Barion Pixel

The Cocktail Cabinet

The art, science and pleasure of mixing the perfect drink


« Vissza | Szerzők: Zoe Burgess
  2022. április 08. 11:20

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


A könyv első részében Zoe segít megérteni, hogy miért működnek a koktélok, megvizsgálva az öt alapvető ízt és egyéb elemeket, köztük a legfontosabb szeszes italok ízprofiljait.
Klasszikus recepteket szed szét, hogy feltárja szerkezetüket, és elmagyarázza, miért működnek együtt bizonyos összetevők. Ezeknek az elemeknek a megértése lehetővé teszi személyes ízlési preferenciáinak megértését és azokra építését, és a lehetőségek széles palettáját nyitja meg – beleértve a saját készítésűeket is.

A könyv második része ezt a tudást a gyakorlatba is átülteti, és több mint 80 italreceptet tartalmaz koktéltípusok szerint – (champagne-based, stirred, bitter, sour, long). Zoe minden fejezetben az alapreceptre épít, további összetevőket és variációkat rétegez, hogy biztosítsa, hogy vele induljon a felfedező útra, és megismerje a koktélok felépítését. A könyvben az informatív illusztrációk mindent bemutatnak a szeszes italok ízprofiljaitól kezdve az egyes koktélok lebontott építőköveiig.
A koktélok természetesen az élvezetről szólnak, de ez a zseniális könyv azt bizonyítja, hogy minél jobban megérted, hogy mit iszol, annál jobban fogod élvezni nemcsak azt az italt, hanem a megértés által megnyíló finom lehetőségek egész világát.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Zoe Burgess
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 01.
ISBN: 9781784727994
Nyelv: Angol
Méretek: 17.2 x 24.4 x 2.2 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 240
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch

Andreas Caminada legújabb szakácskönyve a patakok, tavak, folyók és tengerek friss fogásairól szól. A híres séf hazája határain túl is felkutatta a legjobb halakat, kagylókat és rákféléket, hogy megmutassa a halkonyha gazdagságát. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.