Fine Dining Grill & BBQ
Glut, Rauch, Asche
Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.
A finom konyha és az archaikus főzés kombinációja tűzzel, parázzsal, hamuval és füsttel felébreszti az alapvető ösztönöket, és ellenállhatatlanul jó.
Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer innovatív grillételeken mutatják be, milyen elegáns lehet a szabadtéri főzés. Ebben a szakácskönyvben informatív szövegek találkoznak meglepő receptekkel, a hangulatos képek pedig izgatottan várják a következő fine-dining grillszezont!
Marha szegy kukorica textúrával, fogoly csicsókán grillezett napraforgóval, juharfagylalt fekete és füstölt dióval... ezek és még sok más meglepő étel tűz, parázs, hamu és füst elkészítésen alapul.
Ebben a szakácskönyvben megalapítják az új fine dining grillezőt. Az eredmény több mint 50 elegáns étel, amely meglep és meggyőz.
Tartalom:
• 50 kiemelkedő étel, amely az élvezetek teljes spektrumát lefedi, és meglepő újdonságokat kínál
• Értékes kiegészítő információkkal a grillezés világából származó tudósoktól és szakértőktől
• A kiváló minőségű berendezések és az atmoszférikus képek tiszta élvezetté teszik a lapozást és az otthoni főzést






Termékinformációk
| Szerzők: | Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. november 16. |
| ISBN: | 9783985410590 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 24.7 x 29.7 x 2.7 cm |
| Súly: | 1.54 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Atlas of Bourbon and American Whiskey
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Quay
Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.
Éclair by GARUHARU
A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.