Barion Pixel

Tequila & Mezcal

The complete guide


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Kobe Desmet
  2018. július 08. 13:24

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


 Tudjon meg többet a sokoldalúságukról, a rendkívül aprólékos gyártási folyamatokról és ezen csodálatos szeszes italok íz-profiljáról. Mi a legjobb módja annak a tequila fogyasztására: tisztán vagy egy koktélnak elkészítve? Hogyan keletkeznek ezek a szeszes italok és mi a különbség a tequila különböző típusai között? A könyv ezen italok szerelmeseinek válaszokat ad ezekre a kérdésekre, és a tequila különböző típusainak megfelelő osztályozását is kínálja, tippeket ad a legjobb tequila bárokról, és számos eredeti receptet kínál, hogy ízelítőt kapjon az üvegbezárt Mexikóból. Ez a gyűjtemény Isabel Boons, Gin & Tonic kulináris újságírója és társszerzője, valamint Kobe Desmet, az első és egyetlen belga hivatalos tequila mestertől, szakértőtől.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Kobe Desmet
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789401434645
Nyelv: Angol
Méretek: 15.5 x 19.9 x 2.3 cm
Súly: 0.52 kg
Oldalszám: 256
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve. 


Alexandre Gauthier - Volume 2

Alexandre Gauthier - Volume 2

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 

Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.