Barion Pixel

Belgian Chocolate & Beer - 52 amazing combinations

By Michel Eyckerman


« Vissza | Szerzők: Michel Eyckerman | Új
  2025. augusztus 15. 16:42

Belgian Chocolate & Beer - 52 amazing combinations

Belgium két legkedveltebb exportterméke, a csokoládé és a sör, sokkal több közös vonással bír, mint gondolnánk. A maláta és a kakaó pörkölési folyamata meglepően hasonló, és az erjesztés mindkettőnél kulcsszerepet játszik. 


Michel Eyckerman séf ínycsiklandó receptjeivel bizonyítja, hogy ezek tökéletesen illenek is egymáshoz. Ebben a lenyűgöző könyvben megtanulhatjuk, hogyan kóstoljuk és párosítsuk ezeket a kincseket 52 sós fogás, édes desszert, aperitif, praliné és még sok más formájában.

Michel Eyckerman több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a cukrászat és a csokoládéipar területén. A Puratos NV nemzetközi tanácsadója, a Belcolade Csokoládé Központ vezetője, valamint számos képzést és mesterkurzust tart a csokoládé és a sör témakörében.

  • Egyedi ízkombinációk csokoládéból és sörből – e két termékből, amelyekben Belgium és a belga séfek igazán kiemelkednek.
  • Ötvenkét exkluzív recept haladó szakácsok számára, a legfinomabb csokoládék és sörök felhasználásával.
  • Ez a könyv a profi szakácsok és cukrászok számára is inspirációt és kézikönyvet nyújt ínycsiklandó ételek megalkotásához.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Michel Eyckerman
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. augusztus 11.
ISBN: 9789020978612
Nyelv: Angol
Méretek: 23.8 x 27.6 x 2.2 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 202
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető


Szerzők:

Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury


Szerzők: