Central
The Extraordinary Cuisine of Peruvian Chef Virgilio Martínez

Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban.
A menü, tengerszint feletti magasság szerint van sorba rendezve, minden egyes fejezet személyes esszékkel és a hozzátartozó receptekkel, fotókkal gazdagítva. Utazásait és séfként folytatott életét kielégíthetetlen kíváncsisága és szülőföldje élővilágának sokszínűsége iránt táplált szenvedélye ösztönzik.
„A Central-ban ökoszisztémákat főzünk” – Virgilio Martínez
„A Central az a hely ahol Martinez szabad kezet kapott egy árnyaltabb Perui kulináris hovatartozás felfedezéséhez” Saveur.com
Virgilio Martínez különböző éttermekben főzött a világ körül, mielőtt 2009-ben Limában megnyitotta a Central-t. 2013-ban debütált a World’s 50 Best listáján (a világ 50 legjobb étterme), 2015-ben a 4. helyet és Latin Amerika első számú séfje címet nyerte el. A Mater Iniciativa alapítója, ami bennszülött Perui ételek dokumentálásán dolgozik. Londonban a Lima és Lima Floral nevű éttermeket működteti. Virgilio Martínez Peruban él.










Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Virgilio Martinez |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9780714872803 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25 x 29 x 2.9 cm |
Súly: | 1.59 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.