táplált szenvedélyét és szakértelmét. A könyv választ ad az összes kérdésre: Hogyan készül az olívaolaj és hány fajtája van? Hamisítják az olívaolajat? Hogyan kóstoljuk és használjuk az olívát? Honnan lehet felismerni a minőségi olajat? És a silányat? Mindez és még több ebben a könyvben, ízletes receptekkel kiegészítve!
Photo: Lannoo





Termékinformációk
| Szerző: | Wilma Van Grinsven-Padberg |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9789401457736 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 13 x 19.5 x 1.8 cm |
| Súly: | 0.41 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
10 190 Ft (9 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Hard Seltzer, Iced Tea, Kombucha, and Cider
Egyszerűen követhető és könnyen használható útmutató a pezsgő alkoholos italok – a seltzertől és jeges teától a kombucháig és ciderig – otthoni elkészítéséhez, a True Brews szerzőjétől.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.