Barion Pixel

Let's Eat Paris !

The Essential Guide to the World's Most Famous Food City (Let's Eat Series)


« Vissza | Szerzők: François-Régis Gaudry
  2023. július 28. 16:20

Let's Eat Paris !

Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!


Párizs a világ második leglátogatottabb városa – étkezési szempontból pedig nincs párja. A kávézók, a bisztrók, a pékségek, a régi-nagy éttermek. És az üzletek, a csokoládétól és macarontól a borig és sajtig, a rézedényektől az egyedülálló porcelánig – semmi sem hasonlít rá. Nem is beszélve a francia főváros kulináris kultúrájáról, íróival, művészeivel, filmsztárjaival, külföldiekkel és még sok mással, akik mindannyian életük központi elemévé tették az ételt és az italt. Milyen természetes akkor, és milyen tökéletes az olvasó számára, hogy a Let’s Eat France! és a Let’s Eat Italy! szerzője most a szülővárosára fordítja a figyelmét.

Rengeteg infógrafika, recept, fényképek és illusztrációk, életrajzok, anekdoták és mókás, váratlan trendek jelen és történelmi a Let’s Eat France! a végső ételkedvelők útmutatója a végső ételkedvelők városához.

Olvassa el a Brasserie-k idővonalát. Óda a párizsi krumplihoz. Az ikonikus éttermek profiljai: Tour d’Argent, Fouquets, L’ami Louis, La Coupole, Le Procope. Íme a szent croissant és a tizenkét legjobb hely, ahol megtalálhatja.

A rejtett privát étkezők és más szerelmi zugok hagyománya. Café Flore vs. Les Deux Magots. Legjobb import ételek: kebab, hamburger, pizza. Póréhagyma Vinaigrette, Tournedos Rossini, Boeuf Bourguignon, Jambon-Beurre receptjei (és hol találja meg azokat, amelyeket érdemes megkóstolni). Hemingway-túra. Útmutató az utcai piacokhoz. Art Nouveau vagy Art Deco? És így tovább….

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Tervezett megjelenés: 2023. Október 17

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Régis Gaudry
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 17.
ISBN: 9781648293214
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 26 x 4 cm
Oldalszám: 400
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Fruit Cédric Grolet

Fruit Cédric Grolet

Cédric Grolet desszertjei felejthetetlen élményeket okoznak. Valódi alkotások, amiken továbbítja csúcsminőségű cukrászatát. Alkotásaiban a gyümölcsök esszenciája és valódi ereje tárul elénk. Élvezettel és ámulattal fedezhetjük fel Cédric Grolet alkotói folyamatát a séf vázlataitól egy műtárgyként lefotózott desszertig.


Szerzők: Cédric Grolet

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Szerzők: Jamie Goode

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.