Belgian Chocolate & Beer - 52 amazing combinations
By Michel Eyckerman
Belgium két legkedveltebb exportterméke, a csokoládé és a sör, sokkal több közös vonással bír, mint gondolnánk. A maláta és a kakaó pörkölési folyamata meglepően hasonló, és az erjesztés mindkettőnél kulcsszerepet játszik.
Michel Eyckerman séf ínycsiklandó receptjeivel bizonyítja, hogy ezek tökéletesen illenek is egymáshoz. Ebben a lenyűgöző könyvben megtanulhatjuk, hogyan kóstoljuk és párosítsuk ezeket a kincseket 52 sós fogás, édes desszert, aperitif, praliné és még sok más formájában.
Michel Eyckerman több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a cukrászat és a csokoládéipar területén. A Puratos NV nemzetközi tanácsadója, a Belcolade Csokoládé Központ vezetője, valamint számos képzést és mesterkurzust tart a csokoládé és a sör témakörében.
- Egyedi ízkombinációk csokoládéból és sörből – e két termékből, amelyekben Belgium és a belga séfek igazán kiemelkednek.
- Ötvenkét exkluzív recept haladó szakácsok számára, a legfinomabb csokoládék és sörök felhasználásával.
- Ez a könyv a profi szakácsok és cukrászok számára is inspirációt és kézikönyvet nyújt ínycsiklandó ételek megalkotásához.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!











Termékinformációk
| Szerző: | Michel Eyckerman |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. augusztus 11. |
| ISBN: | 9789020978612 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23.8 x 27.6 x 2.2 cm |
| Súly: | 1.08 kg |
| Oldalszám: | 202 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Faviken - 4015 Days, Beginning to End
Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.
Noor Paco Morales
A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.