Barion Pixel

Let's Eat Paris !

The Essential Guide to the World's Most Famous Food City (Let's Eat Series)


« Vissza | Szerzők: François-Régis Gaudry
  2023. július 28. 16:20

Let's Eat Paris !

Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!


Párizs a világ második leglátogatottabb városa – étkezési szempontból pedig nincs párja. A kávézók, a bisztrók, a pékségek, a régi-nagy éttermek. És az üzletek, a csokoládétól és macarontól a borig és sajtig, a rézedényektől az egyedülálló porcelánig – semmi sem hasonlít rá. Nem is beszélve a francia főváros kulináris kultúrájáról, íróival, művészeivel, filmsztárjaival, külföldiekkel és még sok mással, akik mindannyian életük központi elemévé tették az ételt és az italt. Milyen természetes akkor, és milyen tökéletes az olvasó számára, hogy a Let’s Eat France! és a Let’s Eat Italy! szerzője most a szülővárosára fordítja a figyelmét.

Rengeteg infógrafika, recept, fényképek és illusztrációk, életrajzok, anekdoták és mókás, váratlan trendek jelen és történelmi a Let’s Eat France! a végső ételkedvelők útmutatója a végső ételkedvelők városához.

Olvassa el a Brasserie-k idővonalát. Óda a párizsi krumplihoz. Az ikonikus éttermek profiljai: Tour d’Argent, Fouquets, L’ami Louis, La Coupole, Le Procope. Íme a szent croissant és a tizenkét legjobb hely, ahol megtalálhatja.

A rejtett privát étkezők és más szerelmi zugok hagyománya. Café Flore vs. Les Deux Magots. Legjobb import ételek: kebab, hamburger, pizza. Póréhagyma Vinaigrette, Tournedos Rossini, Boeuf Bourguignon, Jambon-Beurre receptjei (és hol találja meg azokat, amelyeket érdemes megkóstolni). Hemingway-túra. Útmutató az utcai piacokhoz. Art Nouveau vagy Art Deco? És így tovább….

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Régis Gaudry
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 17.
ISBN: 9781648293214
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 26 x 4 cm
Súly: 1.51 kg
Oldalszám: 400
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pie Academy

Pie Academy

Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért. 


Szerzők: Ken Haedrich

Patisserie Christophe Felder

Patisserie Christophe Felder

Az összes hagyományos francia cukrászkészítmény otthon is elérhetővé, láthatóvá válik a könyv 800 oldala és 3,200 fotója által. “Minden komoly, magára is valamit adó profi és hobbi cukrász tudja, hogy a francia cukrászat a legkiválóbb a világon, a képzeletbeli koronát a franciák viselik, nincs kétség. A francia technikák elsajátításához egy írott recept kevés, az csak egy útmutató.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau