Kiadványok: Mitchell Beazley Octopus
Complete Bordeaux - 4th edition
!['Complete Bordeaux - 4th edition Complete Bordeaux - 4th edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/876.jpg?663214946119503)
A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
How To Make The Best Coffee
!['How To Make The Best Coffee How To Make The Best Coffee](/static/content/books/cover_img/0//thumb/866.jpg?100708546183833)
Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?
Wine Science - The Application of Science in Winemaking
!['Wine Science - The Application of Science in Winemaking Wine Science - The Application of Science in Winemaking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/790.jpg?992574226124681)
Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.
Hugh Johnson's Pocket Wine 2022
!['Hugh Johnson's Pocket Wine 2022 Hugh Johnson's Pocket Wine 2022](/static/content/books/cover_img/0//thumb/704.jpg?227318926116172)
Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. A friss megjelenésnek nincs versenytársa, ez egy átfogó és naprakész éves útmutató.
World Atlas of Wine 8th Edition
!['World Atlas of Wine 8th Edition World Atlas of Wine 8th Edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/611.jpg?584280965178651)
Mérföldkőnek számító borkönyvnek legújabb kiadása, amelyet előzőleg 4,7 millió példányban adtak el.
Kevés borkönyvet lehet klasszikusnak nevezni, ám a World Atlas of Wine kiadásának első kiadása 1971-ben jelent meg, kritikusok által elismert, mint a rendelkezésre álló alapvető és leghatalmasabb borászati referencia munkát.
The Bourbon Bible
!['The Bourbon Bible The Bourbon Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/501.jpg?259315345198461)
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
The Coffee Dictionary
!['The Coffee Dictionary The Coffee Dictionary](/static/content/books/cover_img/0//thumb/395.jpg?725046905191941)
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
World Atlas of Beer
!['World Atlas of Beer World Atlas of Beer](/static/content/books/cover_img/0//thumb/386.jpg?155229736176162)
A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója.
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023
!['Hugh Johnson's Pocket Wine 2023 Hugh Johnson's Pocket Wine 2023](/static/content/books/cover_img/0//thumb/884.jpg?508458456147654)
Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
The Cocktail Cabinet
!['The Cocktail Cabinet The Cocktail Cabinet](/static/content/books/cover_img/0//thumb/875.jpg?116904946138702)
A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey
!['The Atlas of Bourbon and American Whiskey The Atlas of Bourbon and American Whiskey](/static/content/books/cover_img/0//thumb/850.jpg?525176936149491)
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways
!['Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways](/static/content/books/cover_img/0//thumb/715.jpg?563631406142812)
Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.
The Art & Science of Foodpairing
!['The Art & Science of Foodpairing The Art & Science of Foodpairing](/static/content/books/cover_img/0//thumb/670.jpg?300316885199442)
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
The World Atlas of Gin
!['The World Atlas of Gin The World Atlas of Gin](/static/content/books/cover_img/0//thumb/609.jpg?139760965150961)
Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.
Champagne
!['Champagne Champagne](/static/content/books/cover_img/0//thumb/396.jpg?057427905113112)
Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.
The World Atlas of Coffee / 2nd Edition
!['The World Atlas of Coffee / 2nd Edition The World Atlas of Coffee / 2nd Edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/394.jpg?472990245195381)
„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető.