Central
The Extraordinary Cuisine of Peruvian Chef Virgilio Martínez
Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban.
A menü, tengerszint feletti magasság szerint van sorba rendezve, minden egyes fejezet személyes esszékkel és a hozzátartozó receptekkel, fotókkal gazdagítva. Utazásait és séfként folytatott életét kielégíthetetlen kíváncsisága és szülőföldje élővilágának sokszínűsége iránt táplált szenvedélye ösztönzik.
„A Central-ban ökoszisztémákat főzünk” – Virgilio Martínez
„A Central az a hely ahol Martinez szabad kezet kapott egy árnyaltabb Perui kulináris hovatartozás felfedezéséhez” Saveur.com
Virgilio Martínez különböző éttermekben főzött a világ körül, mielőtt 2009-ben Limában megnyitotta a Central-t. 2013-ban debütált a World’s 50 Best listáján (a világ 50 legjobb étterme), 2015-ben a 4. helyet és Latin Amerika első számú séfje címet nyerte el. A Mater Iniciativa alapítója, ami bennszülött Perui ételek dokumentálásán dolgozik. Londonban a Lima és Lima Floral nevű éttermeket működteti. Virgilio Martínez Peruban él.










Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Virgilio Martinez |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9780714872803 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 25 x 29 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.59 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte
A híres párizsi Maison Verot-ból 89 hozzáférhető recept érkezik, amelyeket apa és fia, Gilles és Nicolas Vérot készítettek.
The World Atlas of Gin
Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.
The Sommelier's Atlas of Taste
Az első meghatározó referenciakönyv, amely régiónként mutatja be, milyen érzékszervi jegyeket kellene hordozniuk Európa nagy borainak.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.