Barion Pixel

The Fromagerie - Exploring, Pairing & Enjoying Cheese

by Claude Luisier


« Vissza | Szerzők: Claude Luisier | Új
  2025. november 07. 13:54

The Fromagerie - Exploring, Pairing & Enjoying Cheese

„Légy kíváncsi, fedezz fel, de mindenekelőtt élvezd a sajtot.” - Claude Luisier

A sajtérlelő mester (affineur) Claude Luisier több mint 50 kiváló francia és svájci sajtot válogatott össze ebben a kötetben. 


A könyv tele van sajtleírásokkal, kóstolási jegyzetekkel és a készítési módszerekbe nyújtott betekintésekkel.

Ez a gyönyörűen megalkotott kiadvány valódi tisztelgés az élet egyik legnagyobb kulináris öröme előtt. Utazza végig az Alpok csúcsaitól egészen Normandia partvidékéig, és fedezd fel a régiók – és a köztük húzódó tájak – ellenállhatatlan sajtkincseit.

A The Fromagerie nemcsak sajtválogatást kínál, hanem recepteket is, amelyek új módokat mutatnak arra, hogyan élvezhetjük kedvenceinket – például a lágy sajttal töltött raviolit vagy a Camembert en Croûte-ot (kéregben sült Camembert).

A kötetben kézműves sajtkészítők portréi is helyet kapnak, bepillantást engedve azoknak a mestereknek a munkájába, akik ezeket a különleges sajtokat létrehozzák.
A Raclette-től és Roquefort-tól a Chaource-on és a Comté-n át a The Fromagerie minden sajtrajongó számára tartogat ínycsiklandó felfedeznivalót.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Claude Luisier
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. október 02.
ISBN: 9781840919158
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 27.5 x 3 cm
Súly: 1.28 kg
Oldalszám: 240
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Brae by Dan Hunter

Brae by Dan Hunter

Dan Hunter első könyve – a modern ausztrál konyha díjnyertes úttörőjétől. Melbourne vidékén, egy régi parasztházból alakította át Dan Hunter séf a nemzetközi hírű Brae éttermet, amely ma Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai célpontja.


Szerzők: Dan Hunter