Tequila & Mezcal
The complete guide
A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
Tudjon meg többet a sokoldalúságukról, a rendkívül aprólékos gyártási folyamatokról és ezen csodálatos szeszes italok íz-profiljáról. Mi a legjobb módja annak a tequila fogyasztására: tisztán vagy egy koktélnak elkészítve? Hogyan keletkeznek ezek a szeszes italok és mi a különbség a tequila különböző típusai között? A könyv ezen italok szerelmeseinek válaszokat ad ezekre a kérdésekre, és a tequila különböző típusainak megfelelő osztályozását is kínálja, tippeket ad a legjobb tequila bárokról, és számos eredeti receptet kínál, hogy ízelítőt kapjon az üvegbezárt Mexikóból. Ez a gyűjtemény Isabel Boons, Gin & Tonic kulináris újságírója és társszerzője, valamint Kobe Desmet, az első és egyetlen belga hivatalos tequila mestertől, szakértőtől.
Termékinformációk
| Szerzők: | Isabel Boons, Kobe Desmet |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9789401434645 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 15.5 x 19.9 x 2.3 cm |
| Súly: | 0.52 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Patisserie William Curley
A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.
Patisserie William Curley
A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.
Let's Eat France!
Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.