Barion Pixel

The Dessert Game

Simple tricks, skill-builders and showstoppers to up your game by Reynold Poernomo


« Vissza | Szerzők: Reynold Poenormo
  2023. június 16. 17:18

The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.


Desszertjei a hagyomány és az innováció fúziója, indonéz örökségét és ausztrál neveltetését felhasználva ínycsiklandozó desszerteket készít.

Tökéletesítse vajas süteményét, curd tarte-ját, vagy krémkaramelljét az 1. szinttel, tökéletesen egyszerű desszertek kezdőknek vagy rajongóknak, mindegyik „Reynoldi csavarral”.

Folytassa egy fokozattal feljebb, a 2. szinttel, a tökéletesen olvadó lávatortáért vagy a praliné tortáért. Reynold lépésről lépésre bemutatja, hogyan készülnek az egyes elemek, így Ön megálmodhatja saját kombinációit, és növelheti önbizalmát.

A 3. szint minden területre kiterjedő hozzáférést biztosít emblematikus valamint titkos receptekhez a White Noise (Fehér Zajhoz), Onyx-hoz, Magic Mushrooms (Varázs Gombához) és még sok máshoz – ezeket az alkotásokat látni kell (és meg kell kóstolni), hogy elhiggyük.

A The Dessert Game mindent tartalmaz, amire szükséged van, folyamatábrákra, a helyettesítésekre vonatkozó végtelen tippekre, a konyhai eszközökhöz és különleges összetevőkhöz. 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Reynold Poenormo
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 16.
ISBN: 9781911668367
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25.4 x 2.3 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 208
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Ivan Ramen

Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről. 


Szerzők: Ivan Orkin

Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio