Barion Pixel

The Olive Oil Masterclass

Lessons from a professional olive oil sommelier


« Vissza | Szerzők: Wilma Van Grinsven-Padberg
  2019. március 30. 15:19

The Olive Oil Masterclass

Az olívaolaj az egyik legegészségesebb és legősibb olaj és népszerűsége megállíthatatlanul nő a világ minden táján. Olyan sok mindent lehet róla mesélni, mégis olyan keveset tudunk. Tökéletes az alkalom, hogy változtassunk ezen és több megbecsüléssel legyünk az olívaolaj felé.


Könyvében, a The Olive Oil Masterclassban, az olívaolaj-sommelier Wilma Van Grinsven-Padberg megosztja olívaolaj iránt táplált szenvedélyét és szakértelmét. A könyv választ ad az összes kérdésre: Hogyan készül az olívaolaj és hány fajtája van? Hamisítják az olívaolajat? Hogyan kóstoljuk és használjuk az olívát? Honnan lehet felismerni a minőségi olajat? És a silányat? Mindez és még több ebben a könyvben, ízletes receptekkel kiegészítve!

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Wilma Van Grinsven-Padberg
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401457736
Nyelv: Angol
Méretek: 13 x 19.5 x 1.8 cm
Súly: 0.41 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 190 Ft
(9 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon