Barion Pixel

Belgian Trappist and Abbey Beers

Truly Divine


« Vissza | Szerzők: Jef Van den Steen
  2018. november 14. 20:35

Belgian Trappist and Abbey Beers

Mind a harminc féle belga apátsági sör teljes áttekintése. Hol gyökerezik a belga apátsági sörök gazdag öröksége? Milyen nevezetes történetek szólnak erről az eredeti, munkaigényes termékről? Miben különböznek a Trappista sörök a többi típustól?


A Belgian Abbey Beers oldalain Jef Van den Steen kibogozza a sörök gyártási folyamatának minden lépését és szenvedélyesen mesél a különböző – akár az apátság falain belül vagy kívül, annak az engedélyével működő – sörfőzdék eredetéről és fejlődéséről. Minden egyes főzde hasznos információkkal és sörkínálatával kerül bemutatásra.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jef Van den Steen
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401434553
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.4 x 4.3 cm
Súly: 2.49 kg
Oldalszám: 360
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Mother Grains

Mother Grains

100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.


Szerzők: Roxana Jullapat

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon