Barion Pixel

The Dessert Game

Simple tricks, skill-builders and showstoppers to up your game by Reynold Poernomo


« Vissza | Szerzők: Reynold Poenormo
  2023. június 16. 17:18

The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.


Desszertjei a hagyomány és az innováció fúziója, indonéz örökségét és ausztrál neveltetését felhasználva ínycsiklandozó desszerteket készít.

Tökéletesítse vajas süteményét, curd tarte-ját, vagy krémkaramelljét az 1. szinttel, tökéletesen egyszerű desszertek kezdőknek vagy rajongóknak, mindegyik „Reynoldi csavarral”.

Folytassa egy fokozattal feljebb, a 2. szinttel, a tökéletesen olvadó lávatortáért vagy a praliné tortáért. Reynold lépésről lépésre bemutatja, hogyan készülnek az egyes elemek, így Ön megálmodhatja saját kombinációit, és növelheti önbizalmát.

A 3. szint minden területre kiterjedő hozzáférést biztosít emblematikus valamint titkos receptekhez a White Noise (Fehér Zajhoz), Onyx-hoz, Magic Mushrooms (Varázs Gombához) és még sok máshoz – ezeket az alkotásokat látni kell (és meg kell kóstolni), hogy elhiggyük.

A The Dessert Game mindent tartalmaz, amire szükséged van, folyamatábrákra, a helyettesítésekre vonatkozó végtelen tippekre, a konyhai eszközökhöz és különleges összetevőkhöz. 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Reynold Poenormo
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 16.
ISBN: 9781911668367
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25.4 x 2.3 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 208
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Boragó

Boragó

A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times


Szerzők: Rodolfo Guzmán

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója.