Barion Pixel

Tequila & Mezcal

The complete guide


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Kobe Desmet
  2018. július 08. 13:24

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


 Tudjon meg többet a sokoldalúságukról, a rendkívül aprólékos gyártási folyamatokról és ezen csodálatos szeszes italok íz-profiljáról. Mi a legjobb módja annak a tequila fogyasztására: tisztán vagy egy koktélnak elkészítve? Hogyan keletkeznek ezek a szeszes italok és mi a különbség a tequila különböző típusai között? A könyv ezen italok szerelmeseinek válaszokat ad ezekre a kérdésekre, és a tequila különböző típusainak megfelelő osztályozását is kínálja, tippeket ad a legjobb tequila bárokról, és számos eredeti receptet kínál, hogy ízelítőt kapjon az üvegbezárt Mexikóból. Ez a gyűjtemény Isabel Boons, Gin & Tonic kulináris újságírója és társszerzője, valamint Kobe Desmet, az első és egyetlen belga hivatalos tequila mestertől, szakértőtől.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Kobe Desmet
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789401434645
Nyelv: Angol
Méretek: 15.5 x 19.9 x 2.3 cm
Súly: 0.52 kg
Oldalszám: 256
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


Szerzők: Jung Hayeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland