Barion Pixel

The Dessert Game

Simple tricks, skill-builders and showstoppers to up your game by Reynold Poernomo


« Vissza | Szerzők: Reynold Poenormo
  2023. június 16. 17:18

The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.


Desszertjei a hagyomány és az innováció fúziója, indonéz örökségét és ausztrál neveltetését felhasználva ínycsiklandozó desszerteket készít.

Tökéletesítse vajas süteményét, curd tarte-ját, vagy krémkaramelljét az 1. szinttel, tökéletesen egyszerű desszertek kezdőknek vagy rajongóknak, mindegyik „Reynoldi csavarral”.

Folytassa egy fokozattal feljebb, a 2. szinttel, a tökéletesen olvadó lávatortáért vagy a praliné tortáért. Reynold lépésről lépésre bemutatja, hogyan készülnek az egyes elemek, így Ön megálmodhatja saját kombinációit, és növelheti önbizalmát.

A 3. szint minden területre kiterjedő hozzáférést biztosít emblematikus valamint titkos receptekhez a White Noise (Fehér Zajhoz), Onyx-hoz, Magic Mushrooms (Varázs Gombához) és még sok máshoz – ezeket az alkotásokat látni kell (és meg kell kóstolni), hogy elhiggyük.

A The Dessert Game mindent tartalmaz, amire szükséged van, folyamatábrákra, a helyettesítésekre vonatkozó végtelen tippekre, a konyhai eszközökhöz és különleges összetevőkhöz. 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Reynold Poenormo
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 16.
ISBN: 9781911668367
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25.4 x 2.3 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 208
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon