Tequila & Mezcal
The complete guide

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
Tudjon meg többet a sokoldalúságukról, a rendkívül aprólékos gyártási folyamatokról és ezen csodálatos szeszes italok íz-profiljáról. Mi a legjobb módja annak a tequila fogyasztására: tisztán vagy egy koktélnak elkészítve? Hogyan keletkeznek ezek a szeszes italok és mi a különbség a tequila különböző típusai között? A könyv ezen italok szerelmeseinek válaszokat ad ezekre a kérdésekre, és a tequila különböző típusainak megfelelő osztályozását is kínálja, tippeket ad a legjobb tequila bárokról, és számos eredeti receptet kínál, hogy ízelítőt kapjon az üvegbezárt Mexikóból. Ez a gyűjtemény Isabel Boons, Gin & Tonic kulináris újságírója és társszerzője, valamint Kobe Desmet, az első és egyetlen belga hivatalos tequila mestertől, szakértőtől.
Termékinformációk
Szerzők: | Isabel Boons, Kobe Desmet |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9789401434645 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.5 x 19.9 x 2.3 cm |
Súly: | 0.52 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.