Barion Pixel

The Dessert Game

Simple tricks, skill-builders and showstoppers to up your game by Reynold Poernomo


« Vissza | Szerzők: Reynold Poenormo
  2023. június 16. 17:18

The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.


Desszertjei a hagyomány és az innováció fúziója, indonéz örökségét és ausztrál neveltetését felhasználva ínycsiklandozó desszerteket készít.

Tökéletesítse vajas süteményét, curd tarte-ját, vagy krémkaramelljét az 1. szinttel, tökéletesen egyszerű desszertek kezdőknek vagy rajongóknak, mindegyik „Reynoldi csavarral”.

Folytassa egy fokozattal feljebb, a 2. szinttel, a tökéletesen olvadó lávatortáért vagy a praliné tortáért. Reynold lépésről lépésre bemutatja, hogyan készülnek az egyes elemek, így Ön megálmodhatja saját kombinációit, és növelheti önbizalmát.

A 3. szint minden területre kiterjedő hozzáférést biztosít emblematikus valamint titkos receptekhez a White Noise (Fehér Zajhoz), Onyx-hoz, Magic Mushrooms (Varázs Gombához) és még sok máshoz – ezeket az alkotásokat látni kell (és meg kell kóstolni), hogy elhiggyük.

A The Dessert Game mindent tartalmaz, amire szükséged van, folyamatábrákra, a helyettesítésekre vonatkozó végtelen tippekre, a konyhai eszközökhöz és különleges összetevőkhöz. 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Reynold Poenormo
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 16.
ISBN: 9781911668367
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25.4 x 2.3 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 208
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Essential

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Szerzők: Ollie Dabbous

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).