Barion Pixel

Central

The Extraordinary Cuisine of Peruvian Chef Virgilio Martínez


« Vissza | Szerzők: Virgilio Martinez
  2016. október 06. 16:41

Central

Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban. 


A menü, tengerszint feletti magasság szerint van sorba rendezve, minden egyes fejezet személyes esszékkel és a hozzátartozó receptekkel, fotókkal gazdagítva. Utazásait és séfként folytatott életét kielégíthetetlen kíváncsisága és szülőföldje élővilágának sokszínűsége iránt táplált szenvedélye ösztönzik.

„A Central-ban ökoszisztémákat főzünk” – Virgilio Martínez

„A Central az a hely ahol Martinez szabad kezet kapott egy árnyaltabb Perui kulináris hovatartozás felfedezéséhez” Saveur.com

Virgilio Martínez különböző éttermekben főzött a világ körül, mielőtt 2009-ben Limában megnyitotta  a Central-t. 2013-ban debütált a World’s 50 Best listáján (a világ 50 legjobb étterme), 2015-ben a 4. helyet és Latin Amerika első számú séfje címet nyerte el. A Mater Iniciativa alapítója, ami bennszülött Perui ételek dokumentálásán dolgozik. Londonban a Lima és Lima Floral nevű éttermeket működteti. Virgilio Martínez Peruban él.

Photo: Phaidon Press
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Virgilio Martinez
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780714872803
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.59 kg
Oldalszám: 256
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte

French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte

A híres párizsi Maison Verot-ból 89 hozzáférhető recept érkezik, amelyeket apa és fia, Gilles és Nicolas Vérot készítettek.


The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


The Sommelier's Atlas of Taste

The Sommelier's Atlas of Taste

Az első meghatározó referenciakönyv, amely régiónként mutatja be, milyen érzékszervi jegyeket kellene hordozniuk Európa nagy borainak.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon