The Olive Oil Masterclass
Lessons from a professional olive oil sommelier

Az olívaolaj az egyik legegészségesebb és legősibb olaj és népszerűsége megállíthatatlanul nő a világ minden táján. Olyan sok mindent lehet róla mesélni, mégis olyan keveset tudunk. Tökéletes az alkalom, hogy változtassunk ezen és több megbecsüléssel legyünk az olívaolaj felé.
Könyvében, a The Olive Oil Masterclassban, az olívaolaj-sommelier Wilma Van Grinsven-Padberg megosztja olívaolaj iránt táplált szenvedélyét és szakértelmét. A könyv választ ad az összes kérdésre: Hogyan készül az olívaolaj és hány fajtája van? Hamisítják az olívaolajat? Hogyan kóstoljuk és használjuk az olívát? Honnan lehet felismerni a minőségi olajat? És a silányat? Mindez és még több ebben a könyvben, ízletes receptekkel kiegészítve!
Photo: Lannoo
Termékinformációk
Szerző: | Wilma Van Grinsven-Padberg |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9789401457736 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 13 x 19.5 x 1.8 cm |
Súly: | 0.41 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
10 190 Ft (9 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.
Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.