Barion Pixel

The Dessert Game

Simple tricks, skill-builders and showstoppers to up your game by Reynold Poernomo


« Vissza | Szerzők: Reynold Poenormo
  2023. június 16. 17:18

The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.


Desszertjei a hagyomány és az innováció fúziója, indonéz örökségét és ausztrál neveltetését felhasználva ínycsiklandozó desszerteket készít.

Tökéletesítse vajas süteményét, curd tarte-ját, vagy krémkaramelljét az 1. szinttel, tökéletesen egyszerű desszertek kezdőknek vagy rajongóknak, mindegyik „Reynoldi csavarral”.

Folytassa egy fokozattal feljebb, a 2. szinttel, a tökéletesen olvadó lávatortáért vagy a praliné tortáért. Reynold lépésről lépésre bemutatja, hogyan készülnek az egyes elemek, így Ön megálmodhatja saját kombinációit, és növelheti önbizalmát.

A 3. szint minden területre kiterjedő hozzáférést biztosít emblematikus valamint titkos receptekhez a White Noise (Fehér Zajhoz), Onyx-hoz, Magic Mushrooms (Varázs Gombához) és még sok máshoz – ezeket az alkotásokat látni kell (és meg kell kóstolni), hogy elhiggyük.

A The Dessert Game mindent tartalmaz, amire szükséged van, folyamatábrákra, a helyettesítésekre vonatkozó végtelen tippekre, a konyhai eszközökhöz és különleges összetevőkhöz. 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Reynold Poenormo
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 16.
ISBN: 9781922351630
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25.4 x 2.3 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 208
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

Garuharu Book Collection

Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.