Barion Pixel

Fine Dining Grill & BBQ

Glut, Rauch, Asche


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
  2022. november 16. 16:07

Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.


A finom konyha és az archaikus főzés kombinációja tűzzel, parázzsal, hamuval és füsttel felébreszti az alapvető ösztönöket, és ellenállhatatlanul jó.
Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer innovatív grillételeken mutatják be, milyen elegáns lehet a szabadtéri főzés. Ebben a szakácskönyvben informatív szövegek találkoznak meglepő receptekkel, a hangulatos képek pedig izgatottan várják a következő fine-dining grillszezont!
Marha szegy kukorica textúrával, fogoly csicsókán grillezett napraforgóval, juharfagylalt fekete és füstölt dióval... ezek és még sok más meglepő étel tűz, parázs, hamu és füst elkészítésen alapul.
Ebben a szakácskönyvben megalapítják az új fine dining grillezőt. Az eredmény több mint 50 elegáns étel, amely meglep és meggyőz.

Tartalom:
• 50 kiemelkedő étel, amely az élvezetek teljes spektrumát lefedi, és meglepő újdonságokat kínál
• Értékes kiegészítő információkkal a grillezés világából származó tudósoktól és szakértőktől
• A kiváló minőségű berendezések és az atmoszférikus képek tiszta élvezetté teszik a lapozást és az otthoni főzést

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 16.
ISBN: 9783985410590
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.7 x 2.7 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 240
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau

American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

All About Baguette

All About Baguette

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.