Belgian Trappist and Abbey Beers
Truly Divine

Mind a harminc féle belga apátsági sör teljes áttekintése. Hol gyökerezik a belga apátsági sörök gazdag öröksége? Milyen nevezetes történetek szólnak erről az eredeti, munkaigényes termékről? Miben különböznek a Trappista sörök a többi típustól?
A Belgian Abbey Beers oldalain Jef Van den Steen kibogozza a sörök gyártási folyamatának minden lépését és szenvedélyesen mesél a különböző – akár az apátság falain belül vagy kívül, annak az engedélyével működő – sörfőzdék eredetéről és fejlődéséről. Minden egyes főzde hasznos információkkal és sörkínálatával kerül bemutatásra.
Termékinformációk
Szerző: | Jef Van den Steen |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9789401434553 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 25.4 x 4.3 cm |
Súly: | 2.49 kg |
Oldalszám: | 360 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
New European Baking

Csakúgy, mint sok világjárvány által sújtott amerikai, az európaiak is bekapcsolták sütőjüket, és a sütés révén újra felfedezik gyökereiket.
Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.