Barion Pixel

Let's Eat Paris !

The Essential Guide to the World's Most Famous Food City (Let's Eat Series)


« Vissza | Szerzők: François-Régis Gaudry
  2023. július 28. 16:20

Let's Eat Paris !

Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!


Párizs a világ második leglátogatottabb városa – étkezési szempontból pedig nincs párja. A kávézók, a bisztrók, a pékségek, a régi-nagy éttermek. És az üzletek, a csokoládétól és macarontól a borig és sajtig, a rézedényektől az egyedülálló porcelánig – semmi sem hasonlít rá. Nem is beszélve a francia főváros kulináris kultúrájáról, íróival, művészeivel, filmsztárjaival, külföldiekkel és még sok mással, akik mindannyian életük központi elemévé tették az ételt és az italt. Milyen természetes akkor, és milyen tökéletes az olvasó számára, hogy a Let’s Eat France! és a Let’s Eat Italy! szerzője most a szülővárosára fordítja a figyelmét.

Rengeteg infógrafika, recept, fényképek és illusztrációk, életrajzok, anekdoták és mókás, váratlan trendek jelen és történelmi a Let’s Eat France! a végső ételkedvelők útmutatója a végső ételkedvelők városához.

Olvassa el a Brasserie-k idővonalát. Óda a párizsi krumplihoz. Az ikonikus éttermek profiljai: Tour d’Argent, Fouquets, L’ami Louis, La Coupole, Le Procope. Íme a szent croissant és a tizenkét legjobb hely, ahol megtalálhatja.

A rejtett privát étkezők és más szerelmi zugok hagyománya. Café Flore vs. Les Deux Magots. Legjobb import ételek: kebab, hamburger, pizza. Póréhagyma Vinaigrette, Tournedos Rossini, Boeuf Bourguignon, Jambon-Beurre receptjei (és hol találja meg azokat, amelyeket érdemes megkóstolni). Hemingway-túra. Útmutató az utcai piacokhoz. Art Nouveau vagy Art Deco? És így tovább….

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Régis Gaudry
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 17.
ISBN: 9781648293214
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 26 x 4 cm
Súly: 1.51 kg
Oldalszám: 400
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Breaking Breads

Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.


Szerzők: Uri Scheft

Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Heimat weite Welt

Heimat weite Welt

Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.


Szerzők: Benjamin Maerz