The Cocktail Cabinet
The art, science and pleasure of mixing the perfect drink
A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
A könyv első részében Zoe segít megérteni, hogy miért működnek a koktélok, megvizsgálva az öt alapvető ízt és egyéb elemeket, köztük a legfontosabb szeszes italok ízprofiljait.
Klasszikus recepteket szed szét, hogy feltárja szerkezetüket, és elmagyarázza, miért működnek együtt bizonyos összetevők. Ezeknek az elemeknek a megértése lehetővé teszi személyes ízlési preferenciáinak megértését és azokra építését, és a lehetőségek széles palettáját nyitja meg – beleértve a saját készítésűeket is.
A könyv második része ezt a tudást a gyakorlatba is átülteti, és több mint 80 italreceptet tartalmaz koktéltípusok szerint – (champagne-based, stirred, bitter, sour, long). Zoe minden fejezetben az alapreceptre épít, további összetevőket és variációkat rétegez, hogy biztosítsa, hogy vele induljon a felfedező útra, és megismerje a koktélok felépítését. A könyvben az informatív illusztrációk mindent bemutatnak a szeszes italok ízprofiljaitól kezdve az egyes koktélok lebontott építőköveiig.
A koktélok természetesen az élvezetről szólnak, de ez a zseniális könyv azt bizonyítja, hogy minél jobban megérted, hogy mit iszol, annál jobban fogod élvezni nemcsak azt az italt, hanem a megértés által megnyíló finom lehetőségek egész világát.
Termékinformációk
| Szerző: | Zoe Burgess |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 01. |
| ISBN: | 9781784727994 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.2 x 24.4 x 2.2 cm |
| Súly: | 0.84 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tu Casa Mi Casa
Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.
The Flavour Thesaurus - More Flavours
Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
Seasoning - How to cook and celebrate the seasons
Egy zseniális és gyönyörű könyv, amelyet mindenkinek birtokolnia kell, aki szeret főzni." – STANLEY TUCCI
Hozd be konyhádba az évszakok ritmusát ezzel az időtlen főzési útmutatóval és az alapanyagok ünneplésével egész évben.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.