Barion Pixel

Central

The Extraordinary Cuisine of Peruvian Chef Virgilio Martínez


« Vissza | Szerzők: Virgilio Martinez
  2016. október 06. 16:41

Central

Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban. 


A menü, tengerszint feletti magasság szerint van sorba rendezve, minden egyes fejezet személyes esszékkel és a hozzátartozó receptekkel, fotókkal gazdagítva. Utazásait és séfként folytatott életét kielégíthetetlen kíváncsisága és szülőföldje élővilágának sokszínűsége iránt táplált szenvedélye ösztönzik.

„A Central-ban ökoszisztémákat főzünk” – Virgilio Martínez

„A Central az a hely ahol Martinez szabad kezet kapott egy árnyaltabb Perui kulináris hovatartozás felfedezéséhez” Saveur.com

Virgilio Martínez különböző éttermekben főzött a világ körül, mielőtt 2009-ben Limában megnyitotta  a Central-t. 2013-ban debütált a World’s 50 Best listáján (a világ 50 legjobb étterme), 2015-ben a 4. helyet és Latin Amerika első számú séfje címet nyerte el. A Mater Iniciativa alapítója, ami bennszülött Perui ételek dokumentálásán dolgozik. Londonban a Lima és Lima Floral nevű éttermeket működteti. Virgilio Martínez Peruban él.

Photo: Phaidon Press
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Virgilio Martinez
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780714872803
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.59 kg
Oldalszám: 256
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Petite Patisserie

Petite Patisserie

Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.


Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.