Fine Dining Grill & BBQ
Glut, Rauch, Asche

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.
A finom konyha és az archaikus főzés kombinációja tűzzel, parázzsal, hamuval és füsttel felébreszti az alapvető ösztönöket, és ellenállhatatlanul jó.
Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer innovatív grillételeken mutatják be, milyen elegáns lehet a szabadtéri főzés. Ebben a szakácskönyvben informatív szövegek találkoznak meglepő receptekkel, a hangulatos képek pedig izgatottan várják a következő fine-dining grillszezont!
Marha szegy kukorica textúrával, fogoly csicsókán grillezett napraforgóval, juharfagylalt fekete és füstölt dióval... ezek és még sok más meglepő étel tűz, parázs, hamu és füst elkészítésen alapul.
Ebben a szakácskönyvben megalapítják az új fine dining grillezőt. Az eredmény több mint 50 elegáns étel, amely meglep és meggyőz.
Tartalom:
• 50 kiemelkedő étel, amely az élvezetek teljes spektrumát lefedi, és meglepő újdonságokat kínál
• Értékes kiegészítő információkkal a grillezés világából származó tudósoktól és szakértőktől
• A kiváló minőségű berendezések és az atmoszférikus képek tiszta élvezetté teszik a lapozást és az otthoni főzést
Termékinformációk
Szerzők: | Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 16. |
ISBN: | 9783985410590 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24.7 x 29.7 x 2.7 cm |
Súly: | 1.54 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.
Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.