Tequila & Mezcal
The complete guide
A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
Tudjon meg többet a sokoldalúságukról, a rendkívül aprólékos gyártási folyamatokról és ezen csodálatos szeszes italok íz-profiljáról. Mi a legjobb módja annak a tequila fogyasztására: tisztán vagy egy koktélnak elkészítve? Hogyan keletkeznek ezek a szeszes italok és mi a különbség a tequila különböző típusai között? A könyv ezen italok szerelmeseinek válaszokat ad ezekre a kérdésekre, és a tequila különböző típusainak megfelelő osztályozását is kínálja, tippeket ad a legjobb tequila bárokról, és számos eredeti receptet kínál, hogy ízelítőt kapjon az üvegbezárt Mexikóból. Ez a gyűjtemény Isabel Boons, Gin & Tonic kulináris újságírója és társszerzője, valamint Kobe Desmet, az első és egyetlen belga hivatalos tequila mestertől, szakértőtől.
Termékinformációk
| Szerzők: | Isabel Boons, Kobe Desmet |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9789401434645 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 15.5 x 19.9 x 2.3 cm |
| Súly: | 0.52 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Hard Seltzer, Iced Tea, Kombucha, and Cider
Egyszerűen követhető és könnyen használható útmutató a pezsgő alkoholos italok – a seltzertől és jeges teától a kombucháig és ciderig – otthoni elkészítéséhez, a True Brews szerzőjétől.
Cookies & Crumbs
Valaki inkább a lágy és ragacsos textúrát kedveli, mások viszont a tömör és ropogós változatot részesítik előnyben, de egy biztos, hogy mindenki rajong a kekszekért!
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
The World Atlas of Coffee / 2nd Edition
„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető.