Barion Pixel

Fine Dining Grill & BBQ

Glut, Rauch, Asche


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
  2022. november 16. 16:07

Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.


A finom konyha és az archaikus főzés kombinációja tűzzel, parázzsal, hamuval és füsttel felébreszti az alapvető ösztönöket, és ellenállhatatlanul jó.
Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer innovatív grillételeken mutatják be, milyen elegáns lehet a szabadtéri főzés. Ebben a szakácskönyvben informatív szövegek találkoznak meglepő receptekkel, a hangulatos képek pedig izgatottan várják a következő fine-dining grillszezont!
Marha szegy kukorica textúrával, fogoly csicsókán grillezett napraforgóval, juharfagylalt fekete és füstölt dióval... ezek és még sok más meglepő étel tűz, parázs, hamu és füst elkészítésen alapul.
Ebben a szakácskönyvben megalapítják az új fine dining grillezőt. Az eredmény több mint 50 elegáns étel, amely meglep és meggyőz.

Tartalom:
• 50 kiemelkedő étel, amely az élvezetek teljes spektrumát lefedi, és meglepő újdonságokat kínál
• Értékes kiegészítő információkkal a grillezés világából származó tudósoktól és szakértőktől
• A kiváló minőségű berendezések és az atmoszférikus képek tiszta élvezetté teszik a lapozást és az otthoni főzést

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 16.
ISBN: 9783985410590
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.7 x 2.7 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 240
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller